Metotia o le laugaina atoatoa ile Microsoft Excel

O se mea tāua e aʻafia ai le faʻatinoga o le OS OS ma le lisi o foliga o loʻo faʻaaoga e le tagata faʻaoga o le polokalama o le i ai o Google auaunaga i se tasi poʻo le isi vaega o le firmware. O le a le mea e fai pe a le avanoa le Google Play Market ma isi talosaga a le kamupani i tagata uma? E iai auala faigofie e fofo ai le tulaga, lea o le a talanoaina i le mea o loʻo i lalo.

Faʻasalalau faʻapitoa mai le gaosiga mo masini Android e masani lava ona le toe faʻaleleia, o lona uiga, e le o toe faʻaleleia pe a maeʻa sina taimi talu mai le faʻasalaga o le masini. I lenei tulaga, ua faʻamalosi le tagata faʻaaoga e faʻaaoga le OS faʻafaigofie mai isi tagata atiaʻe. O nei laasaga masani e masani ona le aveina Google auaunaga mo le tele o mafuaaga, ma o le e ona le atamai po o le papalama e tatau ona ia faapipii i luga ia latou lava.

I le faʻaopoopoga i lomiga le aloaia o Android, o le le lava o vaega taua mai Google e mafai ona faʻamatalaina i pulou polokalama mai le tele o tagata gaosi Saina o masini. Mo se faʻataʻitaʻiga, Xiaomi, Meizu smartphones na faʻatau i luga o Aliexpress ma o masini o faʻailoa laiti e masani ona le masani ona faʻaaogaina saʻo.

Faʻamau Gapps

O le fofo i le faafitauli o le misi o Google i luga o se masini Android, o le tele o tulaga, o le faʻapipiʻiina o vaega ua taua o Gapps ma fautuaina mai e le vaega o le polokalama OpenGapps.

E lua ala e maua ai ni masani masani i luga o soʻo se firmware. E faigata ona fuafua po o le a le fofo o le a sili atu ona lelei, o le faatinoga o se metotia e tele lava ina fuafuaina e le mamanu faapitoa o le masini ma le lomiga o le polokalama ua faʻaogaina.

Metotia 1: Tatala Gaws Pule

O le auala pito sili ona faigofie e faʻapipiʻi ai Google ma talosaga i luga o le tele o fomaʻi o le faʻaaoga lea o le Open Gapps Manager Android application.

E faʻaaogaina le metotia pe afai ei ai aʻafiaga i luga ole masini!

O loʻo maua le faʻapipiʻiina o le talosaga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia.

Tatala Open Gapps Pule mo le Android mai le ofisa aloaia

  1. Faʻatau le faila i le talosaga, faʻaaoga le fesoʻotaʻiga i luga, ona tuʻu lea i totonu o le mafaufau i totonu pe i luga o le kalama o le masini, pe a fai o le download na faia mai le PC.
  2. Taumafai opengapps-app-v *** apki le faʻaaogaina o soʻo se faila faila mo le Android.
  3. I le tulaga o se talosaga e vavao le faʻapipiʻiina o afifi na maua mai punaoa e le mailoa, tatou te tuʻuina atu le polokalama ma le avanoa e faʻapipiʻi ai ia mea, e ala i le faapipiiina o le mea e tutusa ai i le lisi autu
  4. Mulimuli i faatonuga faʻatonutonu.
  5. A maeʻa le faʻapipiʻi, tatala le Open Gapps Manager.
  6. E matua faigofie lava le faʻaaogaina o le mea faigaluega i le taimi lava e maeʻa ai le ituaiga o masini faʻapipiʻi ua faʻapipiʻiina, faʻapea foi ma le faʻaoga o le Android lea e faʻavae ai le masini faʻapipiʻi.

    O tafaʻaiga ua faʻamalamalamaina e le Vaitave o le Open Gapps Manager e le suia i le kiliki "Lisi" seia oo ina aliali mai le aliga o le filifiliga o le filifiliga.

  7. I lenei laasaga, e manaʻomia e le tagata faʻaoga le lisi o talosaga Google e faʻapipiʻi. O se lisi tele lea o filifiliga.

    Auiliiliga e uiga i mea o loʻo aofia i totonu o se pusa faapitoa e mafai ona maua i lenei sootaga. I le tele o tulaga, e mafai ona e filifilia se afifi. "Pico", lea e aofia ai le PlayMarket ma isi fesoʻotaʻiga, ma le maua mai o talosaga mai le fale Google store.

