E le o utaina le laulau - o le a le mea e fai?

Afai a maeʻa ona aveese se siama (pe atonu e le o mulimuli mai, masalo faatoa amata), pe ae faʻaaogaina le komepiuta, e le o uta le Windows 7 poʻo le Windows XP, ona tuʻuina atu lea e le taʻiala se laʻasaga i lea laasaga i le faʻafitauli. Faʻamatalaga 2016: i le Windows 10 o loʻo i ai le faafitauli lava e tasi ma ua fofoina, ioe, tutusa lava, ae o loʻo i ai se isi filifiliga (e aunoa ma se faʻataʻoto o le kusi i luga o le mata): Paʻu lanu i Windows 10 - faʻafefea ona toe faaleleia. Faʻasalaga faʻafitauli faʻapitoa: sese Le mafai ona sue le faila faila C: /Windows/run.vbs i luga o le lanu uliuli pe a amata le OS.

Muamua, pe aisea ua tupu ai lenei mea - o le mea moni o le tele o siama e suia ai le ki o le faila, lea e nafa ma le lafoaia o le fesoʻotaʻiga masani o le faiga faʻaoga. O nisi taimi e tupu pe a uma ona aveese se siama, o le antivirus e faʻamalo le faila lava ia, ae le aveesea le suiga i totonu o le resitala - o loʻo taʻitaʻia ai le mea moni e te vaʻaia se lauulu uliuli ma se faʻataʻoto.

Fofoina o se faafitauli o le lauulu uliuli ae le o se komepiuta

O le mea lea, a uma ona taʻalo i totonu o Windows, e na o le komepiuta e faʻaalia se lanu uliuli ma se faʻataʻoto i luga o le kusi. O le faʻaleleiina o lenei faafitauli, mo lenei:

  1. Press Ctrl + Alt Del - pe o le a amata le task manager, poʻo se lisi e mafai ai ona lauiloa (amata i lenei mataupu).
  2. I le pito i luga o le Task Manager, filifili "File" - "Task New (Run)"
  3. I totonu o le pusa talanoa, tapuni regedit ma kiliki le OK.
  4. I totonu o le nusipepa resitala i laina i luga o le itu tauagavale, tatala le paranesi HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows NT CurrentVersion Winlogon
  • Manatua le taua o le parakalafa manoa. Shell. E tatau ona faʻaalia le explorer.exe. Vaʻai foi i le parakalafa faʻaaogalona tau e tatau ona c: windows system32 userinit.exe
  • Afai e le o le tulaga lea, kiliki-i luga o le parakalafa manaomia, filifili "Faʻamaʻoto" i le lisi ma sui i le saʻo saʻo. Afai o le Shell e le o iinei, ona kiliki lea i luga o se avanoa avanoa i le itu taumatau o le faatonu resitala ma filifili le "Fausia se mea e fai ai se manoa", ona seti lea o le igoa - Shell ma le value explorer.exe
  • Vaavaai i se resitala resitala tutusa, ae i le HKEY_CURRENT_USER (o le isi vaega o le ala e tutusa ma le mataupu muamua). E le tatau ona i ai ni faʻamaumauga faʻamaonia, pe a iai - tape ese.
  • Katia le faatonu o le resitala, lolomi Ctrl + Alt Del ma toe toe komipiuta le komepiuta pe log off.

O le isi taimi e te ulufale ai, o le a lafoina le laulau. Ae peitaʻi, afai o le faʻamatalaga faʻamatalaina o le a toe fai ma toe fai, pe a maeʻa ona toe faʻafoʻi le komepiuta, ou te fautuaina e faʻaaoga se vaʻaia lelei, ma faʻalogo lelei foi i galuega i le faʻatulagaina o galuega. Ae, o le mea masani, e lava le naʻo le faia o taga na taʻua i luga.

Faʻamatalaga 2016: i le faʻamatalaga faitau a le tagata faitau ShaMan o se tali (faʻaaogaina e nisi tagata) - alu i luga o le komepiuta, kiliki i luga o le kuki taumatau i luga o le VIEW - Faʻaali ata o le laupepa (E tatau ona i ai se siaki) pe a leai, ona matou tuʻuina lea ma le papapa.