Faʻafefea ona fatuina ma pulea se siosiomaga fesoʻotaiga i le Windows 7

O le 'upega tafaʻilagi e aofia ai fale faigaluega, mea faʻasolosolo ma faʻafesuiaiga o faʻalapotopotoga e fesoʻotaʻi i le tele o uili. O le televave o fefaʻatauaiga ma le aofaʻi o faʻamatalaga na tuʻuina i totonu o fesoʻotaʻiga ua fuafuaina i le suiga o le komiti, i le tulaga e mafai ai ona faʻaaogaina masini e faʻaaogaina ai le masini. O le numera o fale faigaluega i totonu o le fesoʻotaiga o loʻo fuafuaina e ala i le i ai o ports na faʻaaoga e faʻafesoʻotaʻi ai le masini e fesuiaʻi ai. Faʻafesoʻotaʻi faʻapitonuʻu e faʻaaogaina i totonu o le faʻapotopotoga lava e tasi ma faʻatapulaʻaina i se vaega laiti. Latou te tuʻuina atu fesoʻotaʻiga a tupulaga, e fautuaina e faʻaaoga pe a iai ni komepiuta se lua pe tolu i le ofisa, ma fesoʻotaʻiga ma se faʻamaumauga tuʻufaʻatasia o loʻo iai le faʻatonuga faʻapitoa. O le faʻaaoga lelei o se komepiuta komepiuta e mafai ai ona fatuina se siosiomaga fesoʻotaiga e faavae ile Windows 7.

O le anotusi

  • E faʻafefea ona faʻaoga ma faʻaoga le siosiomaga fesoʻotaiga i luga o le Windows 7
    • Saili le Tuao Fesootai i le Windows 7
  • Auala e fatu ai
  • Auala e faʻapipiʻi ai
    • Vitio: faʻaopoopo le fesoʻotaiga i le Windows 7
    • Auala e siaki ai le fesoʻotaʻiga
    • Vitio: auala e siaki ai le avanoa i le Initaneti
    • O le a le mea e fai pe a le faʻaalia le siosiomaga fesoʻotaiga o le Windows 7
    • Aisea e le tatalaina ai meatotino o le siosiomaga fesoʻotai
    • Aisea e leiloloa ai komepiuta i le siosiomaga fesoʻotaiga ma faʻafefea ona toe faaleleia
    • Vitio: o le a le mea e fai pe a le faʻaalia galuega i luga o le upega tafailagi
    • Faʻafefea ona maua avanoa i fale faigaluega
    • Laasaga e natia le siosiomaga fesoʻotai

E faʻafefea ona faʻaoga ma faʻaoga le siosiomaga fesoʻotaiga i luga o le Windows 7

I le taimi nei, e le mafai ona mafaufau i se ofisa, faʻalapotopotoga poʻo se faʻapotopotoga tetele e faʻaoga uma ai masini komepiuta ma komepiuta i se komepiuta komepiuta.. I le avea ai o se tulafono, o lenei fesoʻotaiga e naʻo totonu lava o le faʻalapotopotoga e galue ai ma tautua mo le fetufaaiga o faʻamatalaga i le va o tagata faigaluega O lea fesoʻotaiga e faʻagata ona faʻaaogaina ma e taʻua o se intranet.

O se mea faʻapipiʻi poʻo se isi auala ua taua o se initaneti o se fesootaiga i totonu o se atinaʻe poʻo se faʻalapotopotoga o loʻo faagaoioia le faʻaogaina o le TCP / IP o le Initaneti (faʻamaumauga mo le faʻaliliuina o faʻamatalaga).

E le manaʻomia e se inisinia polokalama komepiuta se initaneti fuafuaina lelei, e lava le faʻatautaia o asiasiga o meafaigaluega ma masini komepiuta. O faʻalavelave uma ma faaletonu i luga o le intranet o loʻo faʻapipiʻi i lalo i ni nai laasaga masani. I le tele o le tele o mataupu, o le ata i luga o le initaneti e faigofie ai ona iloa le mafuaʻaga o le malepelepe ma faʻamaeʻaina e se atinaʻeina muamua.

