Aveese se tagata mai le "lisi uliuli" i le Odnoklassniki

O le YouTube ua manatu o le televise sili ona lauiloa i le lalolagi. E tusa ai ma nisi o lipoti, ua faʻapotopoto e Google le tolu vaetolu o le lalolagi i lona foafoaga. O minute uma i luga o le sauniga e matamata i se vitio fou. Faʻavae i luga o lenei mea, e mafai ona manatu e mafai e le tele o tagata faʻapitoa ona faʻafetaia se faafitauli pe a amata ona tautau le vitio ma i soo se auala talafeagai e faʻagesegese ai, e matua le mafai ona faʻaalia. E uiga i lenei faafitauli ma o le a talanoaina i le tusiga.

Faʻafoʻi le toe faʻalogo i le vitio

E tele mafuaaga mo le pueina o vitio i le taimi o le taʻaloga, faʻapea foʻi ma auala e foia ai. I totonu o lenei tusiga, sa matou taumafai e aoina uma metotia faʻapitoa o loʻo folasia i le taimi nei, e amata mai i le faigofie ma le faʻauʻu ma le faʻalavelave, o le faʻatinoga e le mo tagata uma.

Mafuaʻaga 1: Faʻasinomaga Initaneti

E leai se tasi e finau i le mea moni e mafua mai ona o se fesoʻotaʻiga i luga o le Initaneti, vaivai ma le le mautonu, o ata vitio i le YouTube e amata ona tautau faʻatasi ma le vavalalata taimi. Ma o lenei tulaga o le a maitauina i vitio uma o le ae aofia ai.

E le mafai ona faamanino le mafuaʻaga o lenei mea, aua o le tagata lava ia mo tagata uma. Ae ui i lea, e mafai ona manatu o le fesoʻotaʻiga e le mafaagao ona o faafitauli i le itu o le mea e tuʻuina atu ai ia lava, poʻo auaunaga o loʻo tuʻuina mai na o le tuʻuina atu o se mea e manaʻomia. I soo se tulaga, talanoa ma ia.

I le ala, ia mautinoa o le vitio ua le mautonu ona o se fesootaiga le lelei, e mafai ona e siaki le saoasaoa o le Initaneti i luga o la matou upega tafaʻilagi.

  1. Alu i le itulau autu, kiliki "Amata".
  2. Faʻamatalaga numera. E tatau ona e faʻatali e faʻauʻu. O le alualu i luma e mafai ona mataituina i se tulaga faapitoa.
  3. O le iʻuga, o le a tuʻuina atu ia te oe se lipoti i le suʻega, lea o le a faʻaalia ai le ping, le saoasaoa o le saoasaoa ma le saoasaoa o le saoasaoa.

Faitau atili: Faʻapefea ona siaki le saoasaoa o le Initaneti

Mo le toe faafoi lelei o vitio i Youtube, e le tatau ona sili atu le 130 ms i lau ping, ma o le saoasaoa o le taʻavale e le tatau ona laʻititi nai lo le 0.5 Mbit / s. Afai e le fetaui lau faʻamaumauga i mea ua fautuaina, o lona uiga o le mafuaaga o se leaga leaga. Ae e oʻo lava i lenei tulaga o loʻo i ai se avanoa e faʻateʻa ese ai le faʻafefe i luga o le taʻavale.

  1. E tatau ona e taina le vitio, ona kiliki lea i luga o le kesi i le pito i lalo taumatau o le tagata taalo.
  2. I le lisi e aliali, filifili "Tulaga lelei".
  3. Mai filifiliga uma na tuʻuina atu, filifili "Faʻasaʻoina Faʻatasi".

O lenei filifiliga o le a mafai ai e le 'auʻaunaga YouTube ona filifili tutoatasi le lelei o le vitio toe gaosia. I le lumanaʻi, o vitio uma lava o le a otometi lava ona fetuʻunaʻi i se tulaga faʻamaonia e fetaui ma lau fesoʻotaiga Ipuite.

