Faʻafefea ona toesea tupe mai le pusa tupe a le Yandex Money

O le auaunaga a Cloud Mail.ru na atiaeina e se kamupani o le igoa lava e tasi ina ia faafaigofiegofie ai le mafai e le tagata faaaoga ona teu oloa eseese. Ae o le mea iloga taua o lenei punaoa o le Mail.ru Cloud o se tasi o vaitau sili ona lelei i luga o le maketi a le gagana Rusia, ma tuʻuina atu ana auaunaga i luga o se tulaga saoloto.

Fausiaina o luga o le initaneti

O le mea muamua lava o le a fesiligia e le tagata e faʻaaoga ai le komepiuta a Mail.ru, o se tasi lea o auala taua, o le faia lea o fausaga eseese o faila ma pepa uma. O le mea moni, o lenei mea e mafai ona faafaigofieina ai le tele o galuega, talu ai mulimuli ane o faila ma faila uma o le a mafai ona maua mai soʻo se masini.

Faataunuuina le faagasologa o le fatuina o faila eseese e faʻaaoga ai auaunaga faʻapitoa i le initaneti. Mo se faʻataʻitaʻiga, ia fatuina se faila i se laulau i le XLS format, faʻaoga le polokalame faʻatusa - Excel Online.

Ua saunia e le taʻitaʻitusi i luga o le initaneti o pepa eseese le tele o uiga o le kiritaki o le polokalame. I le taimi lava e tasi, e mafai ai e oe ona fatu fai faila e aunoa ma se totogi, e aunoa ma le faatulagaina o nisi tulaga.

Fefaʻasoaʻiga o faʻavae

O le mea moni, e leai se auaunaga i le ao e mafai ona faia e aunoa ma ni faʻamatalaga pei o tulaga mo avanoa i faila eseese ma le ao atoa. Aotelega mo nei faʻamoemoega, ua tuʻuina atu i tagata faʻapitoa se isi poloka o faatulagaga tutusa.

O le avanoa e mafai ona faʻapitoa tuʻufaʻatasia mo faila taʻitasi i le teuina o le ao. O se taunuuga o ia gaioiga o le a otometi lava ona gaosia se fesoʻotaʻiga i se pepa e mafai ona faʻaaogaina e soʻo se tagata faʻaaogaina.

A maeʻa le faila filifilia po o le foliga ua maua ni faʻataʻitaʻiga fou, o le a suia lo latou nofoaga moni. O pepa taʻitasi e avanoa mo le matamataina e ala i se faʻamatalaga tuʻu i luga o le lisi. "Fetufaai".

Tikiala faila i le PC

Ina ia sii mai soʻo se faʻamatalaga mai le faleoloa, o se faʻalapotopotoga faʻapitoa mo ia ituaiga tautua e faʻaaogaina, faʻafetai i faila e mafai ona filifilia ma lafoina i nai kiliki.

I le taimi lava lea, e taua le maitauina o soʻo se faila a le malo e mafai ona sii mai e ala i le kiliki i luga o se fesoʻotaʻiga na fausia muamua. E tupu lenei mea i luga o se itulau tuuto.

Aveese faila

E pei foi i le mataupu o le siiina mai, e mafai e le tagata e teuina mea e teu ai otaota ona solo soʻo se pepa e ala i le filifilia muamua.

E le na o faila taitoatasi, ae o foliga uma foi, lea ei ai isi pepa ma subfolders, e mafai ona tape.

Ona o le aveeseina o gaioiga, o faila taitasi e fesiitai mai le vaega lautele i le faletupe "Togi" ma e otometi lava ona faʻateʻaina e aunoa ma se avanoa e toe faʻaleleia ai i le lua vaiaso. I le vaitau i totonu o le ato, o faʻamaumauga e mafai ona faʻaumatia e le tagata faʻaaoga ma le lima pe toe faʻaleleia.

O fesoʻotaʻiga i faila na siitia i le otaota e otometi ona poloka.

Auina atu faila i le ao

Ina ia faaopoopo nisi pepa i le teuina o le malulu, e faʻaaogaina le faʻaogaina o le faʻaogaina o faila i luga o se pusa talanoa. O lapisi faʻaopopo e gata i le 2 GB e avea o se vaega o le fua faatatau saoloto.

Tuʻuina o fuafuaga o tau

O se vaega taua o le ao mai Mail.ru o le mafai lea ona faʻalautele le avanoa ile va o 8 GB. Mo nei faʻamoemoega, ua tuʻuina atu i tagata faʻatasi se itulau e tasi e aofia uma ai faʻamatalaga e uiga i tau ma faʻamatalaga o le faʻaogaina o tau.

Faamolemole ia maitauina pe a uma ona fesoʻotaʻi tau o totogi, o le a maua e tagata faʻaopopo avanoa.

Sapalai o Mea e Puipuia

Ina ia faafaigofieina le galuega i le faaputuina o le malulu mai Meil.ru, e mafai ona e faʻaaogaina se tagata faʻatagata faapitoa o lenei auaunaga mo le PC, lea o le a otometi lava ona faʻafeiloaʻi faʻatasi i le initaneti.

O le faagasologa o le synchronization o loʻo i ai i se tulaga faigaluega talu mai le faʻatulagaga o le polokalama ma e mafai ona faʻaleagaina e le tagata faʻaletonu le lima.

Kopi le sootaga e faila i le Windows

A oi ai i le lisi o ao, e mafai ona e kopiina le fesoʻotaʻiga e ala i le kilikiina saʻo i le faila ma le filifilia "Kopi le sootaga lautele".

