E faʻapefea ona tusi se liʻo i Photoshop

O se tasi o faafitauli taatele ile PC ma le komepiuta o se tui "E le maua le avetaavale manaʻomia mo le taavale". E tupu tele lenei mea pe a taumafai e faʻapipiʻi se masini faʻaoga fou. E mafai ona e faʻaumatia lenei savali i le faʻaaogaina o auala eseese, lea o le a tatou talanoaina mulimuli ane i lenei tusiga.

Faʻaiʻuga o mea sese

O le sese o loʻo i luga e tupu mai mo le tele o mafuaʻaga e fesoʻotaʻi tonu ma le faʻaaogaina o masini ma vaega komepiuta. O auala faʻaleleia e tulaga ese mo tulaga taʻitasi.

Mafuaʻaga 1: Faʻaleagaina faʻasalalauga

O le mafuaaga sili ona faanatinati mo le tupu mai o le mea sese ua manatu i ai o le faʻaaogaina lea o se mea e teu ai mea leaga. I le fesoʻotaiga ma taumafaiga le manuia e faitau faʻamatalaga mai se atigi puʻe poʻo le moli vevela, o lenei savali e aliali mai. Afai e mafai, siaki le faʻatinoina o le disk i luga o se isi komepiuta.

Aʻo faʻapipiʻi mai se taavale afi, o lenei mea sese i le tele o mataupu e le tupu. O le mafuaʻaga lea o le a mafai ai ona faʻaaoga se faʻaoga USB e aunoa ma se pu.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona fatuina se masini komepiuta pulou USB 7, Windows 10

E mafai foʻi ona e faʻateʻa ese le faʻafitauli e ala i le togitogiina o le 'aufaʻasalalau faʻaaogaina. Afai e le afaina le iuga mulimuli, ona alu lea i le isi vaega o le tusitusiga.

Mafuaʻaga 2: Faʻalavelave Faʻafitauli

I le faʻatusatusa ma le mafuaaga talu ai, o le faafitauli e mafai ona tulaʻi mai ona o faafitauli i le masini matalaga a lau komepiuta. Na matou faʻamatalaina le tele o faaiuga i le tusiga tutusa i la matou 'upega tafaʻilagi.

Manatua: I le tulaga o le faʻaaogaina o se ave taavale afi, o le tulaga e ono tulai mai i le USB port failure e toetoe a le mafai, talu ai o le a le tupu lenei mea sese.

Faitau atili: O mafuaʻaga mo le le mafai ona faʻaaogaina le taavale

Mafuaaga 3: Vaʻaia USB USB

I le taimi nei, o le tele o komepiuta ma masini komepiuta o loʻo i ai le interface 3.0 3.0, e le o lagolagoina e le faʻalauteleina o faiga faʻaogaina. O le mea lea, na o le pau lava le tali o le faʻaaogaina lea o le USB 2.0 port.

I le isi itu, e mafai ona e suʻe i le faaopoopoina o avetaʻavale faapitoa i le kiliva flash flash, lea i le tele o mataupu e faʻaaoga i le komepiuta. Ua latou sii mai mai le upega tafaʻilagi aloaia o le gaosiga o le motherboard poʻo le komepiuta.

Manatua: O nisi taimi o le seti saʻo o avetaavale e aofia i totonu o isi polokalama, mo se faʻataʻitaʻiga, "Avetaavale Chipset".

Faatasi ai ma nisi tomai faʻapipiʻi, e mafai ona e faʻaaogaina avetaavale talafeagai i totonu o le ata muamua o le faiga faʻaoga. E masani ona fesoa- soani e foia le faafitauli, ae o le autu e tatau ona i ai se mea ese. E mafai ona e faʻafesoʻotaʻi matou mo fautuaga i faʻamatalaga.

Mafuaaga 4: Le saʻo le ulufale

O nisi taimi o le puna o le sese "E le maua le avetaavale manaʻomia mo le taavale" O loʻo i ai se faʻamaumauga sese o le faʻataʻitaʻiga ma le OS i luga o le 'aufaʻasalalau faʻaaogaina. E faasaʻo lenei mea e ala i le toe tusia e faʻaaoga ai mea sili ona fautuaina.

Vaʻavaʻai foi: Fausia se puʻupega faʻamalosi i le Windows 7

O polokalama sili ona talafeagai mo le pueina o masini komepiuta o Rufus, o se aotelega lea o loo maua i luga o la tatou upega tafaʻilagi. Afai e le mafai ona e faʻaaogaina mo le tasi mafuaʻaga poʻo le isi, o le UltraISO poʻo le WinSetupFromUSB o le a sili atu ona lelei.

Faʻaaliga: A o leʻi toe pueina, e tatau ona e faʻatulagaina atoa le avega.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona faʻaaoga Rufus
Polokalama mo le pueina o se ata i luga o se masini komepiuta USB

Matou te fautua atu foi ina ia e faamasani i se vaaiga lautele o nisi polokalama e mafai ai ona e faamaumauina se ata i luga o se masini mata. Ae ui i lea, mo le faʻapipiʻiina ua fautuaina e faʻaaogaina se ave taavale afi.

Faʻamatalaga auiliili:
Auala e faʻaaoga ai le UltraISO
Polokalama mo le tusia o se ata i le disk

Faaiuga

Matou te faʻamoemoe pe a uma ona e masani i mafuaʻaga na mafua mai i le mea na tupu i le mea na tupu, na mafai ona e faʻamaeʻaina ma toe faʻaleleia se faiga fou faʻaogaina. E faʻatatau i le avega o loʻo faʻaaogaina ma le OS, o le faʻamatalaina o le a aʻafia ai le taunuʻuga.