Ae afai e te manaʻo e matamata i ata vitio i uiga sili ona lelei, mo se faʻataʻitaʻiga, i le 1080p, poʻo le 4K, e mafai ona e alu i le isi auala. E tatau ona fai uma taga, na o le taimi mulimuli e filifili ai "Faʻasaʻoina Faʻatasi", ma o le iugafono e te manaʻo ai o le a le setiina. A maeʻa lena, taofi le vitio, ma tuʻu. E mafai ona e matamata i le alualu i luma i luga o le paʻu.

Ae ui i lea, i lenei tulaga, e le mafai e le vitio ona taofia le faʻamalosi, masalo, o le a toe faʻaitiitia le lelei o le toe foʻi, ae o le mafuaʻaga mo lenei mea e matua ese lava, lea o le a talanoaina i le auala lona tolu.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaatele le saoasaoa o le initaneti

Mafuaʻaga 2: Faʻafitauli faʻanatura

Afai, pe a uma ona siakiina le fesoʻotaʻiga, ona faʻapea mai lea o mea uma lava o loʻo faʻatasi ma ia, ma o ata vitio o loʻo i luga o le YouTube, o lona uiga o le mafuaaga e le o se faʻavavevave. Masalo o le aʻa o le faafitauli e tatau ona suʻeina i totonu o le masini o loʻo taʻalo ai le vitio.

E sili atu i lenei mea:
Aisea e faʻagesegese ai le vitio i le masini
Aisea e le taalo ai le vitio i le masini

O le mafuaʻaga e le talafeagai, ae o loʻo i ai pea se nofoaga e tatau ai. Ma o loʻo taʻoto i le mea moni o le masini e mafai, e pei ona tautala, gau. O le mafuaʻaga autu o le toilalo e le mafai ona faamaninoina, talu ai e tele naua mea taufaaleaga i le komipiuta atoa e le mafai ona e faitauina le eseesega.

Ina ia tofotofoina lenei manatu, o le filifiliga sili ona faigofie o le toe faapipiiina lea o se isi suʻesuʻega ona taina lea o le vitio tutusa. Afai o le taunuuga e faamalieina ma o le a amata ona taʻalo e aunoa ma le faatuai, o lona uiga o faafitauli i le sailiga muamua.

Masalo o le tuuaiga o le le fetaui lea o le Flash Player. O lenei mea e faʻaaoga i polokalame e pei o Google Chrome ma Yandex.Browser, ao latou tauaveina lenei vaega ia lava (ua fausia-i totonu), ma mo le tele o tagata e faʻaaogaina o loʻo faʻapipiʻi ese i luga o le komepiuta. O le fofo o le a le mafai ona taofia le plug-in i le masini komepiuta po o le komepiuta.

Lesona: Faʻapefea ona mafai le Adobe Flash Player i luga o suʻega eseese

E mafai foi ona e taumafai e toe faʻafouina le uila lava. E le gata i lea, e mafai lava ona muamua galue lelei ma taʻalo ata vitio e aunoa ma se tasi se tasi, ae talu ai ona o loʻo faʻafouina pea suʻesuʻe, ma o nisi o latou faʻafouga e fesoʻotaʻi ma le Flash Player, latou te mafaia ua le toe umi.

Afai e te filifili e faʻaleleia lau sailiga, ona e faia saʻo mea uma ma aunoa ma ni mea sese, e mafai ona e faʻaaoga tusiga i la matou upega tafaʻilagi. Latou te taʻuina atu pe faʻafefea ona faʻaleleia Opera, Google Chrome ma Yandex.Browser.

Mafuaaga 3: Matua PPU

I le mea sao, e mafai ona e mafaufau i le avega i luga o le polokalama autu o le mafuaaga sili ona lauiloa mo le taina o faamaumauga i le YouTube. E mafai foʻi ona e fai mai, o le mafuaaga lea e taatia ai mea uma i luga o le komepiuta. Ae o le a le mea e fai e aloese ai? O le mea lenei o le a talanoaina nei.