E le gata i lea, o le faasologa sao-i luga o soʻo se faila i totonu o le faiga faʻatasi ai ma se faʻapotopotoga tuʻufaʻatasia e mafai ai e oe ona vaʻai i le lisi o mea e teu ai le lotoifale.

Ave sikola

I le le mafai, o le ao ua faʻapipiʻiina ma isi polokalama faʻapipiʻi. "Faʻaaliga"e mafai ai e oe ona ave sikupuni. E le gata i lea, o lenei vaega o le polokalame ei ai lana lava poloka poloka.

I le maea ai o le fausiaina o screenshots, e otometi lava ona teuina, i le teuina i le lotoifale ma i luga o le upega tafailagi. O le mea lea, o le faʻamalamalamaga e mafai ona avea ma se isi mea i le tele o polokalama mo le fatufatuina o mailei ona o le gafatia e faʻavave ona faʻaaogaina ata.

Vaʻai faila o le aufaasālalau i le gaosiga Android

O le Mail.ru Cloud mo talosaga mo telefoni feaveaʻi e le ese tele mai ona tagata, ae sili atu ona taulai i le mauaina o faila, nai lo le faʻaliliuina atu. O lona uiga, e mafai ona matamata i le faʻafanua ata poʻo le faʻaogaina muamua o kopi o pepa.

A e amataina se faila o le aufaasālalau mai le faaputuga o le ao, e faʻatūina muamua ona tatalaina lea i se tagata faapitoa, e fuafua i le ituaiga pepa.

Pe a matamata i pepa i le pito i luga o le lau, e mafai ona e vaʻaia le aso na faia ai le faila i le teuina o le malulu, faʻapea foʻi le faʻaaogaina o le lisi autu e pulea.

Faʻaopoopo faila i mea e fiafia i ai

E le pei o le initaneti ma le komepiuta a PC, o le polokalama Android e maua ai le gafatia e faailoga se fatu. A maeʻa lena, o le a tuʻuina le pepa i luga o se isi itulau, mai le mea o le a mafai ai ona maua ai soʻo se auala e mafai ai.

Faʻaopoopo pepa i le Android

O le talosaga mo fausaga feaveaʻi, faatasi ai ma isi mea, ua maua ai lana lava auala e faaopoopo ai pepa aloaia e ala ile poloka faapitoa.

E mafai ona e mauaina moni soʻo se ituaiga o pepa, ae sili atu le faamamafa i faila o le aufaasālalau.

Vaʻai ma faʻapipiʻi faila

Mo tagata e faʻaaogaina le cloud mobile mai Mail.ru, o se vaega tāua o le talosaga atonu o le mafai ona sui foliga o faila i luga o le pu.

E le gata i lea, ona o le lē mafai, o le faiga e mafai ai ona faʻatonu le faʻasologaina o pepa aloaia e tusa ai ma aiaiga filifilia.

Vaʻai faʻamaumauga i le Android

O le telefoni feaveaʻi mo Android o loʻo mafai ona matamata i faʻamatalaga auiliili i fuainumera o le teuina o ao.

E le gata i lea, o le faʻaaogaina o le lisi autu o lenei polokalama e mafai ona e iloa ai le tele o le avanoa i le teuina.

Vaʻai Fesoasoani i le Lagi

E pei ona mafai ona e vaʻai, o le Mail.ru Cloud e tele-functional. E mafai e lenei mea ona faʻafememeaʻi le faʻaaogaina o le nusipepa, o lea na tausia ai e tagata na teu le faleoloa le faʻatulagaina o faatonuga.

Faʻafetai ia te ia, e mafai ona e aʻoaʻo e uiga i faʻavae autu o le puleaina o le ao mai Mail.ru.

Mama

  • Free 8 GB avanoa avanoa e teu ai;
  • Faʻatatau i tau maualalo;
  • Lagolagosua i soʻo se faiga faʻavae ma faʻavae;
  • Faʻasologaina o faila faila aunoa;
  • Faʻaogaina o meafaigaluega lagolago mo le galue ai ma pepa.

Faʻafitauli

  • Tau faʻatatau;
  • Le manaʻoga e faʻaaoga le auaunaga Mail.ru;
  • Laina faila e ala mai i le masini.

E pei ona mafai ona e vaʻai, Mail.ru Cloud, e tusa lava po o le a le faʻaaogaina, e maua ai le tele o avanoa. I le taimi lava e tasi, e le tatau ona e faʻagaloina e tele polokalama e mafai ona galulue faʻatasi i le taimi e tasi ma le tasi ao faʻatasi i le taimi e tasi.

I le tulaga ogaoga, afai ei ai ni faigata i le malamalama i le atinaʻe ma galuega i le lautele, e mafai ona e faitau i taimi uma faʻasalalauga.

Download Mail.ru Cloud mo le leai

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻafefea ona fatuina "Mail.Ru Cloud" Ni Mail Agent Faʻasologa meli meli Faʻafefea ona faʻaaoga Mail.Ru Cloud

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Mail.ru Cloud is a cloud store from Mail.ru, lea, e faaopoopo atu i galuega autu o le puleaina o faila, e aofia ai le faʻamalamalamaina o ata ma isi faʻaopoopoga i le lisi autu o le Windows.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Mail.ru
Tau: Faʻatau
Toa: 13 MB
Gagana: Rusia
Version: 15.06.0853