Fausia o se Faletupe QIWI


I le taimi nei, o le tele oa latou faʻatauga e faia e tagata faʻaonapo nei e ala i le fesoʻotaʻiga, ma e manaʻomia ai vailaau mamanu, lea e faigofie ai ma vave faʻafeiloaʻi tupe i se faleoloa poʻo se isi tagata faʻaoga. O loʻo i ai le tele o ituaiga eseese o tupe totogi, ae o se tasi o tagata lauiloa i le taimi nei o le QIWI.

Fausia se atotupe i le polokalama QIWI

O lea la, o le fatuina o se tala patino i totonu o le QIWI Wallet payment system, o lona uiga, o le fatuina o lau atotupe i luga o lenei 'upega tafaʻilagi e faigofie lava, e tatau ona e mulimuli i faatonuga faigofie.

  1. Muamua lava, e tatau ona e alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia o le faʻatupeina o le QIWI Putela ma faʻatali sei maeʻa maeʻa le itulau.
  2. O lea e tatau ona matou maua le faamau "Fausia se atotupe"lea o loʻo i ai i totonu o nofoaga sili ona talafeagai. E tasi le kulini e mafai ona maua i le pito i luga, ma o le isi o le a toetoe lava i le ogatotonu o le lau.

    E tatau i le tagata faʻapipiʻi ona kiliki i luga o soʻo se tasi o nei mea e faʻaauau.

  3. I lenei laasaga, e tatau ona e ulufale i le numera telefoni feaveai o le a faʻapipiʻi ai le atotupe i totonu o le polokalama totogi. E tatau foi ona e ulufale i le captcha ma faamaonia o le tagata faaaoga o se tagata moni. A maeʻa loa lenei mea, e mafai ona e kiliki i le ki. "Faaauau".

    E tatau ona e ulufale i le numera telefoni, aua o lea e mafai ai ona e faaauau pea ona lesitala ma fai ni totogi i le lumanaʻi.

  4. I totonu o le faamalama fou o le ae manaomia le ulufale i le code na auina atu e le faiga i le numera muamua na tusia. Afai e leai se mea sese i le numera telefoni, ona oʻo mai lea o SMS i ni nai sekone. E tatau ona e tatalaina le savali, tusi le code mai ia i le avanoa manaʻomia ma kiliki le ki "Faamautu".
  5. Afai e taliaina e le faiga le code, o le a faʻaosofia ai le tagata faʻaaoga e sau i luga ma se upega tafailautusi ina ia faʻaaogaina le polokalama i le lumanaʻi. O faʻamaumauga uma o faʻamatalaga e lisiina i lalo o le laina lea e tatau ona ulufale ai. Afai e siakiina le upufaʻaiga ma ulufale, ona e kiliki lea i le ki "Tusi Resitala".
  6. E tumau pea e faʻatali mo ni nai sekone ma o le a otometi lava ona toe tuusaʻo le tagata e faʻaaogaina i se faʻamatalaga a le tagata lava ia, lea e mafai ona e faia ai le faʻatagaga, faʻatau i luga o le Initaneti ma isi mea.

E na o oe lava e mafai ona e lesitala i le polokalama QIWI Wallet ma amata faʻaaoga uma ana auaunaga i soo se taimi. Afai oi ai sau fesili, fesili ia i latou i faʻamatalaga i lalo o lenei tusiga, o le a matou taumafai e maua le tali i soo se fesili.