Tatalaina faila DNG

Mo mafuaʻaga eseese, e tele le faʻaaogaina o le fesoʻotaiga lautele VKontakte ua le toe maua avanoa uma i la latou talaaga patino. I le taimi lava e tasi, e le mafai e tagata uma ona faʻataunuʻu saʻo le auala e toe faʻaleleia ai, lea o le a tatou auiliiliina i lenei tusiga.

Faʻafoisia itulau VK

Faamolemole ia matau o se tulaga lea e leiloa ai le avanoa i se itulau atonu e eseese, ma mafua mai i itu eseese. E le gata i lea, e le o tulaga uma, e maua e tagata faʻapitoa le avanoa e faigofie ai ona toe faʻafoʻisia le teugatupe.

E mafai e le e ona le itulau ona faigofie ona toe faʻafesoʻotaʻi le faʻasalaga patino i le mataupu o le faʻamalo fua, faatasi ai ma ni tuusaunoaga. Ina ia malamalama atili i vaega uma e fesootaʻi ma le aveeseina ma le maluluina o lau lava itulau, e fautuaina oe e faitau mea o loʻo i lalo i mataupu o loʻo taua i lalo.

Tagai foi:
Faʻafefea ona tape le itulau VK
Faʻafefea ona natia le taimi o le asiasiga mulimuli i VK

I le faaopoopo atu i lenei mea, ia maitauina i nisi tulaga atonu e te manaʻomia le avanoa i se telefoni feʻaveaʻi lea na nonoa i se faʻailoga patino. Afai e te le mauaina, ona tatau lea ona e faia le faagasologa o le suia o le fuainumera, i le noatia ma le fai fuafua i le avanoa o tulaga talafeagai.

Vaʻavaʻai foi: Gaioiga pe a faʻafefe le itulau VK

Metotia 1: Toe Maua Upu Faagaloa

O se faʻafitauli e pei o le le mafai ona faʻaaogaina o le itulau ona o le suiga o le upu faʻamatalaga sa iloiloina auʻiliʻili i mataupu faʻatatau. O se taunuuga, e fautuaina e faʻaaoga sootaga o loʻo i lalo, fausia i luga o le natura o faigata na feagai.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona toe faʻaleleia le password VK
Faʻafefea ona iloa le upu moni VK
Faʻafefea ona sui le upu moni VK

Afai e te le mauaina le tali i lau fesili mai tala o loʻo i ai nei, matou te fiafia lava e fesoasoani ia te oe.

Metotia 2: Toe maua se itulau ua muta

O le autu autu o lenei metotia o le taimi faatapulaa ua tuuina atu i le tagata lava ia talu mai lona aveesea. Ae sili atu, o le toe faʻaleleiaina o tusi o se itulau patino e mafai lava i totonu o le 7 masina mai le taimi o le faʻagaogaina o le teugatupe.

Afai e silia ma le 7 masina ua mavae talu mai le faʻamutaina, o le a toe puipuia uma le faagasologa o le toe faʻaleleia, ma o le itulau o le itulau o le a tuʻu ai le VK server.

  1. Faʻatumu le faʻatagaina o faʻatagaga i luga o le VK site, e faʻaaoga ai le faʻamaumauga o le faʻasalalauga mamao.
  2. Faʻatasi i luga o le itulau mamao ma faʻamatalaga fetaui, kiliki i luga o le sooga "Toe faʻafoʻisia" i le tulimanu pito i luga.
  3. E mafai foi ona toe faʻafouina lau tala i le kilikiina o le sootaga. "Toe faʻafoʻi Lau Itulau"i le ogatotonu o le itulau amata.
  4. I faʻasalalauga uma e lua, o le a e vaʻavaʻai i se faʻamatalaga faʻapitoa faapitoa ma faʻamatalaga e uiga i gaioiga na faia, lea e te manaʻomia e kiliki ai "Toe faafoi itulau".
  5. A maeʻa ona faʻatinoina ia mea o loʻo i luga, o le a vave ona e maua oe i luga o le itulau.

Afai e te mulimulitai i faatonuga, tuʻuina atu tapulaʻa o loʻo i luga, ona le tatau lea ona i ai ni faʻafitauli faaopoopo.

Faamolemole ia maitauina o le itulau e mafai ona toe faʻafouina e ala i le faʻataʻitaʻiga o le masini VKontakte. I le faʻaaogaina o le VK aloaia aloaia, pe a uma ona e faʻamalo se talaaga, e te tuulafoaia lau faʻamatalaga, ma a e taumafai e faʻatagaina, o le a logoina oe i le le saʻo o faʻamaumauga.

O lenei tulafono e faʻaaoga i ituaiga uma o loka o itulau.

O le mea lea, e toe faʻaavanoa le avanoa i lau teugatupe, e te manaʻomia le atoaga o le 'upega tafaʻilagi.

Metotia 3: Faʻafoʻisia le itulau faʻamaʻa

I le tulaga o le faʻaleaisaina o le itulau, faʻapea foi i le taimi o le aveeseina, ua tuʻuina atu i le tagata faʻaaoga le avanoa e toe faʻafoʻi mai ai le faalilolilo patino. Ae peitai, o le faia o lenei mea, o le ae manaomia le auina atu o se faʻamaoniga i le numera telefoni feaveaʻi.

I le taimi lava lea, e taua le maitauina o le toe faʻaleleia o se itulau malulu atonu e le o taimi uma, ae na o mataupu lava pe a tusia e le pulega ni masalosaloga. A leai, o le tagata e ona le itulau e mauaina se teugatupe e faʻavavau e aunoa ma se avanoa e faafou ai avanoa.

O le faʻasalaina e faʻavavau e mafai ona maua i le tulaga o le solia manino o tulafono o lenei fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo, faʻapena foi ma faʻafitauli masani i fulufulu le tumau.

Afai ei ai ni faʻafitauli i se itulau faʻamaʻa, pei, i se tulaga masani, ma isi ituaiga o loka, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le lagolago faʻapitoa mo VKontakte.

Fai lenei mea pe afai e le mafai e tusitala autu ona ausia se taunuuga lelei.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona tusi i le VK fesoasoani faʻapitoa