Faʻamamaina ma toe faʻaleleia le atamai Lenovo S820

I aso nei e faigata tele ona maua se tagata e le iloa e uiga i le faʻapotopotoga. Googleo se tasi o mea tele i le lalolagi. O auaunaga a lenei kamupani o loʻo faʻapipiʻiina mausali io tatou olaga i aso taitasi. Sueina suʻesuʻega, faʻafanua, faaliliu upu, faiga faʻaoga, tele talosaga ma isi mea - o mea uma tatou te faʻaaogaina i aso uma. Ae peitai, e le o tagata uma e iloa o faʻamaumauga e masani ona faʻatautaia i le tele o nei tautua e le mou atu pe a maeʻa le galuega ma tumau pea i luga o faʻaulu a le kamupani.

O le mea moni o loʻo i ai se auaunaga faʻapitoa e teuina faʻamatalaga uma e uiga i tagata e faʻaaogaina i oloa a Google. O lenei auaunaga o le a talanoaina i lenei tusiga.

Google auaunaga O aʻu gaioiga

E pei ona taʻua i luga, o lenei auaunaga ua mamanuina e aoina ai faʻamatalaga e uiga i gaoioiga uma a tagata faʻapitoa o le kamupani. Peitai, o le fesili e tulai mai: "Aisea e manaomia ai lenei mea?". Taua: aua e te popole i lou le faalauaiteleina ma le puipuiga, aua o mea uma na aoina mai e maua na o fesootaiga a le kamupani ma o latou tagata e ona, o lona uiga ia te oe. E leai se tagata ese e mafai ona iloa i latou, e oo lava i sui o le lala o le pulega.

O le sini autū o lenei oloa o le faʻaleleia lea o le lelei o auaunaga na tuʻuina atu e le kamupani. Filifiliga vave o auala i le faʻatautaiga, faʻamaʻavale i le Google search bar, fautuaga, le tuʻuina atu o ofo faʻalautele talafeagai - ua faʻatinoina uma nei faʻatatau i lenei auaunaga. I se tulaga lautele, mea muamua muamua.

Vaai foi: E faʻapefea ona tape se Google Account

Ituaiga faʻamatalaga na aoina e le kamupani

O faʻamatalaga uma o loʻo faʻapipiʻi i Laʻu Gaioiga ua vaevaeina i ni vaega se tolu:

  1. Faʻamatalaga patino tagata:
    • Igoa ma igoa ole igoa;
    • Aso fanau;
    • Paulo;
    • Telefoni;
    • Nofoaga e nofo ai;
    • Upu Faʻamatalaga ma tuatusi imeli.
  2. Gaoioiga i auaunaga Google:
    • Talosaga suʻesuʻe uma;
    • Auala na malaga ai le tagata faigaluega;
    • Vaavaai ata ma nofoaga;
    • Faʻaaliga e fiafia i le tagata faʻaaogaina.
  3. Faʻatino mea e aofia ai:
    • Auina mai ma maua tusi;
    • O faʻamatalaga uma ile Google Drive (ripoti, pepa o tusitusiga, faʻaaliga, ma isi);
    • Kalena;
    • Fesoʻotaʻiga

I se tulaga lautele, e mafai ona tatou fai atu o le kamupani e umia uma lava faʻamatalaga e uiga ia te oe i le initaneti. Ae peitai, e pei ona taʻua muamua, aua e te popole i lenei mea. O a latou mea e fiafia i ai e le aofia ai le tufatufaina atu o lenei faʻamatalaga. E le gata i lea, e tusa lava pe taumafai le tagata e osofaia o ia, o le a le manuia, ona o le faʻaaogaina e le faʻaaogaina le sili ona aoga ma talafeagai le puipuiga. E sili atu, e tusa lava pe talosagaina e leoleo poʻo isi auaunaga lenei faʻamaumauga, o le a le tuʻuina atu.

Tutorial: Faʻapefea ona e saini mai lau google account

Le matafaioi a tagata faʻamatalaga i le faaleleia o auaunaga

E faapefea e faʻamatalaga e uiga ia te oe ona faʻatagaina oe e faʻaleleia oloa na gaosia e le kamupani? Muamua mea muamua.

