Polokalame Flash Player


E ui lava i le mea moni o tekinolosi HTML5 o loʻo taumafai e faʻamalosi mai Flash, o le lona lua o loʻo manaʻomia pea i luga o le tele o nofoaga, o lona uiga e manaʻomia e tagata e manaʻomia le Flash Player i la latou komepiuta. O aso nei o le a tatou talanoa e uiga i le faatulagaina o lenei tagata fai faasalalauga.

O le setiina o le Flash Player e masani lava ona manaomia i nisi o mataupu: pe a foia faafitauli i le plug-in, mo le saʻo le faagaoioia o masini (webcam ma masini faaleotele leo), faapea foi ma le lelei-faalogoina o le masini komepiuta mo upega tafaʻilagi eseese. O lenei tusiga o se taamilosaga laitiiti i tulaga o le Flash Player, ma le iloa o le faamoemoega, e mafai ona e faʻavasegaina le galuega a le plug-in i lou tofo.

Faʻasalalau Adobe Flash Player

Filifiliga 1: setiina o le Flash Player i le lisi o mea e pulea ai mono

Muamua lava, e galue le Flash Player i luga o le komepiuta e pei o se plug-in i luga o masini komepiuta, i le faasologa, ma e mafai ona e pulea lana galuega e ala i le lisi o masini.

Mautu, e ala i le taʻaloga o le pulepule, e mafai ona faʻaaogaina pe taofiofia le Flash Player. O lenei faiga e faʻatino mo suʻega taʻitasi i lana lava auala, o le mea lea, o lenei lomiga ua maeʻa faʻamaonia atili i se tasi oa tatou tusiga.

Faʻafefea ona faʻaosoina le Adobe Flash Player mo suʻega eseese

E le gata i lea, o le setiina o le Flash Player e ala i le lisi o mea e pulea ai le masini e ono manaʻomia mo le faʻafitauliina. I aso nei, ua vaevaeina ia sailiga i ni vaega se lua: oi latou ia ua uma ona faʻafefiloi le Flash Player (Google Chrome, Yandex Browser), ma i latou e faʻapipiʻi faʻapipiʻi le plug-in. Afai i le mataupu lona lua, e pei o se tulafono, toe faʻaleleia o le masini komepiuta e foia ai mea uma, ona mo tagata sailiili lea ua uma ona faʻafefiloi le plug, e le mafaamatalaina le le mafai ona gafatia le Flash Player.

O le mea moni, afai e lua au suʻega e faʻapipiʻi i luga o lau komepiuta, mo se faʻataʻitaʻiga, Google Chrome ma Mozilla Firefox, ma mo le lona lua, o le Flash Player e faʻaopoopoina, ona mafai lea ona faʻafefeteina uma puʻupuʻu, o le mea lea o le manatu o le Flash Player ua maeʻa faʻaleleia, atonu o le a le mafai ona galue le Flash.

I lenei tulaga, o le a tatou manaʻomia le faia o sina fetuunaiga o le Flash Player, lea o le a faʻaumatia ai lenei feteʻenaʻiga. Ina ia faia lenei mea i totonu o se masini komepiuta lea ua "tataʻi" le Flash Player (Google Chrome, Yandex Browser), e tatau ona e alu i le sootaga lenei:

chrome: // plugins /

I le pito i luga taumatau o le faamalama e aliali mai, kiliki le ki. "Auiliiliga".

Suʻe le Adobe Flash Player i le lisi o plugins. I lau tulaga, e lua laupepa Shockwave Flash e mafai ona galue - afai o le tulaga lea, o le ae vave iloa. I la tatou tulaga, e na o le tasi lava le mea e aoga, o lona uiga. leai se feeseeseaiga.

Afai ei ai i lau mataupu e lua ni laupepa, o le ae manaomia le faʻamalo le galuega a le tasi o lona nofoaga o loʻo i totonu o le polokalama faʻapitoa "Windows". Matau o le ki "Taofiofia" E tatau ona kiliki i se tulaga tuusao e fesoʻotaʻi ma se vāega taʻitasi, ae le o le piʻiga atoa.

Toe amata lau masini. I le avea ai o se tulafono, pe a maeʻa se laʻititi laʻititi, e faʻamautuina le feeseeseaiga o tagata taʻavale.

Filifiliga 2: Seti lautele o le Flash Player

Ina ia maua le Flash Player Settings Manager, tatala le lisi "Lisi Pulea"ona alu lea i le vaega "Flash Player" (O lenei vaega e mafai foi ona maua e ala i le sailiga i le tulimanu pito i luga i luga).

O lau lauulu o le a faʻaalia se faamalama ua vaevaeina i ni nusipepa:

1. "Teuina". O lenei vaega e nafa mo le laveaiina o nisi o nei saite i lau 'eleʻele mālū. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona teuina i totonu iinei ni faʻataʻitaʻiga vitio poʻo se faʻavae leo leo. Afai e talafeagai, iinei e mafai ona e faʻamaʻoina atoa le teuina o nei faʻamaumauga, poʻo le setiina o se lisi o nofoaga o le a faatagaina ai le teuina pe, i se isi itu, faʻasaina.