O le siosiomaga fesoʻotaiga i le Windows 7 o se vaega o le polokalama, o le icon lea e mafai ona tuʻuina i luga o le komepiuta i le taimi muamua o le seti, pe a uma ona tuʻuina le masini komepiuta i komepiuta poʻo komepiuta. I le faʻaaogaina o le faʻafanua ata o lenei vaega, e mafai ona e vaʻavaʻai i le i ai o fale faigaluega i luga o le intranet i le lotoifale ma a latou faʻatulagaga. Vaʻavaʻai i galuega faʻatulagaina i luga o se initaneti na faʻavae i luga o le faavae o le Windows 7, e siaki ai lo latou sauniuni mo le faʻaliliuina ma le mauaina o faʻamatalaga, faʻapea foi ma tulaga faavae, na mamanuina le faʻaogaina o le Network Network.

O lenei filifiliga e mafai ai ona e matamata i igoa o fale faigaluega faapitoa i luga o le initaneti, tuatusi tuatusi, vavalalata aia tatau a le tagata faaaoga, ata-i le intranet ma faasaʻo mea sese e tupu i le taimi o le faagaoioiga o fesootaiga.

E mafai ona faia se atigipusa i auala eseese e lua:

  • "fetu" - o fesoʻotaʻiga uma e fesoʻotaʻi saʻo i le uila poʻo fesoʻotaʻiga o fesootaiga;

    O komepiuta uma e fesoʻotaʻi saʻo i le masini fesoʻotaiga.

  • "mama" - o fesoʻotaʻiga uma e fesoʻotaʻi i le tasi ma le isi i le faasologa, e faʻaaoga ai ni kiliva se lua.

    E faʻafesoʻotaʻi komipiuta i kata o fesoʻotaʻiga

Saili le Tuao Fesootai i le Windows 7

O le sailia o se siosiomaga fesoʻotaʻiga o se faiga saʻo ma saʻo ma e faʻatino pe a faʻapipiʻi muamua le galuega i se ofisa o loʻo i ai nei po o le initaneti atinaʻe.

Mo le sailiga o le siosiomaga fesoʻotaiga i le Windows 7, e manaʻomia ona e faia ni laasaga mo se tuʻuina atu o le algorithm:

  1. I luga o le "Desktop" kiliki-lua i luga o le "Network" label.

    I luga o le "Desktop" faalua ona kiliki i luga o le ata "Network"

  2. I totonu o le faʻalauteleina o le laulau, filifili po o le fea o fale faigaluega o loʻo i ai se vailaau i le lotoifale. Kiliki i le "Autu o Fesootaiga ma Fetufaaiga".

    I le vaega o fesoʻotaiga, kiliki i le laupepa "Nofoaga Faʻasoa ma le Faʻasoa"

  3. I totonu o le "Network and Sharing Center" ulufale atu i le laupepa "Sui suiga fetuunai."

    I totonu o le laulau, filifili "Suiga faatulagaga fetuunai"

  4. I totonu o le "Network Connections" i totonu, filifili le mea oi ai nei.

    Iloiloina le mea na fausia

A maeʻa nei gaioiga, matou te fuafuaina le numera o fale faigaluega, le igoa o le intranet ma le faʻavasegaina o fale faigaluega.

Auala e fatu ai

A o leʻi faʻatulagaina le initaneti, o le uumi o se uaea uaua ua faʻaaogaina e faʻafesoʻotaʻi ai fale faigaluega i se uaea eletise poʻo ni fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, ma faia fuafuaga e saunia laina laina fesoʻotaʻiga, e aofia ai le vavalalataina o fesoʻotaʻiga ma le tosoina o telefoni mai nofoaga faigaluega i se faʻatoʻaga faʻapipiʻi.

