Faʻasalaga le "Faʻatonuina le Faʻasalaga Offline" sese pe a faʻapipiʻi le Windows 7

Afai e te faʻafuaseʻi ona e filifilia nisi uluai faila mo le mamanu o se mea, o le a matua faigofie lava le matamata i se lisi manino o fonuka uma e avanoa. O le mea e lelei ai, mo lenei mea e tele polokalama e mafai ai e oe ona vave fuafuaina le filifiliga ma, pe o le fea tulaga, ia faʻasaʻo. O se tasi o nei mea o le X-Fonter.

O le faʻaaogaina lea o le polite sili atu e ese mai le faʻaaogaina i le Windows system operating system ma se faʻatautaia atili o le faʻaoga-tagata ma uiga faʻalauiloa.

Vaʻai Lisi Faʻasologa

O le galuega autu a lenei polokalame o le matamata i fonuka uma o loʻo maua i luga o le komepiuta. A e filifilia se tasi oi latou i le lisi, o le matala o le faʻamalama e amata i le pito i lalo ma mataitusi pito i luga o le alafapeta, faapea foi ma fuainumera ma faailoga e masani ona faʻaaogaina.

Ina ia faafaigofie le sailiga mo le faila manaomia i le polokalama X-Fonter o loo i ai se meafaigaluega gaosi lelei.

Faʻatau faʻatau

Afai e te fiafia tele i ni fonuka, ma e le mafai ona e filifili i le filifiliga mulimuli, ona mafai lea ona fesoasoani oe i se galuega e mafai ai ona vaevaeina le faamalama o faaaliga i ni vaega se lua, e mafai ona tatala uma ia pepa.

Fatuina ni fuʻa faigofie

X-Fonter o loʻo i ai le tomai e fatuina ai faʻamatalaga faigofie fuʻa poʻo na o ni faʻataʻitaʻiga foʻi ma se faʻamaumauga tusitusia na faia i le vai papatisoga ua e filifilia.

Mo lenei galuega, o loʻo i ai i le polokalama galuega nei:

  • Filifili lanu lanu.
  • Faaopopoina o se talaaga ata.
  • Fausiaina o ata ma faʻatulagaina.
  • Blur image ma tusitusiga.
  • Faʻaaogaina le tele o tusitusiga pe leai foi se ata.
  • Tusiga lavelave.

Vaʻai Palo o Faʻailoga

O le mea moni e na o le sili ona taatele tagata o loʻo faʻaalia i le faʻamalama o le faʻamalama aʻo e matamata i le vai papatiso e le o lona uiga o le vai papatiso e te filifilia e le suia ai isi. Ina ia mafai ona e matamata i mea uma e maua, e mafai ona e faʻaoga le laulau ASCII.

I le faaopoopo atu i le mea o loʻo i luga, o loʻo i ai se isi, sili atu le laulau - Unicode.

Sailiiliga o uiga

Afai e te fia iloa pe faʻapefea ona foliga tutusa se tagata faapitoa i lenei mamanu, ae e te le manaʻo e faʻaaluina le tele o le taimi e suʻeina ai i se tasi o laulau e lua, e mafai ona e faʻaaogaina le meafaigaluega suʻesuʻe.

Faʻamatalaga faʻamatalaga pepa

I le mataupu pe a e fia iloa le faʻamatalaga atoa e uiga i le faʻaumau, o lona faʻamatalaga, tagata foafoa ma isi faʻamatalaga e talitutusa tutusa, e mafai ona e vaʻai i le lisi "Faamatalaga Faʻamatalaga".

Fausia o aoina

Ina ia aua nei e sueina lau fomu e sili ona e fiafia i ai i le lisi i taimi uma, e mafai ona e faaopoopo atu i le aoina.

Mama

  • Fesoʻotaiga masani;
  • Le i ai o se faʻamuamua o tagata autu;
  • Le mafai ona fatuina ni fuʻa faigofie.

Faʻafitauli

  • Totogi faʻatau tufaina;
  • Le lava le lagolago mo le gagana Rusia.

X-Fonter o se meafaigaluega sili ona lelei mo le filifilia ma le fegalegaleai faʻatasi ma fonuka. O lenei polokalame o le a sili ona aoga mo tagata fai ata ma isi tagata e fesoʻotaʻi ma le teuteuina o tusitusiga ma e le gata.

Tikiai le X-Fonter Trial

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻamaumauga o le fatuina o momoli Ituaiga Scanahand FontCreator

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
X-Fonter o se mamanu sili atu ua mamanuina na fuafua muamua mo tagata mamanu. O le polokalama e faʻatagaina ai oe e faʻafaigofie le filifilia o le mea na manaʻomia mo le mamanu.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, XP, Vista, 2000, 2003
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Polokalame Blacksun
Tau: $ 30
Toa: 5 MB
Gagana: Igilisi
Version: 8.3.0