O le a le manatuaga o le cache i luga o le malo


E leai se suiga o se meafaigaluega tele lea e mafai ai ona e fua, suia ma suia mea.

O le tautala saʻo, e le o se meafaigaluega, ae o se galuega e taʻua o le ki o le ala pupuu. FMTL + T. A maeʻa ona valaʻau le galuega i luga o le mea faitino, e faʻaalia se faʻatagata ma ni maka tusi e mafai ona e toe faʻaaogaina ai le mea faitino ma felauai faataamilo i le ogatotonu o le suiga.

Key Clamped MANATU e mafai ai ona e fuaina le mea faitino ao puipuia mea, ma pe a liua e fesuiaʻiina i le maualuga o le 15 tikeri (15, 45, 30 ...).

Afai e te umiaina le ki FMTona mafai lea ona e vaʻaia ese se faailoga mai isi i soo se itu.

Free Suiga foi ei ai ni uiga faaopoopo. O le "Tifaga", "Vaeluaga", "Vaaiga" ma "Sefe" ma e valaʻauina i latou e ala i le uomi o le kī saʻo o le kusi.

"Tifaga" e mafai ai ona e vaʻaia faailoga o tulimanu i soo se itu. O se vaega o le gaioiga o le faagaoioia o faailoga tutotonu e mafai ona na o luga lava o itu (i le tatou tulaga, o se sikuea) o loo latou i ai. O lenei mea e mafai ai ona e faʻasaga tutusa itu.

"Vaeluaga" tutusa ma "Tifaga" ma na o le pau lava le eseesega e mafai ai ona faʻanofoina soʻo se faailoga i le taimi e tasi i itu uma e lua i le taimi e tasi.

"Vaaiga" aveese le faailoga pito i tua o le itu, i le mamao e tasi i le isi itu.


"Sefe" faia i luga o le mea faitino se faasologa faʻatasi ma maka, tosoina lea e mafai ona e faʻasese ai le mea i soʻo se itu. O le aufaigaluega e le na o le faʻaogaina ma le vaeluaina, faailoga i le vaeluaga o laina, ae o vaega foi e faʻamauina i nei laina.

O isi mea faʻaopopo e aofia ai foʻi le suiga o se mea i se tulaga (90 poʻo le 180 tikeri) le maualuga ma mafaufau loloto i luga ma le lautele.

O faʻatulagaga tusi lesona e mafai ai ona e:

1. Faʻamuli le ogatotonu o le suiga i le numera faʻamaonia o pika i tafatafa o axes.

2. Seti le pasene o le sikola.

3. Faʻamau le maualuga o le rotation.

4. Faʻamau le pito o le manaʻoi luga ma le lautele.

O le pau lenei o mea e tatau ona e iloa e uiga i le Free Transform mo se galuega mataalia ma talafeagai ile Photoshop.