Faʻasaga le TP-Link TL-WR740N mo le Beeline + video

I totonu o lenei tusi lesona, o le a faʻamatala auiliili pe faʻapefea ona faʻatautaina le telefoni TP-Link TL-WR740N Wi-Fi e galulue ai ma le Initaneti i le Initaneti mai Beeline. E mafai foi ona aoga: Firmware TP-Link TL-WR740N

O laasaga e aofia ai laasaga nei: faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se router e faʻatautaia, mea e te sailia, faʻatulagaina o le Beeline L2TP i le 'upega tafaʻilagi o le uila, ma le faʻatulagaina o le Wi-Fi faʻafesoʻotaʻi le' upega tafaʻilagi (setiina o le motalala). Vaʻai foi: Faʻasagaina o se alatele - o faatonuga uma lava.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se leʻaiga o le Wi-Fi TP-Link WR-740N

Faʻaaliga: Faatonuga Vitio mo le faatulagaina i le pito i tua o le itulau. E mafai ona e alu vave atu ia te ia, pe afai o le a sili atu ona faigofie mo oe.

E ui lava i le mea moni o le tali i le fesili e manino, o le a ou taofi i lenei mea tonu. E lima laina i tua o lau telefoni feaveaʻi TP-Link. I se tasi oi latou, faatasi ai ma le saini WAN, faʻafesoʻotaʻi le uaea Beeline. Ma faʻafesoʻotaʻi se tasi o vaʻai o loʻo totoe i le fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga o lau komepiuta poʻo lau komepiuta. O le faʻatulagaina e lelei tele le faia o se fesoʻotaiga fesoʻotaʻi.

I le faaopoopo atu i lenei mea, aʻo leʻi amataina, ou te fautua atu e vaʻavaʻai atu i faʻafesoʻotaʻiga e te faʻaogaina e fesoʻotaʻi ma le uila. Ina ia faia lenei mea, i luga o le komepiuta komepiuta, ia taʻi Win (faatasi ma le logo) + R ma ulufale i le poloaiga ncpa.fa. O se lisi o fesoʻotaʻiga e amata ai. Faʻasani-lelei i le voluma lea e fesoʻotaʻi ai le WR740N ma filifili le mea "meatotino". A maeʻa lena, ia mautinoa o seti le TCP IP i le "Maua IP faʻapitoa" ma "Fesootai aunoa i DNS," pei o le ata oi lalo.

Faʻatulagaina o le Beeline L2TP sootaga

Taua: talepe le sootaga Beeline (pe afai na e amataina muamua e ulufale ai i le Initaneti) i luga o le komepiuta lava ia i le taimi o le seti ma aua nei faʻalauiloaina pe a uma ona faʻatulagaina le uila, a leai o le Initaneti o le a naʻo luga o lenei komepiuta faapitoa, ae le o isi masini.

I luga o le igoa o loʻo i tua o le uila, o loʻo i ai faʻamaumauga mo le avanoa e ala i le le mafai - o le tuatusi, faʻamatalaga ma le upu faʻaulu.

  • O le faʻasalalauga masani e ulufale ai i le taʻavale TP-Link o le tplinklogin.net (aka 192.168.0.1).
  • Username and password - admin

O lea la, faʻalauiloa lau suʻesuʻega e sili ona e fiafia i ai ma ulufale i le tuatusi faʻamaumau i le pusa o le tuatusi, ma i le saini o le initaneti ma le upega tafailagi, ia e ulufale i faʻamaumauga e le maua O le ae mauaina oe i luga o itulau autu o le TP-Link WR740N.

Faʻatonu saʻo o le fesoʻotaʻiga L2TP Beeline

I le lisi i le itu tauagavale, filifili le "Network" - "WAN", ona faʻatumu lea o faʻafanua e pei ona taua i lalo:

  • Uiga o le WAN - L2TP / Rusia L2TP
  • Igoa ole Igoa - lou ulufale Beeline, amata ile 089
  • Motugaafa - lau faʻamaufaʻailoga Beeline
  • IP Address / Name Server - tp.internet.beeline.ru

A maeʻa lena, kiliki "Save" i le pito i lalo o le itulau. A maeʻa faʻamafanafanaga o itulau, o le a e vaʻaia ua suia le tulaga fesoʻotaʻi i le "Faʻafesoʻotaʻi" (Afai e leai, faʻatali mo le afa minute ma toe faafouina le itulau, siaki ole le fesoʻotaʻiga Beeline i luga o le komepiuta).

Ua fesoʻotaʻi le Internet Beeline

O le mea lea, ua faʻamautuina le fesoʻotaʻiga ma ua i ai iina le avanoa i le Initaneti. E tumau pea le tuʻuina o le upu faʻamaonia i le Wi-Fi.

Faʻatuina o le Wi-Fi i le TP-Link TL-WR740N le telefoni

Ina ia mafai ona fetuʻunaʻi se fesoʻotaiga e aunoa ma se fesoʻotaiga, tatala le mea autu "Lelei Lelei". I le itulau muamua o le a talosagaina oe e seti se igoa fesoʻotaiga. E mafai ona e ulufale i mea e te fiafia i ai, i lenei igoa o le ae iloa lau fesoʻotaiga i totonu o tuaoi. Aua le faʻaaogaina Cyrillic.

Faʻasaʻoina o se upega tafailagi mo le Wi-Fi

A maeʻa lena, tatala le vaega-mea "Le Puipuiga Lelei". Filifili le WPA-Personal mode fautuaina ma seti se upu faʻaulu mo le 'upega tafailagi, lea e tatau ona aofia ai ia le itiiti ifo i le valu tagata.

Faasaoina au faatulagaga. I lenei, ua maeʻa le faʻatulagaga o le uila, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi e ala i le Wi-Fi mai le komepiuta, telefoni poʻo le papalama, o le a maua le Initaneti.

Faatonuga vitio mo le faatulagaina

Afai e sili atu ona faigofie mo oe e le faitau, ae ia vaʻai ma faʻalogo, i lenei vitio o le a ou faʻaalia pe faapefea ona faʻavae le TL-WR740N mo le Initaneti mai Beeline. Aua nei galo e faasoa atu le tusiga i luga o fesoʻotaʻiga lautele pe a fai. Vaʻai foʻi: faʻafitauli masani pe a faʻapipiʻi le alalaupapa