Fofoina o le faafitauli i le toefaʻasiliina o le taimi i luga o le komepiuta

O tagata faaaoga o le polokalama o Ubuntu o loʻo i ai le tomai e faʻapipiʻi le auaunaga i luga o le komipiuta Yandex.Disk i luga o latou komepiuta, faila pe resitala faʻatasi, ma fegalegaleai ma faila e aunoa ma ni faʻafitauli. O le faʻatulagaga faʻapipiʻi ei ai ona lava uiga ma e faia e ala i se faʻamafanafanaga masani. O le a tatou taumafai e faʻamatalaina le faagasologa atoa e pei ona mafai ai, vaevaeina i laasaga mo le faigofie.

Faʻapipiʻi le Yandex.Disk i Ubuntu

O le Yandex.Disk faʻataunuʻuina e faia mai faleoloa o loʻo faʻaaogaina ma e toetoe lava a ese mai le faia o le galuega tutusa ma isi polokalama. E tatau i le tagata faʻaoga ona resitala saʻo saʻo i totonu "Terminal" ma mulimuli i faatonuga na tuʻuina atu i ai, faʻatulagaina nisi faʻasologa. Sei o tatou faia mea uma i le faasologa lelei, e amata i le laasaga muamua lava.

Laasaga 1: Talia vaega talafeagai

E pei ona taʻua i luga, o le siiina mai o vaega faʻapipiʻi e sau mai i fale teu oloa. O sea ituaiga o gaioiga e mafai ona faʻatino uma e ala i se masini komepiuta ma e ala i faʻamafanafanaga. O le sii mai e ala i se upega tafaʻilagi e pei o lenei:

Talia le lomiga lata mai o Yandex.Disk mai le fale teu oloa.

  1. Kiliki i luga le 'upega o loʻo i luga ma kiliki i luga o le tusiga tutusa e sii ai le afifi DEB.
  2. Tatala i le "Faʻatuina o Talosaga" pe na o le teuina o le afifi i lau komepiuta.
  3. A maeʻa i le mea faʻapipiʻi faʻatulagaina, e tatau ona e kiliki "Faʻamau".
  4. Faʻamaoni e ala i le tusia o lau upega tafailautusi ma faʻatali mo le faʻapipiʻiina e faʻauma.

Afai e le fetaui oe i lenei metotia o le DEB-packages, matou te fautuaina oe e faamasani oe lava i isi avanoa avanoa i la matou tusitusiga eseese e ala i le kiliki i luga o le sootaga lea.

Faʻapipiʻiina o paʻai DEB i Ubuntu

O nisi taimi o le a sili atu ona faigofie le ulu atu i le tasi le poloaiga i le faʻamafanafanaga, ina ia mafai ona faʻaalia uma lava laasaga i luga.

  1. Amata i le tamoe "Terminal" e ala i le lisi poʻo le kī vevela Ctrl + Alt + T.
  2. Faʻamau se manoa i le pusafaʻalogo "aitalafu //repo.yandex.ru/yandex-disk/deb/ tuʻufaʻatasiga autu" | sudo tee -a /etc/apt/sources.list.d/yandex.list> / dev / null && wget //repo.yandex.ru/yandex-disk/YANDEX-DISK-KEY.GPG -O- | sudo faʻataunuʻu autu-& & sudo apt-get Update && sudo apt-get install -y yandex-diskma taomi le ki Ulufale.
  3. Tusi lau upega tafaʻi tala. O faʻamaumauga tusia e le faʻaalia.

Laasaga 2: Uluai faʻalauiloa ma le seti

I le taimi nei o mea uma e tatau ai o loʻo i luga o le komepiuta, e mafai ona e alu i le uluai faʻalauiloa o le Yandex.Disk ma le faʻataʻitaʻiga mo le faʻamautuina.

  1. Faʻatulaga se atigipusa fou i lou nofoaga o le a faʻaolaina ai faila uma o polokalama. O le a fesoasoani lea i se tasi aumkdir ~ / Yandex.Disk.
  2. Faʻatonu Yandex.Disk e ala iyandex-setup setupma filifili pe tatau ona faʻaaoga se faʻaufaʻailoga. E le gata i lea, o le a ofoina atu e ulufale i totonu o le initaneti ma le upega tafailagi mo se sao i totonu o le polokalama ma seti ai se faatulagaga faatulagaina. Tau lava mulimuli i faatonuga faʻaalia.
  3. O le tagata o tausia lava ia na faʻalauiloaina e ala i le poloaigayandex-disk amatama a uma ona toe faʻafaoina le komepiuta o le a otometi lava ona lavea.

Laasaga 3: Faʻamau le Faʻailoga

E le faigofie i taimi uma le faʻalauiloaina ma le faʻasologa o le Yandex.Disk e ala i le faʻamafanafanaga, o lea matou te fautua atu ia e faʻaopoopo le faʻamaonia i le faiga o oe, lea o le a mafai ai e oe ona galue i le ata faʻataʻitaʻi o le polokalama. O le a faʻaaogaina foi e faʻataga ai, filifili le faletupe fale ma isi taga.

  1. E manaʻomia lou faʻaogaina o faila mai le fale teu oloa. E lafoina atu i le komepiuta e ala i le poloaigaSupa Add -pt-repository ppa: slytomcat / ppa.
  2. A maeʻa lena, ona toe faʻafouina lea o faletusi. O le 'au e nafa ma lenei mea.Suo le talafeagai-maua le faʻafouina.
  3. E totoe na o le tuufaatasia uma faila i le tasi polokalama e ala i le tainasudo apt-maua faʻapipiʻi yd-meafaigaluega.
  4. Pe a faʻaosofia e faʻaopoopo ni afifi fou, filifili D.
  5. Amata i le faailo ile tusitusi i totonu "Terminal"yandex-indicator.
  6. A maeʻa ni nai sekone, faʻaalia le faamalama o le Yandex.Disk. Muamua o le a fesiligia pe tatau ona faʻaaoga se faʻaufaʻailoga.
  7. I le isi, oe faʻamaonia le faila faaletonu mo le faʻatautaia o faila pe fai se mea fou i le lisi o le fale.
  8. O le ala i le faila ma le faʻamaufaʻailoga e tuʻu ai le tulaga faʻataʻitaʻi pe afai e te le manaʻo e sui.
  9. Ua maeʻa lenei faʻatulagaga o faʻatulagaga, e mafai ona e amataina le faailo e ala mai i le icon lea o le a faaopoopoina i le lisi ina ua maeʻa le faʻatulagaga o le faʻatulagaga.

I luga, na faʻafeiloaia oe i laasaga e tolu o le faʻapipiʻiina ma le faʻatulagaina o le Yandex.Disk i Ubuntu. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e leai se mea faigata i lenei mea, e tatau lava ona e mulimulitaʻia uma faatonuga, ma faʻalogo lelei i le tusiga, lea e mafai ona iai i nisi taimi i le faʻamafanafanaga. Afai e tupu mea sese, faitau la latou faʻamatalaga, filifili oe lava ia pe saili le tali ile tusi aloaia o le faiga faʻaogaina.