DJ ProMixer 2.0

O nisi taimi, pe a uma ona faʻaleleia le televise poʻo se ituaiga o mea e le lelei, e faʻaaogaina talosaga faʻapipiʻi, e faʻaoga foi lenei i le YouTube hosting hosting. E mafai ona e toe sii mai ma faʻapipiʻi i ni nai laasaga faigofie. Sei o tatou tilotilo totoa i lenei faagasologa, faʻaaoga le TV a le LG e fai ma faʻataʻitaʻiga.

Faʻapipiʻiina o le YouTube i luga o lau TV TV

I le amataga, toetoe lava o ata uma o televise ei ai le galuega a Smart TV, o loʻo i ai se fale-YouTube. Ae ui i lea, e pei ona taʻua i luga, ona o nisi o gaoioiga poo ni faafitauli e mafai ona aveesea. Faʻafouina ma le faʻatulagaga e faia ma le lima i ni nai minute. E na ona manaʻomia oe e mulimuli i faatonuga nei:

  1. Lue le TV, maua le ki ile mamao "Lelei" ma kiliki e alu i lenei faiga.
  2. Faʻateleina le lisi o tusi talosaga ma alu i ai "Faleoloa a le Falemaʻi". Mai iinei e mafai ona e faʻapipiʻi uma polokalama o loʻo avanoa i lau televise.
  3. I totonu o le lisi e aliali, saili "YouTube" poʻo oe e mafai ona faʻaaoga le sailiga e ala i le taina o le igoa o le tusi talosaga i ai. Ona faʻaalia lea o le tasi le lisi. Filifili YouTube e alu ai i le itulau faʻapipiʻi.
  4. O lea ua e iai i le faamalama o le YouTube, e tatau ona e kiliki "Faʻamau" poʻo "Faʻamau" ma faatali mo le faagasologa ina ia faamaeaina.

O lenei YouTube o le ai ai i le lisi o polokalame faʻaopoopo, ma e mafai ona e faʻaaogaina. Ona tumau ai lea na o le alu e matamata i vitio pe fesootai i totonu o le telefoni. Faitau atili e uiga i lenei faagasologa i la tatou tusiga i le fesoʻotoga i lalo.

Faitau atili: Matou te fesoʻotaʻi YouTube i le TV

E le gata i lea, o le fesoʻotaʻiga e faia e le gata mai se masini feaveaʻi. E na ona e manaʻomia le faʻaogaina o le Wi-Fi fesoʻotaʻiga i lau tala mai komepiuta ma isi masini i luga o le televise ma matamata i lau vitio ua maeʻa. E faia lenei mea e ala i le ulufale atu i se code faapitoa. Afai e te manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi i le TV i lenei auala, matou te fautuaina e faitau a matou tusiga i le fesoʻotoga i lalo. I totonu o lea mea o le ae maua ai faʻamatalaga auiliili mo le faia o taga uma.

Faitau atili: Ulufale i le code e faʻafesoʻotaʻi le tala YouTube i le TV

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le toe faʻaaogaina o le YouTube i luga o TV TV ma Smart TV e le umi se taimi e oʻo lava i se tagata e leai se poto masani e taulimaina. Tau lava mulimuli i faatonuga ina ia lelei le polokalama ma e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi mai i soʻo se masini.

Vaʻai foi: Matou te faʻafesoʻotaʻi le komepiuta i le TV e ala i le HDMI