Sui Faʻaitiiti 3.3.2

O nisi tagata faaaoga atonu o le a le faamalieina i le ituaiga poʻo le tele o le faʻataʻitaʻi ua faʻapipiʻiina e le le mafai ona faʻaaogaina i le polokalama. O le fusi o mafuaʻaga e sili ona tele: o mea e fiafia i ai le tagata lava ia, faafitauli o le mata, o le manaʻo e faʻavasegaina le tino, ma isi. O lenei tusiga o le a talanoaina auala e sui ai le vai papatisoga i totonu o komepiuta o loʻo faagaoioia le faiga faʻaogaina Windows 7 poʻo le 10.

Suʻe le font i luga o le PC

E pei o le tele o isi galuega, e mafai ona e suia le vai papatisoga i luga o se komepiuta e faʻaaogaina meafaigaluega faʻapipiʻi poʻo faʻasalaga lona tolu. Auala e foia ai lenei faafitauli i le Windows 7 ma le sefulu o lomiga o le faiga faʻaogaina o le a eseese toetoe lava a leai se mea - o eseesega e mafai ona iloa i nisi o vaega o le atinaʻe ma i totonu o mea e fausia-in system atonu o loʻo misi i se tasi OS.

Windows 10

O le Windows 10 o loʻo ofoina atu ai auala e lua e sui ai le faʻaogaina o le masini e faʻaaoga ai totonu o loʻo faʻaaoga. O le tasi oi latou o le a faatagaina oe e fetuunai naʻo le tele o le tusitusiga ma o le a le manaomia ni laasaga se tele e ausia ai lenei mea. O le isi o le a fesoasoani i le suia atoatoa o tusitusiga uma i totonu o le polokalama ile tofo o le tagata, ae talu ai e tatau ona e suia ia tusi resitala, e tatau ona e faʻaeteete ma mulimuli ma le faʻaeteete i faatonuga. O le mea e leaga ai, o le mafai ona faʻaitiitia le faʻataʻitaʻi e faʻaaogaina ai faʻatautaia polokalame mai lenei faiga faʻagaoioiga ua aveesea. O le fesoʻotaʻiga o loʻo i lalo o loʻo i ai mea o loʻo faamatalaina atili ai nei auala e lua. O le tusitusiga lava lea e tasi e aofia ai auala mo le toe faʻafoʻisia o le faiga ma toefaʻasalaʻi ia vaega faʻasolo pe afai e iai se mea e sese.


Faitau atili: Suiga o le vai papatisoga i le Windows 10

Windows 7

I le lona fitu o lomiga o le suauʻu faagaoioia mai le Microsoft, e i ai le sili atu ma le 3 vaega na fausia e mafai ai ona sui le mamanu po o le fua o le tusitusiga. O mea taua nei e pei Ofisa Resitalafaaopoopo se vai papatisoga fou Font Viewer ma faʻafiafiaga mo faʻamaufaʻailogaina i le "Faʻatinoga", lea e lua tali talafeagai i lenei faafitauli. O le tusiga i le fesoʻotaʻiga o loʻo i lalo o le a faʻamatalaina ai nei metotia uma e suia ai le vai papatiso, ae faʻaopoopo i ai, o le a iloiloina le polokalama lona tolu o Microangelo On Display, lea e maua ai le malosi e suia ai laina o le seti o elemene atinaʻe i le Windows 7. .

Faʻatele: Suia le vai papatiso i luga o se komepiuta ma le Windows 7

Faaiuga

O le Windows 7 ma le sui o le Windows 10 ua toetoe lava a tutusa le aoga mo suiga o foliga vaaia o se faʻataʻitaʻiga masani, ae ui i lea, mo le fitu o kopi o le Windows o loʻo i ai se isi atunuʻu e atiaʻe le faʻafouina o elemene eletise.

Vaʻai foi: Faʻateleina le tele o fonuka i Windows