Faʻafefea ona lafoina se faila i le Yandex Disk

O aso nei tatou te suʻesuʻeina le polokalama saoloto Valentina, lea e maua ai se seti o galuega ma meafaigaluega mo le mamanuina o mamanu. O tagata faʻapitoa e mafai ona amata amataina se poloketi, ma e matou te fautuaina e asiasi atu uso fou i le vaega e faʻaaoga ai le 'upega tafaʻilagi aloaia, lea o le a e maua uma ai faʻamatalaga talafeagai i luga o le faʻaaogaina o galuega i lenei polokalama.

Fausia o mea

I le taimi lava e uma ai le faʻalauiloa, e mafai ona e amata faia se mamanu. I le itu tauagavale i le faamalama autu o le meafaigaluega lea, vaevaeina i ni afifi. Muamua, e masani lava ona faaopoopo i ai manatu. O le faʻavaeina o se mata e faʻafelagolagomaʻi, vaʻaia, faailoga faʻapitoa i luga o le tauau ma le tuck.

A maeʻa ona faʻanofo le mea i le nofoaga faigaluega, o le a faʻaalia se pepa i se mea e te manaʻomia e faʻamautinoa ai le umi o le laina, atofaina se igoa, faaopoopo se lanu ma faʻamaonia le ituaiga, mo se faʻataʻitaʻiga, se laina togi po o le mausali.

Faʻasalalau avanoa e faʻaaoga ai fua faʻatatau. O faʻatulagaga e faʻatinoina e faʻaaoga ai faʻamaumauga o fuataga - fuataga, faʻaopoopoga, laina uumi, poʻo mamao i le va o mea. Afai e saʻo le fausiaina o le faiga, o le a faʻaalia se mea sese nai lo le iuga ma o le ae manaʻomia e toe faʻaaogaina.

O le mea na foafoaina e faʻamaonia uma ma lima ma e ala i le tuʻuina atu o faʻamaumauga, o le faamalama lea o loʻo i le itu taumatau i le nofoaga faigaluega. O iinei e mafai ona e suia le tulaga o X ma Y, toe faʻailogaina le manatu.

Faʻaopoopoina foliga ma laina

Manatua le foafoaina o laina eseese ma foliga. E le manaʻomia ona e fatuina i le tasi itu ma faʻafesoʻotaʻi faʻatasi. Na o le filifilia o meafaigaluega e manaʻomia i luga o le vaega talafeagai, a maeʻa ona e manaʻomia lea e faʻaaogaina le tele o foliga i le laulau. E mafai ona fuafua le fua faʻatatau i fua faʻatatau, e pei ona faʻaalia i luga.

O le tele o fuataga e otometi lava ona teuina i le laulau faʻavasegaina o poloketi Faʻaaoga e sui ai faʻamatalaga faʻamaonia, faʻaopoopo se fua faʻatatau, pe saili faʻamatalaga e uiga i laina, foliga, ma manatu.

Faʻatino galuega

Mafaufau i le lisi "Faʻatonuga" luga o le meafaigaluega. O le fatuina o se vaega o vaega, faʻavasegaina, mea o lo o gaoioi e maua. Faʻatinoina galuega faʻatasi ma vaega maeʻa, latou te le o faamoemoe e faʻanofo se laina se tasi poʻo se mataitusi.

Faʻaopoopo Fuataga

E tele taimi e fausia ai le mamanu e faʻaaogaina ai nisi fua. O loʻo tuʻuina atu e le polokalame se isi faʻasalalauga faʻaopoopo, lea o loʻo faʻaopoopoina ai fuataga. E mafai ona e fatuina nisi oi latou i le taimi e tasi ina ia vave ona e faʻaaogaina i latou e faʻaaoga ai se lisi. Fua eseese ua vaevaeina ma iloagofie.

I le lauiloa na maua ai se faʻamatalaga o le tele o tulaga faʻavaomalo taliaina. O le faailoga e faailoga ai mea e tatau ai, pe a uma ona faaopoopo i le laulau ma teuina i totonu o le tusi. I tulaga faʻapitoa, o le tagata faʻaaogaina ia lava e taʻuina le igoa o le vaega o le tino, a maeʻa ona ia ulu atu i le uumi poʻo le fusi i le iunite o fua o loʻo ia manaʻomia.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • Tuuina atu meafaigaluega ma foliga talafeagai;
  • Faʻafaigofie ma faigofie faʻaaoga le faatonu;
  • Russian interface interface.

Faʻafitauli

I taimi o suʻesuʻega faaletonu o polokalame ua maua.

Valentina o se meafaigaluega sili ona lelei mo le fatuina o mamanu. E fetaui lelei mo galuega faʻapitoa ma le amateur. E le faigata le faʻatinoga ma le pulega, e oʻo lava i tagata e le o malamalama i ai. E mafai ona sii mai le polokalama i luga o le upega tafaʻilagi aloaia, lea o loʻo i ai foi le vaega ma le lagolago.

Talia Valentina mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Swifturn Free Audio Editor Jing Calrendar Faʻafefea ona faaleleia le mea sese ma le misi window.dll

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Valentina o se mea faigaluega saoloto lea na faia mo le fatuina o mamanu. Faatasi ai, e mafai ona e faia tutoʻatasi ata ma faʻataʻitaʻi lavalava. Faafetai i le faigofie ma manino le puleaina, e oʻo lava i se tagata amata e taulimaina lenei galuega.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, XP
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Seamlu 2D
Tau: Faʻatau
Toa: 77 MB
Gagana: Rusia
Version: 0.5.0.0