WinSetupFromUSB 1.8


Ina ia mafai ona faʻatinoina le faʻaogaina o le masini komepiuta, e muamua ona e manaʻomia le tausia lelei o faʻasalalauga faʻasalalau ma le tufatufa atu o le polokalama faʻaoga. I le matafaioi a le aufaasālalau faʻasalalau e mafai ona avea o se avetaavale faifai pea. Ae ao lei amataina le taavale afi, e tatau ona saʻo le faamaumauina o le OS, mo se faataitaiga, faʻaaoga le aoga WinSetupFromUSB.

WinSetupFromUSB o se faʻaaoga faigofie ma le atoatoa mo le fatuina o le USB-drive. O le aoga e manaia mo mafuaʻaga e lua: e le manaʻomia le faʻapipiʻi i luga o se komepiuta, ma e mafai foi ona fatufatuina le tele o masini komepiuta.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: O isi polokalame e fatu ai masini faʻaleleia

Le mafai ona tusia faʻamaumauga e tele

I le avea ai ma tulafono, o le tele o polokalame mo le fatuina o alalaupapa vaʻalele, mo se faʻataʻitaʻiga, Rufus, faʻatagaina oe e fatuina masini faʻaleleia faʻamalosi e naʻo le tasi le tufatufaina o le polokalama faʻaoga. Afai o le tele o lau taavale eletise e mafai, ona mafai loa lea ona e faʻamaunuʻuina ata eseese o faiga faʻaogaina, ma toe faʻalautele.

Faiga faila

A o lei toe faʻaleleia le ave taavale i totonu o se mea e mafai ona faʻaaogaina, e tatau i le polokalama ona faia se faiga o le faʻapipiʻiina o le a faamamaina uma ai faila uma. Afai e manaʻomia, o le polokalama e mafai ai e oe ona fatu se kopi kopi o le vaega.

Faʻasalalauga sauni

Afai e le i faʻasalalauina le uila afi, ona faatoa amata lea o le faʻasoaina o le tufatufa, e mafai ona e faʻapipiʻiina e faʻaaoga ai meafaigaluega faʻaaoga.

Faʻatulagaina o le faʻailoga maʻoti

O se mea faʻaaoga eseese e faʻamoemoe i le setiina o le faʻailoga maʻoti (o le avanoa i lenei meafaigāluega e filifili).

Faʻapitoa:

1. Galuega maualuga;

2. O le aoga e tufatufa saʻoloto.

Faʻafitauli:

1. E leai se lagolago mo le gagana Rusia;

2. O se matātā tele o le polokalama.

WinSetupFromUSB o se meafaigaluega na fuafuaina mo le faʻaaogaina e tagata faʻapitoa, aua o se tagata e masani ona faʻaaogaina atonu e faigata ona faʻaaoga nisi mea faigaluega o le polokalama. O le aoga o loʻo i ai se faʻalauteleina o meafaigaluega, e mafai ai ona maua se tulaga maualuga o le puʻeina o se masini faʻaleleia.

Faʻaola WinSetupFromUSB mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

WiNToBootic Telefoni feaveaʻi WinToFlash Rufus

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
WinSetupFromUSB o se tasi o polokalama sili mo le fatuina o le USB-drive. Fesoasoani i ata pueina o Windows ma Linux operating system.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: ilko_t
Tau: Faʻatau
Toa: 24 MB
Gagana: Igilisi
Version: 1.8