Faʻafefea ona faʻaaoga Sony Vegas

Metotia 1: Faʻasologa o Mea Faʻatonu

Ina ia suia le mama i totonu o le telefoni, fai mea nei.

  1. Ulufale i le talosaga "Faʻatonu" E ala i le ala pupuu i le lisi o tusi talosaga poʻo le ki i le ie puipui o le masini.
  2. Ona maua lea o le aitema "Sounds and Notifications" poʻo "Sounds and vibrations" (faʻalagolago i le firmware ma le masini faʻalelei).

  3. Alu i lenei mea e ala i le tapeina i luga 1 le taimi.

  4. Sosoo, vaavaai mo le aitema "Ringtones" (e mafai foi ona valaauina "Faamaufaailoga") ma kiliki i luga.
  5. O lenei lisi o loʻo faʻaalia ai se lisi o leo tatagi. E mafai ona e faʻaopopo lau lava faamau ia i latou - e mafai ona i ai i le pito i tua o le lisi, pe mafai ona maua sao mai le lisi.

  6. Kiliki lenei ki.

  7. Afai e le faʻapipiʻiina pule o faila faila i luga o lau masini (e pei o ES Explorer), o le a ofoina e le polokalama le filifilia o lau fati ma le aoga "Filifiliga filifilia". A leai, e mafai ona e faʻaaoga uma nei vaega ma nisi o talosaga e tolu.
  8. Download ES Explorer


    Faamolemole ia matau e le o faila uma faila e lagolagoina le ata o le filifiliga o le leo.

  9. Pe a faʻaaoga "Filifiliga o le leo" O le a faʻaali atu le faʻaoga uma o faila musika, tusa lava pe o fea e teuina. Mo le faigofie, e faʻavasegaina e ala ile vaega.
  10. O le auala pito sili ona faigofie e maua ai se leo lelei e tatau ona faʻaaogaina le vaega. "Failautusi".

    Saili se nofoaga e teu ai le leo e te manaʻo e teu e pei o se selemani, maka i se tasi le tap ma taomi "Fai".

    E i ai foi se filifiliga e suʻe ai musika i le igoa.
  11. O le mama e manaʻomia o le a faʻapipiʻi tutusa i valaau uma lava.
  12. O le metotia faʻaalia i luga o se tasi o mea sili ona faigofie. E le gata i lea, e le manaʻomia le tagata e faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi le komepiuta tuatusi.

Metotia 2: Seti o Taʻitaʻitusi

O lenei metotia e faigofie foi, ae e le o manino e pei o le muamua.

  1. Tatala le telefoni le telefoni feaveaʻi mo le faia o telefoni ma faʻafeiloaʻi i le tagata faʻataʻitaʻi.
  2. O le isi laasaga e ese mo nisi masini. O ē e faʻaaogaina masini e tuʻuina atu ai e le ki tauagavale se lisi o tusi talosaga e tatau ona faʻaaoga le ki ma togi se tolu i le tulimanu pito i luga. Afai o le masini ei ai se ki tuʻufaʻatasia "Menu"ona e kiliki lea. I soo se tulaga, o le a faʻaalia lenei faamalama.

    I totonu, filifili le aitema "Faʻatonu".
  3. I totonu o lenei submenu matou te manaʻomia se mea "Luitau". Alu i totonu.

    Tusi i totonu o le lisi ma maua le filifiliga "Faauuga ma Ki Lelei".
  4. Filifilia o lenei filifiliga o le a tatalaina ai se lisi masani lea e te manaʻomia e tapuni ai "Faamaufaailoga".

    O le faamalama pop-up mo le filifilia o se leo pese o le a tatalaina, lea e tutusa ai taga ma laasaga 4-8 o le auala muamua.
  5. Matou te maitauina foi o lenei metotia e le mafai ona galue i failautusi o isi vaega, o lea ia manatua pea lenei faʻaaliga.

Faatulagaina o se fati i luga o se isi fesootaiga

O le faʻatulagaga e ese lava pe afai e te manaʻomia le tuʻuina o se selemani i luga o se faʻasagaga ese. Muamua, e tatau ona i ai i totonu o le telefoni le mafaufau, ae le o luga o le kata SIM. Lona lua, o se paketi ole Samsung smartphones e le lagolagoina lenei filifiliga mai le pusa, o lea e manaʻomia ai ona e faʻapipiʻiina se isi talosaga. O le filifiliga mulimuli, i le ala, o le lautele, o lea tatou amata ai.