I totonu o le intranet i le lotoifale, o se taʻiala, o fale faigaluega o loʻo i totonu o se fale, ofisa poʻo atinaʻe e tasi. O le fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga e tuʻuina atu e ala i se fesoʻotaiga fesoʻotaʻi poʻo le alalaupapa (Wi-Fi).

Pe a fatuina se intranet komepiuta e faʻaaoga ai le telefoni fesoʻotaʻiga eletise (Wi-Fi), e faʻatulagaina fale faigaluega e faʻaaoga ai le masini komepiuta e aofia ai le router.

Wi-Fi e le faʻamaina i soo se auala, e feteenai ma le mea sese lautele. O lenei igoa e le o se faapuupuuga ma na fatuina ina ia tosina mai le mafaufau o tagata faatau, ma sasaina le fuaitau Hi-Fi (mai le Igilisi Maualuga Maualuga - maualuga le sao).

Pe a faʻaaogaina fesoʻotaiga fesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga, e tuʻuina atu se fesoʻotaʻiga i le LAN o fesoʻotaʻiga o le komepiuta ma fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga. Afai e fausia le intranet e faʻaaoga ai kata o fesoʻotaʻiga, ona fesoʻotaʻi lea o galuega i se mama mamanu, ma o le tasi oi latou ua faʻatulagaina se avanoa e mamanuina e fatuina ai se 'upega faʻasoasoaina fesoʻotaiga.

Mo le intranet e faʻatino atoatoa, e tatau ona i ai i fale taʻitasi le mafai e fefaʻasoaai ai faʻamatalaga faʻamatalaga faʻatasi ma isi nofoaga uma.. Mo le faia o lenei mea, o autu autu o le intranet e manaʻomia ai se igoa ma se tuatusi tuatusi tuatusi.

Auala e faʻapipiʻi ai

I le maea ai o le fesoʻotaʻiga o fale faigaluega ma le faʻatulagaga i totonu o le fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasia, e faʻatulagaina vaega taʻitasi i taʻiala taʻitasi taʻitasi ina ia mafai ai ona faia ni tulaga mo le faʻatonuina lelei o masini.

O le fesoʻotaʻiga autū i le faʻatulagaina o le tulaga o le tuʻufaʻatasia o le fatuga lea o se tuatusi fesoʻotaiga.. E mafai ona e amata faʻalelei le intranet mai se nofoaga faigaluega ua filifilia. E ala i le fetuunaʻi o le faʻatulagaga, e mafai ona e faʻaogaina le laasaga e tasi-by-step algorithm:

  1. Alu i le 'auʻaunaga "Nofoaga Faʻasoa ma le Faʻasoa".

    I le laulau i le itu tauagavale, filifili le "Suiga tulaga faʻapipiʻi"

  2. Kiliki i le "Change adapter settings" tab.
  3. O le faʻalauteleina o faʻaaliga ua faʻaalia sootaga o loʻo maua i luga o le galuega.

    I fesootaiga fesoʻotaʻi, filifili le mea e manaʻomia

  4. Filifili le fesoʻotaʻiga ua filifilia mo le faʻaaogaina pe a fesuiai papa o faʻamatalaga i le intranet.
  5. Kiliki le kiliki i luga o le kuki i luga o le fesoʻotaʻiga ma i le lisi autu faʻafesoʻotai kiliki le laina "Āiga".

    I le lisi o fesoʻotaʻiga, kiliki le laina "Āiga"

  6. I totonu o le "Njinomaga Fesootaiga" siaki le elemene "Initaneti Faʻasalalauga Faʻamaumauga 4" ma kiliki le "Āiga" button.

    I mea tau fesoʻotaʻiga, filifili le vaega "Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4) ma faʻasalaga le" Āiga "button

  7. I le "Aiaiga Faʻatagaga ..." faʻafesoʻotaʻi le tau i le laina "Faaaoga le tuatusi IP o loʻo i lalo" ma ulufale i le "IP address" le tau - 192.168.0.1.
  8. I le "Masini Subnet" ulufale i le tau - 255.255.255.0.

