Foʻia se faafitauli i le BSOD 0x00000116 i le Windows 7


BSOD poʻo le lanu lanumoana o le oti - o le mea sili lea ona le fiafia e ono tupu i le tino. O lenei amio o le komepiuta ua faailoa ai se mea matuia i le faila o faila poʻo meafaigaluega. I lenei tusiga o le a matou talanoa e uiga i auala e mafai ai ona e faʻaaogaina le BSOD ma le codex 0x00000116.

Faʻasaʻoina le sese 0x00000116

O lenei mea sese e masani lava ona tupu pe a matamata i se vitio po o taimi o taʻaloga, lea e taʻu mai ai faʻafitauli i le komipiuta ataata a le komepiuta. O avetaavale "motusia" poʻo a latou feeseeseaiga, faʻapea foʻi ma sese o le kata vitio lava ia e mafai ona molia mo lenei mea. I lalo ifo, tatou te tuʻuina atu ni auala e foia ai lenei faafitauli i le fesoasoani a meafaigaluega eseese, ae o loʻo i ai fautuaga lautele mo le faʻaaogaina o mafuaaga o lanu lanumoana. O lenei galuega faʻatasi ma avetaavale, siakiina o meafaigaluega "iron" ma le fufuluina o le komepiuta mai siama. O le faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu i le tusiga i le fesoʻotaʻiga o loʻo i lalo o le a fesoasoani e taulimaina le tele o faʻamatalaga lauiloa.

Faitau atili: Faʻasalalau le faʻafitauli o lanu lanumoana i Windows

Metotia 1: Toefaʻutuʻu tulaga o le BIOS

O tulaga le saʻo mo le firmware o loʻo pulea ai vaega o le PC (BIOS poʻo le UEFI) e mafai ona oʻo atu ai i le tele o faʻaletonu. Ina ia faʻamavaeina lenei mea, e tatau ona aumai le faʻasologa i o latou tau le aoga.

Faitau atili: Toefaʻutuʻu tulaga o le BIOS

Metotia 2: Toe faʻaleleia avetaavale

Avetaavale e fesoasoani i le faʻaogaina o mea e pulea ai masini uma. Afai ua faaleagaina a latou faila ona o mafuaaga eseese, o le a le lelei le PC. I la matou tulaga, e tatau ona e aveese ona toe faʻaleleia lea o le avetaavale mo le kata vitio, ma e tatau ona faia lenei mea, mulimuli i tulafono faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona faia le faʻaaogaina e ala i le faʻaaogaina o se polokalame DDU faapitoa, ma a toe faʻaleleia, filifili "Faʻatulagaga Mama" (mo Nvidia).

Faʻatele: Toe faʻaleleia avetaavale kata vitio

Metotia 3: Ata vitio Palapala Faʻafitauli

O le tele o faafitauli tau masini e mafua mai i le le mautonu o le tagata faigaluega pe le o nofo. E le gata i lea, e mafai e le faʻailoga ata ona faʻaaoga ona o le vaivai o le eletise, faʻafeiloaʻiga faʻafefe, poʻo le vevela. O le faagasologa ua vaevaeina i ni vaega se lua. Muamua o faʻataʻitaʻiga, ma le lona lua o faʻafitauli faʻapitoa.

Faitau atili: Faʻamatalaga lapataʻi card card

Faaiuga

Ua matou tuuina atu ni filifiliga se tolu mo le faasaʻoina o le sese 0x00000116, lea e mafai ona galulue taʻitasi ma faʻapitoa. O lona uiga e manaʻomia lou faʻaaogaina o meafaigaluega uma i totonu o le faʻalavelave. E le gata i lea, ia faitau ma le faaeteete le tusiga ma fautuaga lautele mo le togafitiga o lanu lanumoana (fesootai i le amataga o le meafaitino), o le a fesoasoani i le sailia o mafuaʻaga lilo ma natia.