Faʻafefea ona faʻatūina lau Foobar2000 leo leo

Foobar2000 o se komipiuta malosi o le PC ma se atinaʻe faigofie, faʻafesoʻotaʻi ma se lisi faʻatulagaina lelei. O le mea moni, o le fetuunaiga o tulaga, i le mea muamua, ma le faigofie o le faʻaaogaina, lona lua, o le mea lea e taʻutaʻua ai le tagata taʻalo ma manaʻomia.

Foobar2000 lagolagosua i faʻalogoga uma o loʻo iai nei, ae masani ona faʻaaogaina e faʻalogo ai i le leai o se mea-leo (WAV, FLAC, ALAC), talu ai o lona gafatia e mafai ai ona e aʻafia le maualuga aupito maualuga mai nei faila. I totonu o lenei tusiga o le a matou talanoa e uiga i auala e faʻavaeina ai lenei leo leo mo le taʻaloga maualuga, ae aua neʻi galo ia i matou lona suiga i fafo.

Faʻalogo i le lomiga fou o Foobar2000

Faʻamuta Foobar2000

Faʻalogo lenei leo puʻe, faʻapipiʻi i luga o lau PC. E le sili atu ona faigata lenei mea nai lo soʻo se isi lava polokalama - mulimuli i taʻiala taʻitasi i le laasaga o le Seti Wizard.

Faʻasaga

E ala i le lafoaina o lenei tagata taalo mo le taimi muamua, o le a e vaʻavaʻai ai i le Matalama Setup Appearance Setup, lea e mafai ai ona e filifilia se tasi o 9 mamanu mamanu. O lenei mea e mamao ese mai le laasaga e sili ona talafeagai, e pei ona mafai ona sui suiga i taimi uma. Vaʻai → Lisiuta → Seti Faʻatonu. Ae peitai, o le faia o lenei mea, o le ae faia ai le Foobar2000 itiiti ifo i le amataga.

Taaloga Taʻaloga

Afai o lau komepiuta o loʻo i ai se keli lelei maualuga e lagolagoina le technological ASIO, matou te fautuaina le faʻapipiʻiina o se avetaʻavale faapitoa ma le tagata taalo, lea o le a mautinoa ai le lelei o le lelei o le leo i lenei module.

Faʻapipiʻi le Polokalame ASIO Tautoko

A uma ona e siiina lenei faila laitiiti, tuu i totonu o le "Components" folder o loʻo i totonu o le pusa faʻatasi ma Foobar2000 luga o le disk lea na e faʻapipiʻi ai. Faʻatoʻaina lenei faila ma faʻamaonia ou faʻamoemoega e ala i le malilie e faʻaopopo vaega. O le a toe amataina le polokalama.

O lea e tatau ona e faʻagaoioia le Polokalama lagolago a le ASIO i le tagata lava ia.

Tatala le lisi File → Preferences → Lakaʻa → Gaoioiga → ASIO ma filifili le mea faʻapipiʻi i ai, ona kiliki lea OK.

Alu tasi laasaga maualuga (Faila → Faʻatagaga → Lafoaʻi → Galuega Faʻatino) ma i le vaega o le Device, filifili le masini komepiuta, click Apply, ona OK.

O le mea e ese ai, ae o se mea faatauvaa faigofie e mafai ona suia le lelei o le lelei o le Foobar2000, ae o tagata e iai ni leo lelei poʻo ni masini e le lagolagoina le ASIO, e le faʻavaivai foi. O le fofo aupito sili ona lelei i lenei mataupu o le taina lea o musika i le mea e faʻaogaina ai mea. Mo lenei mea e te manaʻomia le komipiuta Kernel Streaming Support.

Download Kernel Streaming Support

E tatau ona e faia tutusa ma le Polokalame lagolago a le ASIO: faaopoopo i le "Components" folder, launch, faʻamautinoa le faʻapipiʻiina ma faʻafesoʻotaʻi i tulaga o le tagata taʻavale i le ala Faila → Faʻatagaga → Lafoaʻi → Galuega Faʻatino, maua i totonu o le lisi le masini i le kfi muamua KS.

Faʻasaʻo Foobar2000 e taʻalo SACD

CD faʻapitoa e maua ai le leo maualuga o lipine leo e aunoa ma le faʻalavelaveina ma le faʻavasegaina e le o lauiloa tele, latou te lemu ae e mautinoa lava e suia i le faatulagaga. SACD. E mautinoa e tuʻuina atu le toe faʻaleleia o le lelei, ma tuʻuina atu le faʻamoemoe o le lalolagi faʻaonaponei faʻaonaponei, o loʻo i ai pea i le lumanaʻi le leo o le Hi-Fi. Faʻaaogaina o le Foobar2000, o le faʻaletolu faʻamalo-tolu ma le numera tele-i-analog converter, e mafai ona e faʻaaogaina se komepiuta i se polokalama lelei mo le faʻalogo i le leo DSD - o le faatulagaga lea e teu ai faamaumauga a le SACD.