    I totonu o le vaega o "Maliega Faʻatagaga ...", ulufale i tulaga taua o le tuatusi IP ma le masini subnet

  9. A maea le seti, kiliki le UI OK.

Matou te faia ia lava faʻatulagaga ma fale faigaluega uma i luga o le initaneti. O le eseesega i le va o tuatusi o le ai ai i le numera faaiu o le tuatusi IP, lea o le a tulaga ese ai. E mafai ona e seti numera 1, 2, 3, 4 ma luga.

O fale faigaluega o le a maua ai le Initaneti pe afai e te ulufale i nisi o tau aogā i le "Auala Lelei" ma le "DNS server" faʻaiʻuga. O le faʻaogaina mo le faitotoa ma le DNS server e tatau ona fetaui ma le tuatusi o le galuega faʻatasi ai ma aia tatau i Initaneti. I luga o le Initaneti tulaga, o le faʻatagaga e faʻafesoʻotaʻi ai i le Initaneti mo isi fale faigaluega e faʻaalia.

Online, faia i luga o le faavae o alaleo fesoʻotaʻiga leitio, o tulaga taua o le faitotoa ma le DNS server e tutusa lelei ma le tuatusi Wi-Fi, o loʻo faʻapipiʻiina e galue i le Initaneti.

Aʻo fesoʻotaʻi atu i se intranet, Windows 7 e ofoina atu e filifili filifiliga mo lona tulaga:

  • "Fesootaiga fale" - mo fale faigaluega i totonu o le fale poʻo totonu o le fale;
  • "Atinaʻe Atinaʻe" - mo faʻalapotopotoga poʻo faleoloa;
  • "Fesootaiga lautele" - mo nofoaga, faletalimalo poʻo lalo ifo.

O le filifiliga o se tasi o filifiliga e afaina ai le fesoʻotaiga o le Windows 7. E faʻalagolago i le filifiliga filifilia pe faʻapefea ona faʻaogaina auala faʻaaogaina ma faʻasaʻo i fale faigaluega e fesoʻotaʻi ma le intranet.

Vitio: faʻaopoopo le fesoʻotaiga i le Windows 7

I le taimi lava e maeʻa ai le faʻatulagaina, o le saʻo o le fesoʻotaʻiga o vaega uma o le initaneti ua siakiina.

Auala e siaki ai le fesoʻotaʻiga

E saʻo pe leai foi le fesoʻotaʻiga e siakiina e siakiina le faʻaaogaina o ping faʻavae i Windows 7. Mo lenei mea e te manaʻomia:

  1. Alu i le vaega o le "Run" i le "Tulaga Faʻatonu" tautua o le lisi autu o le Amata.

    Seia oo mai i le taimi nei, o le ala sili ona faatuatuaina e siaki ai le fesoʻotaʻiga a le komepiuta i le meafaigaluega o le faʻaaogaina o ping i le va o fale faigaluega. O se tamaʻi ping utiʻa na atiaʻe mo uluai fesoʻotaʻiga o loʻo faʻaogaina i totonu o le siosiomaga o se masini komepiuta, ae o loʻo leiloa lava le aoga.

  2. I le "Tatala" avanoa faaaoga le ping command.

    I totonu o le vaega "Run" ulufale i le poloaiga "Ping"

  3. O le "Pule Pule: Poloaiga Laiti" faʻamafanafanaga o le a amata, faʻatagaina oe e galue i tulafono a le DOS.
  4. Ulufale le tuatusi tulaga ese o le galuega i le avanoa, o le fesoʻotaʻiga o le a siakiina ma lolomi le ki Ulufale.

    Ulufale le tuatusi IP o le komepiuta ina ia siaki i totonu o le faʻamafanafanaga.