  8. A maeʻa ona e iloiloina uma ia mea, kiliki "Download" ma faatali mo vaega e ave, ma o le a maua ai le poloka "Faʻapipiʻi le Faʻapipiʻi".
  9. Saunia le aʻa-aia tatau. Ina ia faia lenei mea, tatala le lisi o galuega ma filifili "Faʻatonu"ona tusi i lalo le lisi o filifiliga, saili le mea "Faaaoga Aia Tatau Pule", tuʻu le ki i "I luga" O le isi, tali lelei i le talosaga mo le tuʻuina atu o aia tatau a Superuser i le meafaigaluega i totonu o le faʻamalosaga o le pule a le pule o le pulega o aia tatau.
  10. Vaʻai foi: Faʻatonuina aia tatau i le fesoasoani a KingROOT, Framaroot, Root Genius, Kingo Root

  11. Alu i le mata autu o le talosaga, kiliki "Faʻamau" ma faʻamaonia pepa talosaga uma.
  12. E faʻaalia le faʻapipiʻiina, ma i lona faagasologa o le a toe faʻaaogaina le masini. Afai e manuia le taotoga, o le a amata le masini i Google auaunaga.

Metotia 2: Faaleleia le Toefuataiga

O le auala na faʻamatalaina i luga o le mauaina o Gapps i luga o se masini Android, o se talosaga fou fou o le poloketi OpenGapps ma e le aoga i mataupu uma. O le auala aupito sili ona lelei e faʻapipiʻi ai vaega o loʻo fesiligia, o le faʻamalamalamaina lea o se faʻapitoa teuteuina o zip i le toe faʻaleleia o aganuʻu.

Tikiake Gapps Package

  1. Mulimuli i le fesoʻotaiga i lalo i le nofoaga aloaia o le poloketi Open Gapps.
  2. Tatala Open Gapps mo le faʻapipiʻiina e ala i le toe faʻaleleia.

  3. Ae e te leʻi kiliki "Download", i luga o le itulau download o loʻo e manaʻomia e filifili ai filifiliga:
    • "Faigaluega" - faʻamaumauga ole masini lea e fausia ai le masini. O le parakalafa sili ona taua, i luga o le filifiliga saʻo e faalagolago i le manuia o le faʻatulagaga faʻapipiʻi ma le isi gaioiga o auaunaga Google.

      Mo le fuafuaina o le faʻamaumauga tonu, silasila i le gafatia o se tasi o meafaigaluega faʻataʻitaʻi mo Android, mo se faʻataʻitaʻiga, Antutu Benchmark poʻo le AIDA64.

      Pe faʻafesoʻotaʻi le suʻesuʻega i luga o le Initaneti e ala i le ulufale atu i le faʻataʻitaʻiga o le masini faʻapipiʻi ua faʻapipiʻiina i le masini + "faʻamatalaga" o se talosaga. I luga o le upega tafaʻilagi aloaia a tagata gaosiga e tatau ona faʻamaonia le faʻagasologa o le fausaga.

    • "Android" - le faʻamaumauga o le polokalama lea e faʻaogaina ai le firmware i luga o le masini.
      Vaavaai faʻamatalaga faʻamatalaga i le lisi o mea e faʻaoga i le Android "E uiga i le telefoni".
    • "Variant " - o le tuufaatasiga o le afifi o tusi talosaga na faʻamoemoe e faʻatūina. O lenei mea e le taua e pei o le lua muamua. Afai ei ai se masalosaloga e uiga i le sao o le filifiliga, seti "oloa" - O le tulaga faʻataʻatitia ua ofoina mai e Google.
  4. Faʻamautinoa ua saʻo filifiliga uma, matou amata amataina le afifi i le kiliki "Download".

Faʻatulagaga

Ina ia faʻapipiʻi Gapps i luga o se masini Android, e tatau ona i ai se faʻafouina o TeamWin Recovery (TWRP) poʻo le ClockworkMod Recovery (CWM).

E uiga i le faʻapipiʻiina o le toe faʻaleleia o aganuʻu ma galue i ai e mafai ona maua i mea o lo oi luga o la matou upega tafaʻilagi:

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona faʻamalosi se masini Android i le TeamWin Recovery (TWRP)
Faʻafefea ona moliina se masini komepiuta e ala i le ClockworkMod Recovery (CWM)

  1. Matou te tuʻuina le pusa-pelu ma Gapps i luga o le kalama pelemu ua faʻapipiʻiina i le masini poʻo le mafaufau loloto o le masini.
  2. Toe amata i le toe faʻaleleia o aganuʻu ma faʻaopoopo mea i le masini e faʻaaoga ai le lisi "Faʻamau" ("Faʻatulagaga") i le TWRP

    poʻo "Ui Zip" i le CWM.

  3. A maeʻa le taotoga ma toe faʻaleleia le masini matou te mauaina uma auaunaga masani ma foliga na ofo mai e Google.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faʻaofiina o auaunaga Google i le Android, i le tulaga o lo latou toesea pe a maeʻa le firmware o le masini, e le gata e mafaia, ae e faigofie foi. O le mea pito sili ona taua o le faʻaogaina lea o meafaigaluega mai tagata faʻapitoa iloga.