Faʻapipiʻi le avetaʻavale mo le HP LaserJet P2015 MFP

O le faʻaaogaina o se avetaʻavale mo le MFP o se faiga faʻatulafonoina. E tasi le masini e faatino ai le tele o galuega i le taimi e tasi, lea e manaʻomia ona pulea e le gata i meafaigaluega, ae faʻapea foʻi ma le faʻaogaina.

Avetaavalevale mo le HP LaserJet P2015

E tele ni auala faigaluega ma faigaluega e faʻapipiʻi ai masini faʻapitoa mo le masini mulipuni i le fesili. O le a tatou malamalama ia i latou taitoatasi.

Metotia 1: Upega tafailagi aloaia

Afai o le masini e le o le matua ma o loʻo i ai le lagolago aloaia, ona le maua lea o se avetaʻavale i luga o le initaneti i le initaneti.

Alu i le 'upega tafaʻilagi HP

  1. I le faaulutala matou te maua le vaega "Lagolago".
  2. O se faamalama pop-up e tatala i mea tatou te maua ai "Polokalame ma avetaavale".
  3. I luga o le itulau e tatala, o loʻo i ai se manoa e suʻe ai se masini. E tatau ona tatou ulufale "HP laserjet P2015". O loʻo i ai se ofo mo se suiga vave i le itulau o nei masini. Matou te faʻaaoga lenei avanoa.
  4. Ua vave ona tatou ofoina atu le avetaavale uma o avetaʻavale e talafeagai mo le faʻataʻitaʻiga i le fesili. E sili ona lelei le ave o se tasi e sili ona "fou" ma sili ona lelei. O le tulaga lamatia o le faia o se mea sese pe a fai o ia filifiliga e toetoe lava leai.
  5. A maeʻa ona tuʻuina atu le faila i le komepiuta, ia tatala ma tatala mea o iai. Ina ia faia lenei mea, ia faʻamautinoa le ala (sili atu le tuʻuina o le mea sese) ma kiliki "Ave ese".
  6. A maeʻa nei taga, e amata le galuega "Faʻasalalau Faʻatonu". O le faʻafeiloaʻi faʻafeiloaʻi e aofia ai se maliega laisene E le mafai ona e faitauina, ae kiliki lava "Lelei".
  7. Filifili le faʻatulagaina o le faʻatulagaina. O le filifiliga silisili o le "Masani". E resitalaina le lomitusi i le faiga faʻaogaina ma ave le avetaavale mo ia.
  8. I le faaiuga e tatau ona e kiliki "Fai", ae na o le maeʻa ona faʻapipiʻi.

O lenei mea e faʻataunuʻu ai le auiliiliga o auala. E totoe na o le toe amataina o le komepiuta.

Metotia 2: Polokalame Tolu

Afai e foliga mai ia te oe o le faapipiiina o le avetaavale i lenei auala e faigata tele, atonu atonu o le taimi lea e gauai atu ai i polokalama a isi vaega.

O le aofai o tusi talosaga e mafai ona faamalieina ai lou manaʻo e faʻapipiʻi se avetaʻavale. E le gata i lea, o le toatele oi latou na te faia i se auala otometi ma le aunoa e aunoa ma le faʻaaogaina o le tagata. E le tatau ona e alu mamao e aoao atili e uiga i lea polokalama, aua e lava le na o le mulimuli i le sootaga i lalo, lea e mafai ona e faamasani ai ma sui sili ona lelei o ia polokalama.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

Faatasi ai ma isi taʻutaʻua Taʻavale Booster. Ma e aunoa ma se mafuaʻaga: se faʻamalamalama manino, faigofie le faʻaogaina ma se faʻamaumauga tele o avetaavale - o mea taua o le polokalama. O sea talosaga e mafai ona tuʻuina atu soʻo se masini i polokalama faʻapitoa, ma o le a faia i se mataupu o minute. Sei o tatou taumafai e faʻanofoina.

  1. O le taimi lava e maeʻa ai le download o le faila faila, faʻalauiloa. I le taimi lava lena o le a uunaia oe e faitau le maliega o laisene. E le mafai ona faia lenei mea, ae vave ona faʻagasolo i luma e ala i le kiliki "Talia ma faʻapipiʻi".
  2. Ole komepiuta e faia aunoa. E le mafai ona faalēaogāina i soʻo se mataupu, ia na o le faatali mo le maeʻa.
  3. Matou te mauaina se ata atoatoa o le setete o avetaavale taʻitasi pe a uma le faʻamaeʻaga o le taualumaga muamua.
  4. Talu ai matou te fiafia i se masini faapitoa, matou te ulufale ai "HP LaserJet P2015" i le nofoaga suʻesuʻe.
  5. O lena masini e maua o lo matou lomitusi. Matou te fetaomi atu "Faʻamau", ma o le polokalama lava ia e sau ma faʻapipiʻi le avetaʻavale.

E naʻo lou manaʻomia e toe faʻafouina.

Metotia 3: ID ID

Ina ia mafai ona faʻapipiʻi se avetaʻavale, o nisi taimi e te le manaʻomia ai le faʻafeiloaʻi o polokalama po o mea taua. Lava le iloa o lona faailoga tulaga ese. I luga o le Initaneti o loʻo iai nofoaga faapitoa e mafai ai e tagata uma ona suʻeina le polokalama mo se masini faapitoa. I le auala, o le lomitusi o loʻo i ai le fesili o loʻo i ai le ID lea:

HEWLETT-PACKARDHP_CO8E3D

Soʻo se tagata faʻaoga komepiuta e mafai ona faʻaogaina lenei metotia, e oʻo lava i se tasi e le lelei ona malamalama i lona fausaga. Mo le sili atu le mautinoa, e mafai ona e faitauina se tusiga faapitoa i luga o la matou upega tafaʻilagi, lea e tuʻuina atu ai se faʻamalamalamaga atoatoa ma faʻaaliga uma.

Faitau atili: Faʻaaoga le ID Device e saili ai se avetaʻavale

Metotia 4: Faʻamaumauga Faʻasinomaga Windows

Ina ia mafai ona faʻaeʻeina le avetaʻavale masani, e te le manaʻomia foʻi le asiasi i nofoaga faapitoa. Lava na o meafaigaluega e mafai ona tuʻuina atu le polokalama faʻaogaina Windows. Sei o tatou mafaufau pe faapefea ona faʻapipiʻi polokalama faʻapitoa i lenei auala.

  1. E amata, alu i se auala faigofie i totonu "Lisi Pulea".
  2. Vaʻai "Meafaigaluega ma Lolomitusi". Fai se kiliki se tasi.

  3. I luga o le kiliki pito i luga "Faʻatuina le Lomitusi".
  4. Ina ua mavae lena - "Faʻaopoopo se lomitusi lolomi".
  5. Tatou te tuua le taulaga e tutusa ma le faiga ua fautuaina.
  6. O lea e tatau ona e maua la matou lomitusi i le lisi ua fuafuaina.
  7. E totoe na o le filifilia o se igoa.

Ua maeʻa nei auala e fa e faʻapipiʻi le avetaʻavale laserJet P2015.