  5. Fesootaiga o le a lelei le galue pe a fai o le faʻamafanafanaga e faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i le auina atu ma le mauaina o paʻu IP leiloloa o faʻamatalaga.
  6. I nisi o toilalo i le fesoʻotaʻiga o le taulaga, o le faʻasalalauga e faʻaalia le lapataiga "Taimi i fafo" poʻo le "E le avanoa le 'auʻaunaga maʻoti."

    Fesootaiga i le va o fale faigaluega e le aoga

O le siaki lava lea e tasi e faia i luga o fale faigaluega uma. O lenei mea e mafai ai e oe ona iloa mea sese i totonu o le fesoʻotaʻiga ma amata ai ona faʻaumatia.

I le tele o tulaga, o le le lava o fesoʻotaʻiga i le va o fale faigaluega i se tasi eria, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o se faʻalapotopotoga poʻo totonu o se fale, e mafua mai i tagata faʻaoga ma o se mea faʻainisinia. Atonu o se paʻu pe paʻu i le uaea e fesoʻotaʻi ai le masini faʻafesoʻotaʻi ma le galuega, faʻapea foʻi ma le le lelei o fesoʻotaʻiga o le fesoʻotaʻiga ma le fesoʻotaiga o le komepiuta poʻo le fesuiaiga. Afai e galue le fesoʻotaʻiga i le va o ofisa o le ofisa i nofoaga eseese, o lona uiga o le le mafai ona faʻaogaina o le pona, e ono mafua mai, ona o le sese o le faʻalapotopotoga o loʻo tuʻuina atu laina mamao.

Vitio: auala e siaki ai le avanoa i le Initaneti

E i ai tulaga pe a uma ona faʻapipiʻiina le intranet ma maua ai le Initaneti, ma le siosiomaga fesoʻotaiga e le o atagia mai i le ata faʻataʻitaʻi. I lenei tulaga, e tatau ona e sailia ma faasaʻo le mea sese i totonu o le faatulagaga.

O le a le mea e fai pe a le faʻaalia le siosiomaga fesoʻotaiga o le Windows 7

Le auala pito sili ona faigofie e faʻaumatia ai le mea sese:

  1. I le "Panel Control" kiliki i le ata "Pulega".

    I le "Panel Control" filifili le vaega "Pulega"

  2. I le "Pulega" kiliki i le tab "Policy Policy Policy".

    Filifili le aitema "Faiga Faʻavae mo le Puipuiga ole Lotoifale

  3. I le lautele, kiliki i le lisi o le "Lisi Faʻasologa o Faiga Faʻavae".

    Filifili le mea "Policy Policy Manager Policy"

  4. I totonu o le "Policy ..." lisi matou te faʻaalia ai le igoa fesoʻotaʻiga "Identification Network".

    I totonu o le pusa, filifili le mea "Identification Network"

  5. Faʻaliliu le "Ituaiga nofoaga" i le "General".

    I le laulau tuʻu le ki i le "General"

  6. Faʻafou le galuega.

A maeʻa ona toe faʻaleleia, ona iloa ai lea o le intranet.

Aisea e le tatalaina ai meatotino o le siosiomaga fesoʻotai

O meatotino e le mafai ona tatalaina mo mafuaaga eseese. Tasi auala e foia ai le mea sese:

  1. Amata le lisi o le Windows 7 e ala i le ulufale atu i le tulafono regedit i le Lisi o le lisi o le Auaunaga Faʻatonu o le lisi autu o le Amata.

    I le "Tatala" ulufale i le tulafono regedit

  2. I le resitala, alu ile HKEY_LOCAL_MACHINE SYSTEM CurrentControlSet Control Network.
  3. Aveese le Config parameter.

    I le faʻamaumauga resitala, faʻamalo le Config parameter.

  4. Toe toe fai le komipiuta.

E mafai foi ona e faia se fesoʻotaiga fesoʻotaiga fou ma tape le mea tuai. Ae e le o taimi uma e taʻitaʻiina atu ai i le mea e manaʻomia.