Aʻo leʻi faʻagasolo le seti ma le faʻapipiʻiina, e tatau ona maitauina o le toe faʻalogoina o leo i DSD i luga o se komepiuta e le mafai e aunoa ma le decoding PCM. Ae paga lea, o lenei mea e mamao mai le sili ona lelei i luga o le lelei o le lelei. I le faʻaaogaina o lenei tusi, ua fausia ai le tekonolosi o le DoP (DSD i luga o le PCM), o le autu autu o le ata o se ata e tasi (frame) e pei o se seti o poloka e tele-poloka e mafai ona malamalama i ai mo le PC. O lenei mea e aloese mai faafitauli e fesoʻotaʻi ma le sao o le transcoding PCM, lea e valaʻau i le lele.

Manatua: O lenei faiga o le setiina o Foobar2000 e talafeagai mo na oi latou o loʻo faʻaogaina meafaigaluega faʻapitoa - DSD-DAClea o le a faʻapipiʻiina e se DSD (i lo tatou tulaga ua uma ona fai se DoP) e sau mai le taavale.

O lea tatou o ifo i lalo e faatulaga.

1. Ia mautinoa ua fesoʻotaʻi lau DSD-DAC i se PC ma o le polokalama o loʻo i ai le masini komepiuta e tatau ai ina ia lelei le galue (e mafai ona maua i taimi uma lenei polokalama mai le ofisa aloaia o le gaosi meafaigaluega).

2. Tikia ma faʻapipiʻi le mea e manaʻomia e le SACD. E faia lenei mea i le auala lava lea e tasi ma le Polokalama Tautino a le ASIO, lea na matou tuʻuina i le root root of the player ma amata ai.

Download Super Audio CD Decoder

3. O lea e tatau ona faʻafesoʻotaʻi le faʻaogaina foo_input_sacd.fb2k-component tuusaʻo i le faamalama Foobar2000, i le auala lava e tasi, o loʻo faʻamatalaina i luga mo le lagolago a le ASIO. Suʻe le module faʻapipiʻi i totonu o le lisi o vaega, kiliki i luga ma kiliki le Talosaga. O le a toe faʻaleleia le leo, ma pe ae toe amata, e tatau ona e faʻamaonia suiga.

4. O lea e tatau ona e faʻaogaina se isi mea e alu i totonu o le fale teu ma le vaega Super Audio CD Decoder - o le ASIOProxyInstall. Faʻatau e pei o isi polokalame - ia na o le failaina o le faila i le fale teu ma faʻamaonia ou faʻamoemoega.

5. E tatau foi ona faʻaagaoioia le vaega faʻapipiʻi i le Foobar2000 seti. Tatala i luga Faila → Faʻatagaga → Lafoaʻi → Galuega Faʻatino ma i totonu o le mea a le masini, filifili le vaega faʻaalia ASIO: foo_dsd_asio. Kiliki Upe, ona fai OK.

6. Alu i lalo i le polokalama i le mea o loʻo i lalo: File → Preferences → Lafoaʻi → Gaoioiga - → ASIO.

Faalua ona kiliki foo_dsd_asioia tatalaina ona faatulagaga. Faʻasologa o mea e pei ona taua i lalo:

I le faʻamau muamua (ASIO Driver) e tatau ona e filifilia le masini e te faʻaaogaina e faʻagasolo ai le faailo leo (lau DSD-DAC).

O lenei la, o lau komepiuta, ma Foobar2000, ua sauni e taʻalo DSD leo maualuga.

Suia le talaaga ma le nofoaga o poloka

I le faʻaaogaina o Foobar2000 meafaigaluega, e mafai ona e faʻasinomaga e le gata i le lanu lanu o le tagata taalo, ae faʻapea foi le talaaga, faʻapea foʻi ma le faʻaaliga o poloka. Mo ia faamoemoega, ua saunia e le polokalame ni polokalame se tolu, e faavae i luga o vaega eseese.

Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻamatalaga - O le mea lenei ua fausia i totonu o le atigi o le tagata taalo.

I le faaopoopo atu i lenei faiga faʻafanua, e lua isi: PanelsUI ma ColumnsUI. Ae ui i lea, ao leʻi faʻaauau suiga i nei laina, e tatau ona e filifili pe fia ni fuafuaga (faamalama) e te manaʻomia moni i le faamalama Foobar2000. Sei o tatou faʻatusatusa faʻatasi le mea e te manaʻo e te vaʻavaʻai i ai ma faʻaauau ona e maua - o le mea moni lava o se faamalama faʻatasi ma se atigilima / tusiata, se puʻepuega, atonu o se lisi, ma isi.

