Faʻafefea ona faʻafefe Mozilla Firefox faʻalapotopotoga o faʻasologa

O le mauaina o ni ata se lua o se maʻi tiga mo le pule o le komipiuta, aua o faila faapena e mamafa tele ma mafai ai ona maua se avanoa tele i luga o le malo. Ina ia faʻaumatia lenei faafitauli, e tatau ona e faʻaaogaina se polokalama faapitoa ua fuafuaina e suʻe ai faila faila tutusa. O se tasi oi latou nei o le DupeGuru Picture Edition, lea o le a faamatalaina i lenei tusiga.

Suʻe kopi o ata

Faafetai i le DupeGuru Picture Edition, e mafai e le tagata faʻaoga ona faigofie ona siaki foliga tutusa ma tutusa i lana PC. I le faʻaopoopoga, o loʻo maua le suʻesuʻega e le gata i le faʻatinoina o faʻataʻitaʻiga, o le siaki siaki e mafai ona faia i totonu o soʻo se faʻamaumauga o loʻo i luga o se komepiuta, faʻamalosi poʻo le aufaasālalau.

Faʻavasega ata o kopi

O le polokalame e faailoa atu le iuga o se laulau, ae e ui i lea, e mafai e le tagata faaaoga ona faatusatusa le ata lua na maua e ia lava ma filifili pe o se kopi moni poo se isi ata e le manaomia ona tape.

Faʻataulaga o taunuʻuga

O le DupGuru Piccher Lomiga e maua ai le malosi e faʻasili atu ai faʻataʻitaʻiga i fuainumera HTML ma CSV. E mafai e le tagata faʻaaoga ona faigofie ona matamata i le taunuuga o le galue i lana sailiga poʻo le faʻaaogaina o MS Excel.

Mama

  • Le auai o le gagana Rusia;
  • Tuuina atu tufatufaga;
  • Uiga faigofie;
  • Le mafai gaosia oloa i fafo atu;
  • Se tele o mea faitino e siakiina.

Faʻafitauli

  • E le lagolagoina e le polokalama plugins.

O le DupeGuru Picture Edition o le a avea ma fesoasoani tele pe a manaʻomia le vave faʻaaogaina ma le le faʻamalosi o faila lauiloa na faʻapipiʻi i le tele o tausaga o faʻaaogaina se PC. Faatasi ai ma lenei polokalama e le gata ina mafai ona e faateleina le avanoa avanoa i luga o lau kiona malo, ae sili atu foi le faaleleia o le faatinoga o lau komepiuta atoa.

Faʻafeiloaʻi le Tusi a le Fetuʻaiga o Ata mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻapipiʻi Ata Pusa Ata faʻasolosolo ata faʻapipiʻi pro Ata Leai Polokalama mo le mauaina o ata lua

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
I le faʻaaogaina o le DupeGuru Picture Edition, e mafai ona e foia le faafitauli ma kopi o ata i ni nai sekone. E vave ona vaʻaia e le polokalama ia faila o ata ma iloa tonu lava le eseesega tutusa.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Faigata
Tau: Faʻatau
Toa: 18 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.10.1