Aisea e leiloloa ai komepiuta i le siosiomaga fesoʻotaiga ma faʻafefea ona toe faaleleia

E i ai faʻafitauli o le intranet i le lotoifale pe a paʻu komepiuta uma ma tatala i se tuatusi IP, ae le o se tasi le icon iconsite o loʻo tuitotonu.

Ina ia faʻamalo le mea sese, e tatau ona e faia ni nai laasaga faigofie:

  1. I le "Tatala" o le vaega o le "Run", ulufale i le msconfig command.
  2. Alu i le vaega o le "Setiina o Faʻasinomaga" i luga o le "Auaunaga" ma aveese le "togi" mai le "Computer Browser" auaunaga. Failautusi "Faaaoga".

    I totonu o le laulau, aveese le "tick" i le laina "Computer Browser"

  3. I luga o isi galuega, liliu le "Computer Computer".
  4. Talo uma fale faigaluega ma vavae ese mai le eletise.
  5. Faaleleia uma galuega. O le 'auʻaunaga poʻo le fesuiaiga o le masini e aofia ai mulimuli.

Vitio: o le a le mea e fai pe a le faʻaalia galuega i luga o le upega tafailagi

O fale faigaluega e le mafai ona iloa ona o le mea moni e eseese ituaiga o Windows ua faʻapipiʻiina i luga o nofoaga eseese. O le fausaga o le intranet e mafai ona fatuina mai fale faigaluega e faavae i le Windows 7 ma vaega o nofoaga e faʻavae i luga o Windows XP. O nofoaga o le a fuafua pe iai ni faʻalogona i luga o le initaneti ma se isi polokalama pe a fai o le igoa tutusa ole fesoʻotaiga e faʻamaonia mo vaega uma. Pe a fatuina ni lisi faʻasalalauga mo le Windows 7, e tatau ona e faʻapipiʻi le 40-bit poʻo le 56-bit faʻasologa, ae le o le initaneti 128-bit e le faʻaaogaina. O lenei mea e mautinoa ai o komepiuta ma le "fitu" e mautinoa e vaʻaia fale faigaluega ma le Windows XP faʻapipiʻiina.

Faʻafefea ona maua avanoa i fale faigaluega

Pe a tuʻuina atu punaoa i le intranet, e tatau ona fai ni fuafuaga ina ia mafai ai ona maua avanoa mo i latou o loʻo faʻaaogaina.

O se tasi o auala pito sili ona faigofie o le setiina lea o le saini ma le upega tafailagi. Afai e le o iloa le uputatala, ona e le fesoʻotaʻi atu lea i le punaoa. O lenei metotia e le faigofie tele mo le faʻamaoniaina o fesoʻotaiga.

O le Windows 7 o loʻo maua ai se isi auala e puipuia ai faʻamatalaga mai avanoa e le faʻatagaina. Ina ia faia lenei mea, faʻavae le faʻasoaina o punaoa fesoʻotaiga, lea e faʻaalia ai o le a tuʻuina atu i vaega faʻapitoa. Le resitalaina ma le faʻamaoniaina o aia a se sui o le kulupu o loʻo tuʻuina atu i le polokalame o loʻo puleaina le initaneti.

Mo le faʻapipiʻiina o le faʻaogaina o le password i avanoa i fale faigaluega, o le Faʻamatalaga Faʻamatalaga ua faʻaaogaina ma o nisi aia tatau ua tuʻuina atu e faʻamautinoa ai le faʻaogaina o masini komepiuta.

  1. Ina ia faʻagaoioia se tala, kiliki i luga o le faʻamaonia "Faʻamaumauga a le Tagata" i le "Panel Control". Kiliki i le tab "Pulea le isi tala."

