Faʻamāina le natia i totonu o le masini

O le Skype polokalama o se fofo sili ona lelei mo fesoʻotaiga leo i luga o le Initaneti ma uo poʻo aiga. Ina ia amata ona faʻaaoga le talosaga, e manaʻomia le resitalaina Skype. Faitau i luga ma o le ae iloa pe faapefea ona fatuina se Skype.

E tele auala e resitala ai se tala fou fou i le talosaga. O le resitalaina e matuai saoloto lava, pei o le faʻaaogaina o le talosaga. Mafaufau i filifiliga uma mo le lesitalaina.

Faʻamaumauga e ala mai Skype

Faʻasaʻo le tusi talosaga. E tatau ona aliali se faamalama tomua.

Vaʻai i le kulupu "Fausia Faʻamatalaga" (o loʻo i lalo o le kulupu faʻamau)? O lenei faamau ua manaʻomia nei. Kiliki ii.

O le a amataina le suʻesuʻega faʻagata, ma o le a tatalaina se itulau ma se pepa fou.

Lenei e tatau ona e tusia au faamaumauga.

Ulufale lou igoa, tuatusi imeli, ma isi. O nisi o togalaau e filifili.

Faʻamatala mai se i-meli aoga, talu ai e mafai ona e maua se tusi i le toefaʻailogaina o lau upega tafailautusi i le mea e te faʻagaloina.

E le gata i lea, e tatau ona e sau i luga ma se saini mo oe, lea e te ulufale ai i le polokalama.

A e faʻapipiʻi le pala i luga o le mea e ulufale ai, o le a faʻaalia se faʻamatalaga e uiga i le filifilia o se saini. O nisi o igoa o loʻo pisi, o lea e tatau ai ona e toe sau i seisi inisiua pe afai o loʻo pisi le tagata o loʻo iai nei. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faaopoopo i ai ni nai numera i se igoa faʻamaonia e faʻapitoa ai.

I le faaiuga o le ae na o le ulu atu i le captcha, lea e puipuia le fomu resitala mai boti. Afai e le mafai ona e faʻasalaina ana tusitusiga, ona kiliki lea "New" - o le a faʻaalia se ata fou ma isi faʻauiga.

Afai e sao le faʻamaumauga, o le a faia se tala fou ma o le a faʻaaogaina le faʻapipiʻi faʻapipiʻi i luga ole laupepa.

Faʻamaumauga e ala mai Skype

Faʻamaumau se faʻamatalaga e le gata i le polokalama, ae e ala i le 'upega tafailagi lava ia. Ina ia faia lenei mea, alu i luga o le 'upega tafaʻilagi ma kiliki le' 'Initaneti'.

O le a faʻafesoʻotaʻi oe i le faʻailoga e faʻaoga mai ai le Skype profile. Talu ai e leʻi i ai sau talaʻaga, kiliki le ki e fatu ai se tala fou.

O lenei mea o le a tatalaina ai le pepa resitala tutusa e pei ona i ai i le lomiga talu ai. O isi gaioiga e tutusa ma le auala muamua.

O le taimi nei e tumau pea na o le taumafai e teu i totonu i lau teugatupe. Ina ia faia lenei mea, tatala le faamalama o polokalama ma ulufale i lau initaneti ma le upega tafailautusi i tulaga talafeagai.

Afai oi ai ni faʻafitauli, ona kiliki lea o le faamau mo se pito i le pito i lalo.

A maeʻa ona e ulufale atu i lau faʻamatalaga, o le a uunaia oe e filifili se avatar ma ni leo lelei (foloofo ma masini leo).

Filifili tulaga lelei e fetaui ma oe. E mafai ona e faʻaaoga le taʻaloga meli e ala i le siakiina o le pusa lata mai. E iai foi iinei e mafai ona faʻapipiʻi lau webcam pe a fesoʻotaʻi atu i se komepiuta.

Ona e manaʻomia lea e filifili se avatar. E mafai ona e faʻaaogaina le ata maeʻa i luga o lau komepiuta, pe ave se ata mai lau webcam.

Pau lava lena. Le resitalaina o le tala fou fou ma ua maeʻa le ulufale atu i le polokalama.

O lenei e mafai ona e faʻaopopo fesoʻotaʻiga ma amata talanoaga e ala i Skype.