Web Of Trust mo Mozilla Firefox: faʻaopoopoga mo le saogalemu o le surfing web

O le tele o tifaga, ata ma isi faila faila ua faʻapipiʻi ai ulutala. O lenei meatotino e mafai ai e oe ona fai se kopi o le tala tusia i luga o le vitio i le ituaiga o tusitusiga o loʻo faʻaalia i le pito i lalo ole lau.

O ulutala e mafai ona i ai i le tele o gagana, lea e mafai ona filifilia i totonu o le tulaga o le tagata taʻalo ataata. Liliuina o ulutala i lea taimi ma lea taimi e aoga pe a aʻoaʻoina se gagana, pe a iai ni faafitauli i le leo.

O lenei tusiga o le a tilotilo i le auala e faʻaalia ai le faʻaaliga o ulutala i totonu o le Windows Media Player. E le manaomia le faʻapipiʻiina o lenei polokalama, aua ua uma ona faʻaogaina i totonu o le polokalama faʻaogaina o Windows.

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le Windows Media Player

Auala e mafai ai ona fai le solaupu i le Windows Media Player

1. Saili le faila na manaʻomia ma faʻa-lua-kiliki i le faamaumatau i le itu taumatau. E tatala le faila i le Windows Media Player.

Faamolemole ia matau afai e le mafai ona e maimoa i le vitio i luga o lau komepiuta, e tatau ona e filifilia le faila ma filifili le Windows Media Player mo ia o se tagata taalo.

2. Kiliki i luga o le faamalama o le polokalame, filifili le "Lyrics, subtitles and captions", ona "Toefaʻalo pe a maua". O uma na o ulutala na faʻaalia i luga o le lau! E mafai ona fetuunai le gagana soʻoupu e ala i le alu i le '' Default 'dialog box.

I le taimi nei e faʻaaoga ma tape ia ulutala, ia faʻaaoga le 'aveʻese vevela "ctrl + shift + c".

Matou te fautuaina e faitau: Polokalama mo le maimoaina o vitio i luga o se komepiuta

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le liliuina o ulutala i le Windows Media Player sa faigofie. Fiafia!