WinMend Foliga Natia 2.3.0

O le puipuiga o faamatalaga patino poo faila e teu ai e le faigofie tele pe a faaaoga e nisi tagata le tasi komepiuta patino i le taimi e tasi. I lenei tulaga, soʻo se faʻaaogaina o lau PC e mafai ona tatala faila e le manaʻoina mo le maimoaina e fafo atu. Ae ui i lea, o le faʻaaogaina o le WinMend Folder Ceded program e mafai ona alofia.

WinMend Folder O le faʻamatalaga o se polokalama e leai se totogi e faʻamautinoa ai le le faalauaiteleina o faʻamatalaga e ala i le natiaina o pepa o loʻo teuina mai le manatu lautele. O loʻo i ai i le polokalame le tele o mea aoga o le a tatou iloiloina i lenei tusiga.

Laina o foliga

O le autu lenei o le polokalame, o loʻo i lona autu. Faʻaaogāina taga faigofie e faigofie ai ona e faia se faletusi e le mafai ona vaaia mai le suʻega o meafaigaluega faʻapitoa ma prying eyes. E le mafai ona vaʻai le faʻailoga seʻi vagana ua aveese le tulaga "Natia", ma e mafai ona e aveesea na o le alu i le polokalama.

Faʻasaoina o faila

E leʻo polokalame uma o lenei ituaiga o loʻo faʻaalia i lenei galuega, ae o loʻo i ai nei. E pei lava o le tulaga o faila, e mafai ona e natia se faila eseese.

Saogalemu

Le ulufale i le polokalama ma tatala le visiina o faila ma faila e mafai ona avea ma tagata sili atu pe itiiti foi le poto masani, pe afai e le o le puipuiga o upu. A aunoa ma le ulufale atu i le tulafono i le taimi o le ulufale atu i le polokalama o le a le mafai ona maua, lea e matua faateleina ai le saogalemu.

Mauaina o faamatalaga i luga o le USB

E faaopoopo atu i faila ma faila i luga o le komepiuta o le komepiuta, e mafai e le polokalama ona natia faamaumauga i luga o masini aveese. E tatau ona e natia le faʻailoga i luga o le moli, ma o le a le toe iloa e tagata o le a faʻaaoga i luga o isi PC. Ae paga lea, e mafai ona e toe faʻafoiina le na o le komepiuta i luga o le komepiuta lea e te "nana" ai.

Mama

  • Tuuina atu tufatufaga;
  • Malosiaga e natia ai faila taʻitasi;
  • Nice interface.

Faʻafitauli

  • E itiiti ni galuega;
  • Le leai o le gagana Rusia.

E faigofie lava le polokalama ma e faʻaaogaina ai lana galuega, ae ui i lea, o le leai o ni galuega e lagona ai e ia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai se le malosi o soʻo se faʻamalamalamaga po o le setiina o se upu faʻamalo e tatala ai se isi fafautusi. Ae i se tulaga aoao, o le polokalama e lelei tele mo tagata e le o masani ai.

Tikiake le WinMend Folder Natia mo le leai se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻasologa o le Faʻasologa o Anvide Lock Potu tumaoti Failautusi Poto Hider Faʻasalalau le leai se mea

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
WinMend Folder hidden - o se polokalama saoloto mo le natia o faila, lea o le a puipuia ai le malupuipuia oa latou faʻamaumauga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: WinMend
Tau: Faʻatau
Toa: 12 MB
Gagana: Igilisi
Version: 2.3.0