Taʻavale Taʻavale Mo Xerox Phaser 3140 Lomitusi

Xerox o se tasi o kamupani sili ona telē ma sili ona iloagofie i le lalolagi i le gaosia o masini lomitusi, sikila ma masini multifunction. Afai, a maeʻa le faʻatau, ona e iloa ai lea e le lelei le galue o le Phaser 3140, o le faafitauli atonu e taoto i le avetaʻavale o loʻo misi. O le isi, o le a tatou iloiloina auiliiliga e fa o le sailia ma le faʻapipiʻiina o le masini komepiuta i le lomitusi ua taua i luga.

Tikiala avetaʻavale mo le lomitusi Xerox Phaser 3140

O metotia taʻitasi e talanoaina i le tusiga e ese i le lelei ma algorithm o taga. O le mea lea, matou te fautuaina malosi oe e muamua faamasani oe lava ia i latou uma, ona faʻaauau lea i le faʻatinoga o le tusi lesona, aua o filifiliga e ono aoga i tulaga patino.

Metotia 1: Punaoa Faʻatonu a Xerox

O faʻamatalaga uma e uiga i oloa a le gaosiga e faigofie ona maua i luga o le upega tafaʻilagi aloaia. O loʻo tuʻuina atu foi tusi aoga ma faila. Muamua lava, o faʻamaumauga o loʻo toe faʻafouina i luga o le punaoa Xerox, o lea o loʻo maua ai pea avetaavale lata mai iinei mo le siiina. E mafai ona e mauaina ma sii i latou pei o lenei:

Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a Xerox

  1. I lau sailiga, kiliki le sootaga oi luga poʻo le lima i totonu o le tuatusi suʻesuʻeina o le kamupani.
  2. I le pito i luga o le itulau e tatala, o le a e vaʻaia nisi o polo. E tatau ona e faʻateleina le vaega. "Lagolago ma avetaavale" ma filifili iina "Tusi ma Avetaavale".
  3. O le auʻaunaga mo le siiina mai o lenei faʻamatalaga o loʻo i luga o le 'upega tafaʻilagi, o lea e tatau ai ona e alu iina e faʻaaoga ai le fesoʻotaʻiga o loʻo faʻaalia i le itulau.
  4. I le nofoaga suʻesuʻe, faʻaoga i le igoa faʻalelei ma kiliki le mea saʻo.
  5. Alu i "Avetaavale ma Faʻamaumauga".
  6. Faʻamanino le faʻaogaina o le polokalama faʻapipiʻi o loʻo faʻapipiʻiina i lau PC, ma filifili se gagana masini faʻaaogaina.
  7. Kiliki le igoa o le avetaʻavale talafeagai.
  8. Faitau ma talia le maliega laisene.
  9. Faatali seia oʻo i le download o le faʻapipiʻi ma taʻavale.
  10. Filifili se nofoaga i luga o le faiga o le komipiuta o le diskette i le mea e teu ai masini komepiuta, ma kiliki "Faʻamau".

A maeʻa, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le lomitusi ma faia se suʻega suega, ona faʻaauau lea i fegalegaleaiga atoatoa.

Metotia 2: Polokalame lagolago

O le auala muamua e le fetaui ma nisi tagata faʻaoga ona o le mea moni e talafeagai le faia o se tele o manipulation, faʻatautaia i totonu o saite ma auai i sailiiliga faila faila. I lenei tulaga, matou te fautuaina le faʻaaogaina o polokalama faakomepiuta, o le galuega autu o le filifilia lea ma faʻapipiʻi saʻo avetaavale mo masini talafeagai. O sui o ia polokalama e tele naua, ma e mafai ona e faitauina i le sootaga lenei.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

Afai e te fiafia i lenei metotia, matou te fautuaina oe e faʻalogo i le DriverPack Solution poʻo le DriverMax. O nei tusi talosaga o se galuega sili ona lelei ma o loʻo sailia mo lomiga fou o masini software. I luga o la matou upega tafaʻilagi o loʻo i ai faatonuga mo le galulue faatasi ma i latou, o le ae mauaina i totonu o tusiga i luga o sootaga o loʻo i lalo.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona faʻafouina avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution
Suʻe ma faʻapipiʻi avetaʻavale i le polokalame DriverMax

Metotia 3: Faʻailoga ID

A maeʻa ona e faʻafesoʻotaʻi le lomitusi i le komepiuta, e faʻaalia i totonu o lau masini komepiuta. O fegalegaleaiga saʻo o meafaigaluega e mafua mai i le faʻamatalaga tulaga ese maoti. E mafai ona aoga mo le sailia o avetaavale talafeagai e ala i auaunaga faapitoa i le initaneti. ID Xerox Phaser 3140 o loʻo i ai le fomu lenei:

USBPRINT XEROXPHASER_3140_ANDA674

Faitau i luga o lenei autu ile mea mai le isi o le tusitala. I le tusiga tuʻufaʻatasia o le ae maua ai se faʻamatalaga auiliili.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 4: Faʻatuina o le lomitusi i Windows

O nisi masini i Windows e le otometi ona iloa, o le mea lea e manaʻomia ai ona faʻaopopoina e ala i se meafaigaluega na fausia. I se tasi o laasaga faʻatulagaga, o le sailiga mo avetaʻavale e faʻatatau. O le mea lea, afai e leʻi fetaui oe i auala muamua e tolu mo soʻo se mafuaaga, matou te fautuaina oe e faʻalogo i lenei.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

O le mea lenei na faʻataunuʻu ai a matou tusiga, lea na matou taumafai ai e talanoa i le tele o auiliiliga e mafai ona maua e uiga i le sailia ma le downloadina o le polokalama mo le Xerox Phaser 3140. Matou te faʻamoemoe na aoga a matou faʻatonuga ma ua mafai ona e faʻamaeʻaina le faagasologa talafeagai e aunoa ma ni faʻafitauli.