2. "Kamera ma masini faaleotele leo". I lenei laupepa, o le faʻaogaina o le telefoni ma le masini leo i luga o nofoaga eseese ua faʻatulagaina. I le lē mafai, pe afai e te manaʻomia se avanoa i se masini faaleotele poʻo se ataata pe a e alu i le site o le Flash Player, o le talosaga e faʻatatau e faʻaalia i luga o le mata o le tagata. Afai e talafeagai, o le fesili tali tutusa o le plug-in e mafai ona matua le atoatoa poʻo se lisi o nofoaga ia, mo se faʻataʻitaʻiga, o le avanoa i le ataata ma le masini faaleotele leo o le a faatagaina pea.

3. "Toe faia". O lenei laupepa e faʻaaogaina e faʻatulaga ai se fesoʻotaʻiga vavalalata a le tupulaga, lea e faʻamoemoe e faʻaleleia ai le mautu ma le faʻatinoga ona o le uta i luga o le auala. E pei o le parakalafa muamua, o iinei e mafai ona e faʻaaogaina atoa ia nofoaga e faʻaaoga ai se fesoʻotaʻiga vavalalata a tupulaga, faʻapea foi ma le setiina o se lisi paʻepaʻe po o le uliuli o luga o uepisaite.

4. "Faʻafouina". Vaega sili ona taua mo le setiina o le Flash Player. E oo lava i le laasaga o le faʻapipiʻiina o le masini, e fesiligia oe pe faapefea ona e manaʻo e faʻaopoopo ni faʻafouga. O le mea moni, ioe, o lea ua e faʻaaogaina le faʻapipiʻi faʻapipiʻi o faʻafouga, lea, i le mea moni, e mafai ona faʻaaogaina i lenei tab. Aʻo leʻi mafai ona e filifilia le filifiliga o le faʻafouina o loʻo manaʻomia, kiliki i le "Suiga le Faʻamaumauga o Taʻutuʻuga", lea e manaʻomia ai le faʻamaoniga o faʻataʻitaʻiga.

5. "Avanoa". O le faʻamaufaʻailoga mulimuli o tulaga lautele o Flash Player, lea e nafa ma le faʻamamaina o faʻamaumauga ma faʻamaumauga a Flash Player, faʻapea foʻi ma le le faʻatagaina o le komepiuta, o le a puipuia ai ata na puipuia muamua mai le taʻaloina e le Flash Player (e tatau ona faʻaaoga lenei galuega pe a tuʻuina atu le komepiuta i se tagata ese).

Filifiliga 3: Seti i le lisi autu

I soʻo se masini komepiuta, pe a faʻaalia ata Flash, e mafai ona e valaʻau i se lisi autu faʻapitoa e pulea ai le tagata taʻavale.

Ina ia filifili se ituaiga o meaʻai, kiliki i luga-saʻo i luga o soʻo se mea Flash i totonu o le masini, ma i totonu o le faʻalapotopotoga faʻalauiloa, filifili "Filifiliga".

O se faamalama laitiiti o le a faʻaalia i luga o le lau, lea e mafai ai ona fetaui le tele o nusipepa:

1. Faʻataʻivaʻavaʻa masini. Ona o le lē mafai, o le Flash Player o loʻo i ai se faʻatautaia o le faʻatinoina o le meafaigaluega e faʻaitiitia ai le Flash Player avega i le masini. Ae ui i lea, i nisi tulaga, o lenei galuega e ono faʻaosoina ai le le mafai ona faʻaogaina le masini. O taimi faapena e tatau ona tape.

2. Avanoa i le mea pueata ma masini faaleotele leo. O le faʻamaufaʻailoga lona lua e mafai ai e oe ona faʻataga pe faafitia le avanoa o le saite i le taimi nei i lau mea pueata poʻo lau masini masini.

3. Pulea le teuina o le lotoifale. I le taimi nei, mo le laasaga o loʻo tatala nei, e mafai ona e faʻatagaina pe faʻasaina le faʻamatalaga e uiga i faatulagaga a le Flash Player ina ia teuina i luga o le komepiuta o lau komepiuta.

4. Fetuunai le masini faaleotele leo. I le lē mafai ona fai, o le avefeʻau o le avega e fai ma faavae. Afai o le auʻaunaga, a maeʻa ona tuʻuina atu le Flash Player i se masini faaleotele leo, e le o faʻalogoina oe, iinei e mafai ona fetuunai lona lagona.

5. Upega tafaʻilagi. Afai e te faʻaaogaina nisi webcams i luga o lau komepiuta, ona mafai loa lea ona e filifili po o fea o nei mea o le a faʻaaogaina e le masini.

O tulaga uma ia o le a faʻapipiʻiina le totogiina o tupe faʻaalu.