DOS faʻapipiʻiina le pulou flash flash

E ui i le mea moni e faʻapea, o le DOS e le o se faiga faʻatinoga lea tatou te faʻaaogaina i le asō, atonu e manaʻomia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tele o faʻamatalaga o le BIOS e faʻataʻitaʻiina ai e tatau ona faia uma faʻatinoga i lenei OS. O lea la, aʻo leʻi i ai ni faʻamatalaga ile auala e faia ai se taʻavale afi DOS.

Vaʻai foi: Bootable USB Flash Drive - o polokalama sili ona lelei e fatuina.

Faʻasaina o se taavale faʻamalosi DOS faʻatasi ma Rufus

O le filifiliga muamua e fatuina se masini USB i le DOS, o loʻu manatu, o le faigofie. Ina ia mafai ona e amataina, o le ae manaomia le siiina o se polokalama e leai se totogi e mafai ai ona e fatuina ituaiga eseese o masini komepiuta mai le site aloaia //rufus.akeo.ie/. E le manaʻomia le faʻatulagaina o le polokalama, ma o le mea lea ua saunia mo le faʻaaoga vave pe a uma ona sii mai. Susuga Rufus.

  1. I totonu o le masini o le Device, filifili le kiliva kiliva USB e te manaʻo e faʻaavanoa. O faila uma o lenei avega moli o le a faʻamuta, faʻaeteete.
  2. I le Faiga o Faiga Faʻavae, faʻamaonia le FAT32.
  3. Faʻafeagai ma le faailoga "Fausia se puʻupu vaʻaia e faʻaaoga" tuʻu le MS-DOS poʻo le FreeDOS, faʻalagolago i le a le version o le DOS e te manaʻo e tamoe mai se masini USB flash. E leai se eseesega taua.
  4. E te le manaʻomia le paʻi atu i le vaega o totoe o le fanua, e mafai ona e faʻamaonia le igoa o le pepa i totonu o le "New volume label", pe afai e te manaʻo ai.
  5. Kiliki "Amata". O le faʻagasologa o le faia o se taʻavale a le DOS puʻeina e ono le sili atu i nai sekone.

O le mea uma, o le taimi nei e mafai ona e faʻaʻe mai lenei USB-drive e ala i le faʻavaeina o le pusa mai i le BIOS.

E faʻapefea ona fai se taʻavale afi DOS i WinToFlash

O le isi auala faigofie e ausia ai lenei sini o le faʻaaoga lea o le WinToFlash program. Faʻatau saʻo mai http://wintoflash.com/home/ru/.

O le faʻagasologa o le faia o se puʻe taavale a le DOS i WinToFlash e le sili atu ona faigata nai lo le mataupu muamua na faʻamatalaina:

  1. Faʻamoemoe le polokalama
  2. Filifili le "Advanced Mode" tab
  3. I totonu o le "Task", filifili "Fatuina le taʻavale ma le MS-DOS" ma kiliki i le "Fausia" button

A maeʻa lena, o le a musuia oe e filifili se taʻavale USB e te manaʻomia e faʻaavanoa ma, i le itiiti ifo ma le minute, o le ae mauaina se kilivala USB e faʻanatinati lau komepiuta i le MS DOS.

Se isi auala

Ia, o le auala mulimuli, mo nisi mafuaaga, o le taatele i luga o le gagana Lusia. E foliga mai, o se tasi o faatonuga na alu uma lava. Ae ui i lea, o lenei auala mo aʻu e fatuina ai se masini komepiuta a le MS-DOS puʻepuʻe e le foliga mai e sili ona lelei.

I lenei tulaga, o le ae manaomia le downloadina o lenei 'upega tafaʻilagi: //files.fobosworld.ru/index.php?f=usb_and_dos.zip, lea o loʻo i ai se pusa faʻapipiʻi ma le polokalama o le DOS ma se polokalame mo le sauniuni o le ave taavale.

  1. Faʻasaʻo le Mea Lavei USB (HPUSBFW.exe file), faʻamautinoa e tatau ona faia le fesuiaiga i le FAT32, ma tusi le mea tatou te fuafua e fatuina se masini komepiuta pulou USB ma MS-DOS.
  2. I totonu o le faʻatusa, faʻamalamalama le ala i faila DOS OS (o le pito i tua o le archive). Taʻu le faagasologa.

Faʻaaogāina o se taavale faʻataʻavaleina DOS

Ou te manatu e te faia se taʻavale a le DOS e mafai ona faʻataʻavaleina ina ia mafai ona taʻavale mai ai ma faʻatautaia se polokalame ua fuafuaina mo le DOS. I lenei tulaga, ou te fautuaina, aʻo leʻi toe toe faʻafoʻiina le komepiuta, kopi kopi o le polokalama i le uila afi lava e tasi. A maeʻa ona toe faʻafouina, faʻapipiʻi le peleta mai le USB media i le BIOS, pe faapefea ona faia lenei mea o loʻo faʻamatala auiliili i totonu o le tusi lesona: Faʻavae mai le USB flash drive i le BIOS. Ma, pe a oʻo i totonu o le komipiuta komepiuta i totonu o le DOS, e amataina le polokalame, na o oe e manaʻomia le faʻamaonia o le auala i ai, mo se faataitaiga: D: / program / program.exe.

E tatau ona maitauina o le faʻanofoina i totonu o le DOS e masani ona manaʻomia na o le faʻatinoina o polokalame e manaʻomia le maualalo o le avanoa i le polokalama ma komepiuta komepiuta - e faʻaalia ai le BIOS ma isi meataalo. Afai e te manaʻo e amata se taʻaloga tuai poʻo se polokalama e le amataina i Windows, taumafai e faʻaaoga le DOSBOX - o se tali sili atu ona lelei.

O lena mea uma mo lenei autu. Ou te faʻamoemoe e te foia ou faafitauli.