Fofoina o faafitauli i le tatalaina o se tagata fai vaitafe


Mai lea taimi i lea taimi i nisi o taaloga e te manao e vave alu i se misiona, maua le aofaʻi talafeagai o punaoa, pe na o le faateleina o le aofaʻi o siliva, tupe poʻo se isi tupe masani. Mo nei mea uma, ua fuafuaina le polokalama Cheat Engine, lea e mafai ai ona e faia atili pe itiiti foi le numera o le tele o soʻo se punaoa i soʻo se taaloga. O le mea moni, e faʻaaogaina le "kopiina" o punaoa, ma faatasi ai ma lenei avanoa e ono le fiafia ai nisi o taaloga, o lea e tatau ai ona e faʻaaoga le Chit Engine ma le faʻaeteete.

I le lautele, o le faʻaaogaina o le Engine Engine o se tagata na te faʻaalia le taaloga, o le mea e manaʻo i ai ma lona numera fou. E leai se mea faigata i lenei mea, o le mea autu o le sailia lea o le mea e te manaʻomia ile "matagi". O le mea moni e faapea o polokalama taʻitasi e tusia ai le tele o punaoa eseese i le mafaufauina o se komepiuta, ma o le Chit Engine o loʻo na o le sailia se faamaumauga talafeagai i le mafaufau ma suia ai - o mea uma e matua faigofie lava.

E manaia lenei mea: Faʻatupulaia taaloga ma DirectX

Avanoa i soʻo se taaloga

Cheat Engine ua i ai le gafatia e galue ai i taaloga uma lava, e aofia ai i latou e galulue i luga o le initaneti, faʻapea foʻi ma faʻataʻitaʻiga. O le mea moni o ituaiga uma o taʻaloga e faamaumauina i le mafaufau, o lea o le a mafai ai e le Chit Engine ona faʻapipiʻi ia i latou.

Filifilia o se taaloga i totonu o auala

Ina ia filifilia se taaloga i totonu o faagasologa uma, e tatau ona e taomi le faamau o le komepiuta, lea e tu i totonu o le sikuea, e sulu i lanu eseese. A maeʻa, e tusa ai ma le atigipusa o le talosaga, e mafai ona e filifilia le mea e manaʻomia ma kiliki.

A maeʻa lena, e avanoa le sailiga mo mea uma o loʻo iai i le polokalama. O mea ia e te manaʻomia e filifili ai le mea e faʻaaoga e le tagata faʻaaoga. I le auala, o le mauaina o le mea e manaʻo i ai e matua faigofie lava - e tatau ona e tilotilo i lona taua moni ma ulufale i totonu o le poloka saili. A maeʻa lena, e mafai ona e suia le taua o le parakalafa na maua.

Faamanuiaga

  1. Galulue faʻatasi ma taaloga uma.
  2. O se faʻamatalaga faigofie e oʻo lava i se tagata faʻapitoa e mafai ona iloa pe na te faitauina faʻasalaga mo le faʻaaogaina o le Cheat Engine.

Faʻafitauli

  1. E leai se gagana Rusia.
  2. Se fuainumera tele o mea e le mautonu pe a sailia ma filifilia le manaʻoga e manaʻomia.

O le mea lea, o le Chit Engine o se auala sili ona lelei e mafai ai ona faʻaaogaina le tele o laina faʻalauteleina o soʻo se taaloga e mafai ona faʻatautaia i luga o se komepiuta patino. O le faʻaaogaina o lenei polokalama e matua faigofie lava, o lea mo le tele o tausaga ua faʻaaogaina e le aufaipisinisi mai le salafa o le lalolagi le tupe e faʻaaoga ai le Cheat Engine i le "kopi", ola, poʻo isi punaoa o loʻo i ai i taaloga.

Download tinihanga Engine mo le leai

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia.

Filifiliga o mea taua uma i le Cheat Engine Cheat Engine Usage Guide Kristal Audio Engine Chemax

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Cheat Engine o se aoga aoga mo tagata taaalo, lea e maua ai le avanoa i le tele o taʻaloga taʻaloga ma mafai ai e oe ona faʻaalia faigofie le taʻaloga i le olaga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Pogisa Paʻe
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Igilisi
Version: 6.7