Metotia 1: Faia o le Faʻatonu

O le polokalama Maker Maker application e mafai ai ona e le gata ina faasaʻo leo, ae ia seti foi mo le tusi atoa o le lauga, faapea foi ma tusiga taitasi.

Faʻalogo Sii mai le Makerite mai le Google Play Store

  1. Faʻatonu le talosaga ma tatala. O se lisi o faila musika uma o loʻo i luga o le telefoni o le a vave ona aliali mai. Faamolemole ia matauina le leai o ni leo ma mea e le lelei. Suʻe le fati e te manaʻo e tuʻuina i se faʻamatalaga patino, kiliki i togi tolu i le taumatau o le igoa faila.
  2. Filifili se mea "Faʻafesoʻotaʻi".
  3. O se lisi o faʻamatalaga mai le tusi o loʻo tatala - saili le mea e te manaʻomia ma na o le kiliki.

    Maua se savali e uiga i le faʻatulaga lelei o le fati.

E faigofie lava, ma sili ona taua, talafeagai mo masini uma a Samsung. Pau le leaga - o le tusi talosaga o loʻo faʻaalia ai faasalalauga. Afai e le fetaui oe i le Sini o le Maliega, o le mafai ona tuu se leo tata i luga o se isi fesootaiga e maua i nisi o musika na matou talanoaina i le vaega muamua o le tusiga.

Metotia 2: Meafaigaluega Faigaluega

O le mea moni, o le sini e manaʻomia e mafai ona ausia e ala i le faʻapipiʻiina i le firmware, e ui i lea, tatou te toe fai atu e le o maua lenei ata i luga o nisi vaega telefoni feaveaʻi. E le gata i lea, e faalagolago i le faʻaogaina o le polokalama polokalama, e mafai ona eseese le faʻatinoga, e ui lava e le tele.

  1. O le mea e manaʻomia e sili ona faigofie e fai i le talosaga. "Faʻafesoʻotaʻi" - maua i luga o se tasi o lautusi komipiuta poo le lisi ma tatala ai.
  2. O le isi itu e faʻaalia le faʻaalia o fesoʻotaʻiga i le masini. Ina ia faia lenei mea, tatala le lisi o mea e lisi ai (se isi vaega pe tolu ni pito i luga) ma filifili "Faʻatonu".


    Ona filifili lea o le filifiliga "Faʻafesoʻotaʻi".

    I totonu o le isi siata faʻamau i luga o le mea "Faʻaalia fesootaiga".

    Filifili se filifiliga "Meafaigaluega".

  3. Toe foʻi i le lisi o le au fai saofaga, saili le mea talafeagai i le lisi ma tape.
  4. Saili le faamau ile pito i luga "Suiga" po o se elemene ma se penitala penitala ma tape.

    I luga o le telefoni feaveaʻi (aemaise lava, S8 o lomiga uma e lua), e tatau ona faia lenei mea mai le tusi tusi: saili se fesootaiga, paʻi ma taofi mo le 1-2 sekone, ona filifili lea "Suiga" mai le lisi autu.
  5. Suʻe le fanua i le lisi "Faamaufaailoga" ma paʻi i ai.

    Afai o misi, faʻaaoga le ki "Faʻaopopo se isi fanua", ona filifili lea o le aitema o loʻo manaʻomia mai le lisi.
  6. Kiliki i luga o se mea "Faamaufaailoga" taʻitaʻia le valaʻauina o le talosaga e filifili se fati. "Lavea Faʻasalalauga" e nafa ma taʻaloga masani, ae o isi (faila faila, tagata e tautua i le ao, tagata taʻavale musika) e faʻatagaina oe e filifili se faila musika lona tolu. Suʻe le polokalama manaʻomia (mo se faʻataʻitaʻiga, se faʻamaumauga masani) ma kiliki "Naʻo le tasi".
  7. Saili le mama ole manao i le lisi musika ma faʻamaonia.

    I le faʻamatalaga faafesootaʻi, kiliki "Faasaoina" ma alu ese mai le talosaga.
  8. Ua faia - leo faila mo se tagata faila patino ua faʻapipiʻiina. E mafai ona toe faia le faʻasalaga mo isi fesoʻotaʻiga pe a fai e manaʻomia le manaʻoga.

O le iʻuga, matou te maitauina e faigofie lava ona faʻapipiʻi se telefoni i luga o telefoni feaveaʻi. I le faʻaopoopoga i meafaigaluega, e lagolagoina foi e nisi tagata taʻavale lenei filifiliga.