Kenzo VK mo le Yandex Browser

VKontakte o se tasi o nofoaga sili ona lauiloa o Runet ma isi atunuu, lea e faʻaaogaina i aso uma e le faitau miliona o tagata. O iinei e le gata ina mafai ona e fesoʻotai, ae faʻalogo foi i musika, matamata i vitio, auai i vaega autu ma sili atu. Ae mo le toatele, e matua lava, e le lava le "tulaga masani" o le 'upega tafailagi, ma o lea latou te faʻaaogaina ai faʻaopoopoga eseese.

Faʻapitoa Kenzo VK

Kenzo VK o se faʻaopoopoga i luga o le komepiuta e ofoina atu i le tagata faʻaaoga ni galuega eseese e tusa ai ma le na foafoaina, e sili ona manaia. Sei o tatou tilotilo i tulaga o loʻo i ai i lenei faʻaopoopoga, ma le auala e faʻapipiʻi ai i le Yandex Browser.

Audio

O le mea moni, o le faʻaopoopoga e mafai ona sii mai musika mai le VC, aua o lenei galuega e sili ona lauiloa i totonu o tagata faʻaoga.

Pipi mautu ia e iloa le lelei o auala taʻitasi, ma, o le mea moni, download. O le faʻaaogaina o lenei uiga, o le a le aoga ia pese.

Suia le ki o le taʻalo e le suia le tele o le taʻaloga taʻalo: e na o le vaeluaina o lanu. O lenei mea lelei mo le faiga o le ki mo le siiina o musika.

Separator fesoasoani i le setiina o le vaʻalele, vaeluaga poʻo le umi faʻamaʻaloga i le va o le tusiata ma le igoa o le ala. O lenei faʻatinoga ua faʻamoemoeina, ae mo tagata atamamai o loʻo fiafia i le faʻatonuga lelei i totonu o faila ma musika.

Scrobbler

O i latou e mulimuli i le Last.fm o ē na tusia a latou musika o le a latou fiafia e maua lenei uiga. I totonu o lenei poloka, e mafai ona e setiina le taimi e maeʻa ai le auala toe fai: mulimuli ane i se numera patino o le% o le tuufaatasiga (itiiti ifo ile 50%), pe a maeʻa le 4 minute, e faʻatatau i le mea e tupu muamua.

Igoa Faʻaliliu Igoa - aveese ia uiga eseese mai igoa e vaeluaina le moni.

Lautele

Aveese faʻamau ma o latou anotusi mai igoa o faila laveaʻi - o se galuega e faʻamavae ai sikuea sikuea ma / po o faʻamau ma tusitusiga i totonu. E aoga lenei mea pe'ā iai le igoa o le 'upega tafailagi lea na muai maua mai ai, poʻo isi faʻamatalaga le aoga e faʻaumatia le suafa pe a sii mai se pese.

Faʻamatalaga faʻaopoopoga

Faʻamatalaga faʻapitoa o tagata ma faʻalapotopotoga ile itulau ulutala - Faʻaalia le faʻaoga o tagata faʻaoga ma vaega.

Atonu e manaʻomia pe a manaʻomia le faʻamaonia o se minute i le itulau: a maeʻa le VKontakte e faʻatulaga ma suia igoa o ona lava tagata lautele ma itulau lautele, e mafai ona faʻaalia se tusitusiga i le tusiaina o se id, lea e tuʻuina i le itulau i le taimi o le lesitalaina. I isi tulaga, afai e suia e le tagata faʻaaoga le igoa o le itulau, o le fesoʻotaʻiga i lea mea e le aoga pe mafai foi ona tuʻuina atu i se isi tagata e faʻaaogaina lenei igoa.

Lata faataamilo lenei mea - o se galuega faʻatasi ma se igoa faʻapitoa, lea e fesoasoani i le aveeseina o avatars, lea na faʻaalia i le fou o le VK ma mafua ai se afā o le ita.

Tapala lapisi

Fefaʻatauaʻiga Faʻamatalaga - aveese faʻamatalaga mai le itu tauagavale o le mata, o loʻo i lalo o le lisi.

Uo faʻatau - faʻaumatia fuaiupu e faʻaopoopo i tagata atonu e te iloa.

Itumalo fautuaina - o se galuega e tutusa ma le muamua, na o le lautele ma vaega.

Lauiloa faalauiloaina - talu ai nei na faalauiloaina pou na aliali mai i le feʻau savali, lea e masani ona faasalalauina ma faʻafefe ai le toatele. O lenei uiga e mafai ai ona e nanaina.

Faʻamatalaga atoa - o se elemene elemene o le 'upega tafaʻilagi, lea e faʻaalia e tagata uma e leʻi maeʻa i le pito i tua o le itulau, ua uma ona vaʻai ona mata i le toatele. Ioe, o le fou fou o le upega tafailagi o le VC ua le o toe i ai, ae na foliga mai na galo ia te ia le aveeseina o le galuega.

E pei o le faamau i le ata - o se fatu lapoa ma se loto e mafai ona fiafia i ai se tasi, ae e afaina ai le tele o tagata ma faamalosia i latou e faʻafuaseʻi ona kiliki. O le galuega e mafai ai ona e aveese lenei ki mai ata uma.

Kenzo VK faʻapipiʻiina

E mafai ona e faʻapipiʻi le faʻaopoopoga mai le faleoloa i le Chrome, e ala i lenei sootaga.

E mafai ona maua le faʻaopoopoga i le alu i "Toto" > "Faaopoopoga"ma faapau i le pito i lalo o le itulau. Ae o ki mo le vave ona oʻo i le faʻaopoopoga, ala, leai.

E sosoo ma le faʻamatalaga o Kenzo VK kiliki i le "Faitau atili"ma filifili"Faʻasologa":

A uma ona faʻatulagaina, toe uta uma itulau VK matala.

Kenzo VK o se mea manaia ma faʻalauteleina le faʻaleleia o le a aoga mo le tele o tagata faaaoga le VKontakte site. Faʻatasi ai, e mafai ona e faʻateʻa ese galuega e le manaʻomia ma faʻafefe ma toe maua ai le tele o mea aoga.