    I le faʻasologa kiliki i luga o le laina "Puleaina se isi teugatupe"

  2. Kiliki le ki Faʻatonu ma le Enable key e faʻaaoga ai.

    Faʻasaga le tala "Tagata asiasi"

  3. Faʻasigoa faʻatagaga e faʻaaoga ai le intranet o le galuega.

    Faʻasalaina o tagata e faʻaaogaina aia tatau e masani ona manaʻomia i ofisa ina ia le mafai e tagata faigaluega ona maua le Initaneti ma faʻaalu lo latou taimi e faitau ai-tusi, faʻasalalauga patino e ala i le imeli ma le faʻaaogaina o taaloga.

  4. Saili le "Pulega" icon i le "Panel Control". Alu i le faʻailoga "Faiga Faʻavae mo le Puipuiga ole Lotoifale Alu i le Lisi Faʻasologa o Aiaiga a le Lotoifale ma i le Faʻamaumauga o Tofiga Tatau a Tagata.

    Matou te seti aia tatau a le faʻaaogaina "Tagata asiasi"

  5. Fai le "Faʻamasinoga" faʻamatalaga i le "Faʻafefe avanoa i komepiuta mai fesoʻotaiga" ma le "Faʻamaumau le faʻaogaina o tulafono a le lotoifale".

Laasaga e natia le siosiomaga fesoʻotai

O nisi taimi e tatau ai ona natia le siosiomaga fesoʻotaiga ma faʻasalalau le avanoa i ai i tagata e le o iai ni aia tatau e faʻatino ai nisi faʻatonuga. E faia lenei mea e tusa ai ma le algorithm faʻamaonia:

  1. I le "Panel Control" alu i le "Network and Sharing Center" ma tatala le "Suiga o Faʻamatalaga Faʻasologa Faʻasologa".

    • i le "Filifiliga Faʻasalalau Maualuga" siaki le atigipusa i le "Faʻatei le sailiga o fesoʻotaʻiga".

      I totonu o le laulau, ia ki i le komi "Faʻasinomia le faʻaipoipoga"

  2. Faʻateleina le Lisi o le Faʻatonu o le 'Auʻaunaga Faʻamaumauga o le lisi autu Faʻamatalaga ma ulufale i le gpedit.msc command.

    I totonu o le fanua "Tatala" ulufale i le poloaiga gpedit.msc

    • i totonu o le "Lotu Faʻavae a le Lotoifale a le Lotoifale" i totonu, alu i le "Faʻasalaga o le Faʻasalalauga o Tagata." Tatala le faasologa "Temples Administrative Temples" ma alu i totonu o le "Windows Components" directories - "Windows Explorer" - "Hide the Whole Network" i le "Network" folder.

      В папке "Проводник Windows" выделяем строку "Скрыть значок "Вся сеть" в папке "Сеть"

    • щёлкнуть строку правой кнопкой мыши и перевести состояние в положение "Включено".

После выполнения указанных шагов интрасеть становится невидимой для тех участников, которые не имеют прав на работу в ней или ограничены в правах доступа.

O le ufiufi pe le natia le siosiomaga fesoʻotaʻiga o se faʻafoega faʻapitoa.

O le fatuina ma le puleaina o se intranet komepiuta o se taimi faʻatino talafeagai. Pe a faʻatulagaina se initaneti, e tatau ona tausisi i tulafono faʻavae ina ia aua le auai i le sailiga ma le faʻamamaina o mea sese. I totonu o faʻalapotopotoga tele ma faʻalapotopotoga, o faʻalapotopotoga faʻapitonuʻu o loʻo faʻavaeina i luga o le faʻavae o se fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻi, ae i le taimi lava e tasi ua amata ona faʻaalia le faʻaleleia o fesoʻotaiga i luga o le faʻaaogaina o le Wi-Fi. Ina ia fatufatu ma faʻatautaia ia fesoʻotaʻiga, e tatau i se tagata ona faʻaaogaina uma vaega o le suʻesuʻeina, puleaina ma le faʻatulagaina o fesoʻotaiga i le lotoifale.