Laasaga taʻitasi i le laasaga o se faʻamatalaga faʻasalalauga i le VKontakte

VKontakte fesoʻotaʻiga faʻasalalau e faʻaaoga ai faʻasalalauga e avea ma nofoaga sili mo tupe maua pasi ma le mafai ona vave faʻatutuina uma faʻalauiloa faʻalauiloa. Ina ia faigofie tele le faʻasalalauga, ia avanoa tagata faʻapitoa i tagata taʻitasi. "Kapeneta Faasalalau". E uiga i lona foafoaga ma le auiliiliga auiliili o le a talanoaina i la tatou tusiga i aso nei.

Fausia se faʻasalalauga faʻamaumauga VK

O le a matou vaevaeina le faagasologa atoa i ni tulaga ina ia faafaigofie ai ia te oe ona e faamasani i le tasi pe o le isi vaega o le taualumaga o loo iloiloina. I le taimi lava e tasi, e iai foʻi isi faʻamatalaga i luga o le 'upega tafaʻilagi i luga o faʻasalalauga ma le faʻaleleia o le afioaga VKontakte e faʻaaoga ai sootaga o loʻo i lalo. O iina na tatou talanoa ai e uiga i faʻasalalauga faʻatau saʻo e fesoʻotaʻi ma le autu o lenei tusi lesona.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona faʻalauiloa VK
Fausia se tagata lautele mo pisinisi
Faʻafefea ona fai tupe i luga o le VK community
Faʻaaloalo faʻalauiloa o le kulupu

Laasaga 1: Fausia

  1. E ala atu i le lisi autū o le kilia punaoa i luga o le sooga "Faasalalauga" i le pito i lalo.
  2. O lea e tatau ona e kiliki i luga o le atigipusa ma le saini "Kapeneta Faasalalau" i le tulimanu pito i luga o le itulau.
  3. I luga o le lisi "Laʻu Faʻamatalaga" kiliki i luga o le sooga "Ina ia fatuina lau uluai faasalalauga kiliki ii.".

    Mai avanoa o faasalalauga o tala fou, filifili le mea e sili ona talafeagai mo oe. Ina ia aʻoaʻo e uiga i lo latou faʻamoemoega, faitau ma le faʻaeteete fautuaga ma faʻataʻitaʻiga.

Filifiliga 1: Faʻasalalauga

  1. I le poloka o loʻo faʻaalia i lalo, kiliki "Fausia se pepa tusia".

    I le isi itu, e mafai ona e alu i le filifilia o se meli ua i ai nei. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e tuʻuina se fesoʻotaʻiga i le mea na faʻasalalau maeʻa, i le matafaioi e tatau ona i ai.

    Manatua: O le faʻasalalauga faʻasalalau e tatau ona tuʻuina i luga o le itulau amata ae le o se toe faʻaleleia.

  2. I le maeʻa ai o lenei mea ma i le leai o ni mea sese, kiliki "Faaauau".

Filifiliga 2: Faʻasalalauga

  1. Ulufale i le igoa o le nuu e faʻaaoga ai le lisi pa'ū.
  2. Kiliki "Faaauau"e alu i vaega autu.

    O le poloka o loʻo i fafo o le "Fuafuaga". E mafai ona e faʻamaonia le igoa, faʻamatalaga, ma faʻaopopo se ata.

Laasaga 2: Faʻamatalaga Muamua

  1. O mea uma na tuʻuina atu i faʻamaumauga e toetoe tutusa lava i le tasi, e tusa lava po o le a le ituaiga e te filifilia. O le a tatou le taulai atu i laina taitasi, talu ai o le toatele oi latou e le manaomia ni faʻamalamalamaga.
  2. O le poloka sili ona taua "Tului", faʻalagolago i le taamilosaga o le a filifilia ai le aofia.
  3. I le vaega "Faatulagaina o tau ma nofoaga" sili e filifili "O nofoaga uma". O isi vaega e faʻalagolago i au faʻalapotopotoga faʻalauiloa.
  4. Kiliki le ki "Fausia se faasilasilaga"e faʻamaeʻa le faagasologa o loʻo talanoaina i vaega muamua e lua.