Ae ao le i tuuaia lau CPU mo mea uma, e tatau ona e muamua mautinoa o loʻo i ai le faafitauli. O le mea e lelei ai, e te le manaʻomia se mea e sii mai ai, talu ai o le faʻatalanoaga masani o soʻo se faʻaoga o Windows o loʻo i ai meafaigaluega talafeagai. Ia, o se faʻataʻitaʻiga o le a faʻaalia i le Windows 8.

  1. E tatau ona tatala muamua oe Task Manager.
  2. Faʻateleina le lisi o mea uma e ala i le kilikiina o le ki. "Auiliiliga"lea o loʻo i le pito i lalo.
  3. O le isi mea e tatau ona e alu i le lisi "Galuega Faatino".
  4. Filifili i le itu tauagavale le faʻaalia o le ata o le CPU faʻatusa.
  5. Ma siaki lana faasologa.

O le mea moni, tatou te na o le tasi le faailoga - o le uta i luga o le PPU, lea o loʻo faʻaalia o se pasene.

Ina ia mautinoa e le mafai e le failaina ona taulimaina lana galuega ma o le vitio e leai se aoga ona o lea mea, e tatau ona e fetaui ma le "Pule o Task" tatala le vitio ma tilotilo i faamatalaga. Afai o le iuga e tusa ma le 90 - 100%, ona faʻamaonia lea e le PPU.

Ina ia mafai ona foia lenei faafitauli, e mafai ona e alu i ni auala se tolu:

  • Faʻamalo lau tino o lapisi lapisi, lea e na o le palu ai, ma faʻapenaina ai le gaosiga.
  • Faʻateleina le faʻatinoina o le gaosiga e ala i le faʻamoemoe poʻo le faʻapipiʻiina.
  • Toe faʻaleleia le faʻaogaina o le polokalama, ma aumai ai i totonu o se setete e leai ni faaputuga o polokalama le talafeagai i luga o le komepiuta.

O le aumaia o lau polokalama i se tulaga masani ma ia mautinoa o le polokalama e le faʻalavelaveina e ala i faiga e le tatau ai, le aoga, o le a mafai ona e matamata i ata e sili ona e fiafia iai i luga o le YouTube e aunoa ma le faʻafefeina o lags ma le gaogao.

Mafuaaga 4: Faʻafitauli Taʻavale

Ma o le mea moni, o loʻo leai ni faafitauli i avetaavale. Masalo na feagai uma le tagata komipiuta lona lua ma faʻafitauli na mafua mai tuusaʻo e le avetaʻavale. Ma le YouTube. O nisi taimi o le vitio o loʻo amata ona faʻafefe, lag, poʻo le leai foi ona o le le saʻo le faagaoioiga o le avetaafi kata o ata.

Ae paga lea, o le faailoaina o le mafuaʻaga o lenei mea e le aoga, e pei ona taʻua i luga, ona o le tele o mea eseese o loʻo i totonu o le faʻaogaina o meafaigaluega. O le mafuaaga lena, afai e le mafai ona fesoasoani ia auala na e taʻua muamua, e tatau ona e taumafai e faʻafouina le avetaavale i luga o le kata vitio ma faʻamoemoe mo le manuia.

Lesona: Faʻafefea ona faʻaleleia avetaʻavale mo le kata vitio

Faaiuga

I le faaiuga, ou te manaʻo e tosina atu lou mafaufau i le mea moni o metotia uma o loʻo i luga, e tutusa lava le tutoatasi mai le tasi ma le isi, ma i le taimi lava lea e faʻalagolago le tasi i le isi. I ni upu faigofie, faʻaaogaina naʻo le tasi le auala, e mafai ona e faʻaaogaina le faafitauli, o le mea autu o le faʻaaogaina lea, ae afai e te faʻaogaina uma metotia ua faʻamatalaina, ona oʻo lea i le toeititi selau pasene. I le auala, ua fautuaina e faia fofo i le faafitauli i se isi itu, talu ona tuufaatasia le lisi e tusa ai ma le lavelave o le faagaoioiga ma lona aoga.