Punto Switcher 4.4.2.331

E le o taimi uma e fou ai Prestigio o faʻafanua. I le faʻaopoopoga, NAVITEL faʻafouina le faʻafouina o lona oloa, suia le faʻamatalaga o loʻo i ai ma faaopoopo faʻamatalaga fou e uiga i mea faitino. I lenei itu, toetoe lava o tagata taʻitasi e umia sea ituaiga masini e feagai ma le mea moni e manaʻomia ona faʻapipiʻi le lomiga fou o le polokalama. Faʻafefea ona fai lenei mea o le a talanoaina atili.

Toe faʻaleleia ata o NAVITEL i Prestigio Navigator

O faʻataʻitaʻiga uma a Prestigio o loʻo faʻapipiʻiina le polokalama, o lea la o le faʻatinoga mo le faʻapipiʻiina o faila e tutusa. O faatonuga i lalo e talafeagai mo tagata uma e faaaogaina, e tatau lava ona e mulimulitaʻia ma le faaeteete, faia o gaioiga taʻitasi i le faasologa.

Laasaga 1: Fausia se tala i le 'upega tafaʻilagi a le NAVITEL

NAVITEL e le tufatufa ana kata mo le saoloto, e manaʻomia e tagata faʻapitoa se faʻamatalaga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia ma se ki o laisene, o loʻo teuina i totonu o masini. O le faagasologa atoa o le lesitalaina e faapenei:

Alu i le 'upega tafaʻilagi faʻapitoa a le NAVITEL

  1. I luga o le fesoʻotaʻiga o loʻo i luga, alu i le itulau autu o le 'upega tafailagi, pe a kiliki le ki. "Faamauina".
  2. Faatumu le faʻamatalaga i le saofaʻatasiga o faʻatoʻaga ma kiliki "Tusi Resitala".
  3. A uma ona faʻamaonia le tuatusi imeli, o le a toe faʻafoʻi atu oe i le itulau autu, lea e tatau ona e lolomiina lau faamaumauga o le lesitala ma ulufale i le faʻailoga.
  4. I lau vaega tatalaina vaega "O aʻu masini (faʻafouga)".
  5. Alu i le vaega "Faʻaopoopo le masini fou".
  6. Ulufale i lona igoa ina ia faafaigofie ai ona uia pe a iai ni masini.
  7. Lolomi le ki o le laisene pe faaopoopo le faila faila. O le a tuʻuina i le root root of the equipment, o lea e tatau ai ona fesoʻotaʻi atu i le PC e ala i le USB cable ma maua ai le pepa fetaui.
  8. E totoe na o le kiliki i le ki "Faaopoopo".

Faʻafesoʻotaʻi le taʻiala aloaia a le NAVITEL pe afai e leai sou ki. O iina o le ae maua ai se faʻamatalaga o metotia o le mauaina ma le faʻamalosia o le code i lau masini.

Alu i le fesoasoani i le faʻafouina o le polokalame NAVITEL

Laasaga 2: Download Updates

O le taimi nei e te manaʻomia e sii mai le lomiga lata mai o faʻafanua e fetaui ma lau masini. O faʻataʻitaʻiga uma e faʻatinoina i luga o le auaunaga aloaia a le kamupani faufautua. E tatau ona e faia mea nei:

  1. E ala i lau oe lava tala, toe foʻi i le vaega "O aʻu masini (faʻafouga)" ma filifili lau suʻavale iina.
  2. Fuafua i luga o le polokalama talafeagai ma faʻapipiʻi le upega tafaʻilagi.
  3. E le gata i lea, alu i lalo e saili pepa fou fou.

A maeʻa ona e sii mai, e tatau ona e gaoioi faila i le masini. Lalo o le a tatou talanoa e uiga i le auala e faia ai lenei mea.

Laasaga 3: Kopi faila fou i masini

O le faʻaaogaina o fou fou o faʻafanua ma tusi talosaga e faia i le sui o faila tuai. I le taimi nei ua e sii mai faamaumauga i luga o lau komepiuta, faʻafesoʻotaʻi lau sailiga ma faia mea nei:

  1. Tatala Prestigio i totonu o le mafaufau e ala i "O laʻu komepiuta".
  2. Kopi mea uma ma sefe i soʻo se nofoaga talafeagai i luga o le PC e fatu ai se faʻamaumauga. E mafai ona aoga pe afai e sese se mea i le taimi o le faʻapipiʻiina pe afai e te tapeina faila le talafeagai.
  3. Faʻalogo lelei i le pusa "Navitel", e tatau ona aveesea.
  4. Alu i faila na sii mai, tatala le tusi faʻatasi ma le lomiga lata mai o le polokalama.
  5. Kopi "Navitel"ma faʻaofi i le aʻa o le mafaufau i totonu.
  6. Le isi, sui le kata. Tatala le pusa e sii mai.
  7. Kopi le faila faila NM7.
  8. Toe foʻi i le avetaavale. O iinei e tatau ona e filifili "NavitelContent".
  9. Saili se faila "Faafanua".
  10. Aveese mai le koniteina tuai pepa ma faʻaofi le mea e tatau ai.

Na o oe e tatau ona e alu i le lisi "Navitel", saili le ki o laisene iina, o le a sainia e pei Navitelauto activation key.txt. Kopi ma faapipii i le sui i le aʻa o le mafaufau loloto o le masini. O le faiga lava e tasi e tatau ona faia i totonu o le tusi "Laisene"mea oi totonu "NavitelContent". O lea o le ae faʻafouina ai faʻamaumauga o laisene o au masini ma faʻamautinoa le faʻalauiloaina masani o le polokalama.

Vaʻai foi: Faʻatuina o faʻafanua i Navitel Navigator ile Android

Ave ese le masini mai le komepiuta ma toe faʻaoga. O le sailiga mo satelite ma le suʻesuʻeina o faʻamatalaga fou o le a amataina. O le tele o taimi o le a faʻaaluina i lenei mea, o lea e tatau ai ona e faʻatali. I le faaiuga o le faagasologa e tatau ona lelei mea uma.

Vaʻavaʻai foi: Navigator Pedestrian i Android