    I luga o le itulau e amataina, o le a faʻaalia lau faʻaaliga fou ma ona fuainumera. E le gata i lea, o lenei ua maeʻa ai le fatuina o se faʻamatalaga faʻasalalauga.

Laasaga 3: Tautuuga Kapeneta

  1. E ala atu i le lisi autu, alu i le itulau "Faʻatonu". I luga o lenei itulau, o loʻo iai nisi numera e fesootaʻi ma le avanoa o isi tagata i le ofisa faasalalauga.
  2. I totonu o le fanua "Ulufale le sootaga" Ulufale i le tuatusi imeli poo ID o le tagata e te manaʻo ai. A uma lena kiliki i le ki. "Faʻaopoopo le faʻaoga".
  3. E ala atu i le matala matala filifili se tasi o ituaiga tagata e tuʻuina atu ma kiliki "Faaopoopo".
    • "Pule" - ei ai le avanoa atoa i le ofisa faasalalauga, e aofia ai le vaega "Tala o le Tupe";
    • "Observer" - e mafai ona aoina faʻamaumauga e aunoa ma se avanoa i faʻasologa ma paketi.

    A maeʻa lena, o le a sau le tagata i le poloka tutusa i luga o lena itulau ma faʻamaumauga o teugatupe faʻasalalau.

  4. Faaaogaina o le vaega "Alerts" seti mauaina faʻamatalaga e uiga i nisi o faʻataʻitaʻiga ma faʻasalalauga. O lenei mea o le a mafai ai ona e aloese mai faafitauli e ono tulai mai ma isi tagata o loʻo maua avanoa.
  5. Afai e tatau ai, e mafai foi ona e faʻafitia le talanoaga ma le lagolago VK. Soo se suiga e te faia e le galo "Faasaoina".

Laasaga 4: Isi Filifiliga

  1. Ina ia amata faʻalauiloa e te manaʻomia e faʻatumu lau tala i le vaega "Tala o le Tupe". E faia lenei mea i auala eseese e ala i le faʻatusatusaga ma leo.
  2. E mafai ona e gaosia "Fuainumera Faamauina o Fafo" i le vaega talafeagai. O lenei ata e mafai ai e oe ona faʻasalalau le lipoti mulimuli ma o le a aoga i le tele o mataupu.
  3. I luga o le itulau "Toe faʻaleleiaina" o loʻo i ai se galuega "Fausia se aofia". Faatasi ai ma le fesoasoani a lea mea, o le a mafai ona tosina mai tagata faʻatau i le vave vave, mo se faʻataʻitaʻiga, mai lau 'upega tafaʻilagi i le Initaneti O le a tatou le iloiloina lenei vaega auiliili.
  4. Le vaega sili ona lata mai o le ofisa faasalalau "Tagata Ata Vitio" e tuʻuina atu ia te oe le tomai e pulea ai fualaupapa e faʻaaoga ai se tusitala talafeagai. O loʻo iai foi ni faamaumauga fou e mafai ona tuʻufaʻatasia i faʻasalalauga i le lumanaʻi.

I luga oa tatou aoaoga o aso nei e oʻo mai i se iʻuga.

Faaiuga

Matou te faʻamoemoe ua matou manuia i le tuuina atu o se tali auiliiliga lelei i le fesili o loʻo tuʻuina mai e le autu o lenei tusiga, ma e te leʻi feagai ma ni faʻafitauli poʻo fesili faaopoopo. A leai, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi mai i matou i faʻamatalaga. Aua nei galo e uiga i le fautuaga VK, e maua i le tele o vaega, e aofia ai le ofisa faasalalauga.