Filifili le numera aupito sili ona talafeagai o fuafuaga i le faatulagaga o tagata taʻavale: Vaʻai → Lisiuta → Seti Faʻatonu. O le isi mea e tatau ona tatou faia o le faʻagaoioia lea o le faiga faʻafailoli: Vaʻai → Tapenaga → Faʻataʻitaʻia le Layout Editing. O le lapataiga mulimuli o le a aliali mai:

I le kilikiina o le kulupu taumatau i luga o soʻo se vaega, o le a e vaʻaia se lisi faʻapitoa e mafai ai ona e faʻasaʻo poloka. O lenei mea o le a fesoa- soani atili ai e agavaʻa le foliga o Foobar2000.

Faʻapipiʻi paʻu paʻu tolu

Mo se amataga, e taua le matauina e leai ni paʻu poʻo ni mea faapena mo Foobar2000. O mea uma e tufatufaina i lalo o lenei vaitaimi, o se faatulagaga ua saunia, ua i ai i totonu o lona tuufaatasiga se seti o plug-ins ma se faila mo le aganuu. O nei mea uma ua faaulufale mai i le tagata taalo.

Afai o loʻo e faʻaaogaina le lomiga lata mai o lenei leo leo, matou te fautuaina malosi le faaaogaina o autu e faʻavae i ColumnsUI, aua o lenei mea e mautinoa ai le fetaui lelei o vaega. O le tele o autu o autu o loʻo tuʻuina atu i le blog blog o tagata faʻatau atinaʻe.

Tulei autu mo Foobar2000

Ae paga lea, e leai se mea e tasi mo le faʻapipiʻiina o paʻu, e pei o isi masini. I le taimi muamua, e faʻalagolago uma lava i vaega o loʻo faʻaopoopoina ai le tasi pe o le isi. O le a matou tilotilo i lenei faiga i luga o le faʻataʻitaʻiga o se tasi o autu sili ona lauiloa mo Foobar2000 - Br3tt.

Br3tt autu download
Maua vaega mo Br3tt
Tikiaina fonuka mo Br3tt

Muamua, tatala mea o loʻo i totonu o le faletusi ma tuu i totonu o se pusa C: Windows fonts.

E tatau ona faaopoopo vaega e tatau ona sii i le pusa talafeagai "Vaega" i totonu o le faitautusi ma faʻapipiʻi Foobar2000.

Manatua: E tatau ona e kopiina faila, ae le o le teuina o faamaumauga ae le o le pusa lea o lo oi ai.

O lea e tatau ona e fatuina se atigipusa foobar2000kinskins (e mafai ona e tuʻu i totonu o le tusi faʻatasi ma le tagata taʻavale lava ia) lea e te manaʻo e kopiina le pusa xchangeo loʻo iai i totonu o le autu autu ma le autu Br3tt.

Run Foobar2000, o le a e vaʻavaʻai i se pusa talanoaga e manaʻomia ona e filifilia ColumnsUI ma faʻamaonia.

O le mea e sosoo ai e manaʻomia lou faʻapipiʻiina o le faila faatulagaina i le tagata taalo, lea e tatau ona e alu i le lisi File → Faʻasologa → Faʻaali → KolumnsUI filifili se mea FCL faʻatau mai ma faʻatau atu ma kiliki Impaulufale.

Faʻamatala le auala i mea o loʻo i le foliga xchange (e ala i le le mafai ona i ai iinei: C: Polokalame Polokalama (x86) foobar2000 foobar2000skins xchange) ma faʻamaonia le ulufale mai.

O lenei suiga e le gata o le a faʻaalia, ae faʻalauteleina ai foi galuega tauave a Foobar2000.

Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina o lenei atigi, e mafai ai ona e siiina mai upu mai le upega tafailagi, maua se tala faʻasolopito ma ata o tagata taaalo. O le auala tonu lava i le tuʻuina o poloka i le faamalama o le polokalama ua suia foi ma le faʻaeteete, ae o le mea autu lava o le taimi nei e mafai ona e filifiliina le tele ma le nofoaga o ni poloka, puipui mea faaopoopo, faaopoopo mea talafeagai. O nisi suiga e mafai ona faia tuusaʻo i le faamalama o le polokalama, o nisi i totonu o faatulagaga, lea, i le ala, ua avea nei ma mea lautele.

O le mea uma lava, o lenei ua e iloa le faʻaleleiina o Foobar2000. E ui i lona foliga faigofie, o lenei leo leo o se oloa e sili ona mulumotu, lea e toetoe o itu uma e mafai ona suia pe a talafeagai mo oe. Fiafia e faʻaaoga ma faʻalogo i au musika e fiafia i ai.