Saili mo auala lelei i luga o le faafanua

E toatele e faʻaaogaina faʻafanua i taimi uma e suʻe auala. Ona o le mea moni, o faʻamatalaga uma a tagata faʻamatalaga e le o faʻasalaga auina atu i le 'auʻaunaga a le kamupani, i le mea o loʻo faʻamautinoa lelei ai, o le suʻavale i le taimi tonu e suʻeina le tulaga i luga o auala ma filifilia ala sili ona lelei mo tagata faʻaoga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e tele taavale i le taimi e tasi, o latou avetaavale e faʻaaoga ia faafanua, faʻagasolo malie i luga o le ala lava e tasi, ua iloa e le polokalame o le fesuiaiga e faigata ma e taumafai e fausia se auala fou ma se alatele o lenei auala.

Google Search AutoComplete

E iloa lenei mea e soʻo se tasi na ia sailia nisi faʻamatalaga i masini suʻesuʻe. O le tasi e amata ona ulufale i lau talosaga, o le tino e vave ona ofoina atu filifiliga filifilia, ma faasaʻo ai foi le taofiga. Ioe, e maua foi lenei mea e ala i le faʻaaogaina o le auaunaga o loʻo fesiligia.

Faʻatonu fautuaga i le YouTube

E toatele foi ua latou o mai i lenei mea. A matou matamata i vitiō eseese i luga o le faʻasalalauga YouTube, o le faiga e mamanuina ai matou mea e fiafia i ai ma filifili vitiō e fesoʻotaʻi ma i latou na uma ona vaʻaia. O le mea lea, e masani ona tuʻuina atu i le au taʻavale ni vitio e uiga i taavale, tagata taʻalo e uiga i taaloga, tagata taaalo i taaloga ma isi.

E le gata i lea, o fautuaga e ono oʻo mai na o vitio lauiloa e le o fesoʻotaʻi ma mea e te fiafia i ai, ae na vaʻaia e le tele o tagata i mea e te fiafia i ai. O le mea lea, o le faiga e manatu o le ae fiafia foi i lenei anotusi.

Faʻatulagaga o ofo faʻalauiloa

E foliga mai, na e matauina foi e sili atu ma le tasi, i luga o uepisaite o loʻo ofoina atu ia oe faʻasalalauga mo ia oloa e mafai ona e fiafia i se tasi auala. Ma le isi, faafetai uma i le Google My Action activities.

Ua naʻo vaega autu ia e faʻaleleia ma le fesoasoani o lenei auaunaga. O le mea moni, toetoe lava o soʻo se itu o le faʻapotopotoga atoa e faalagolago tonu lava i lenei auaunaga, aua e mafai ai e oe ona iloilo le tulaga lelei o auaunaga ma faʻaleleia i le itu sao.

Vaʻai au taga

Afai e manaʻomia, e mafai e le tagata faʻaoga ona alu i le 'upega tafailagi o lenei' auʻaunaga ma vaʻavaʻai i faʻamatalaga uma na aoina e uiga ia te ia. E mafai foi ona e tapeina iina ma faasaina le aoina o faʻamaumauga mai le tautua. I luga o le itulau autū o le tautua, o gaioiga sili ona lata mai ia i le faasologa o taimi.

O loʻo iai foi se sailiga faʻamaonia. O le mea lea, e mafai ona maua nisi o galuega i se vaitaimi patino. Ma le isi, faʻaaogaina le gafatia e faʻapipiʻi ai filiga faapitoa.

Faʻamamaina o faʻamatalaga

Afai e te filifili e faʻamaonia lau faʻamaumauga, o loʻo avanoa foi. E tatau ona e alu i le lisi "Filifili le filifiliga tape"lea e mafai ona e seti uma ai tulaga talafeagai mo le faʻamamaina o faʻamatalaga. Afai e te manaʻo e tapena mea uma, ia filifili le mea "Mo taimi uma lava".

Faaiuga

I le faaiuga, e tatau ona manatuaina o lenei auaunaga e faʻaaogaina mo faamoemoega lelei. O le saogalemu uma o tagata e manatu i le maualuga, o lea aua le popole i ai. Afai e te manaʻo e faʻaumatia, e mafai ona e setiina uma tulaga talafeagai ina ia mafai ai ona tape faʻamatalaga uma. Ae ui i lea, ia saunia mo le mea moni e faapea o auʻaunaga uma e te faʻaaogaina o le a vave ona faaleagaina ai le lelei o lau galuega, talu ai latou te leiloa faʻamatalaga e tatau ona galulue ai.