Faʻafefea ona aveese le leo mai le vitio i luga o le iPhone


I le taimi nei, o le ICQ ua faʻapupulaina le lauiloa ma o loʻo i ai le tele o foliga e tutusa ma isi avefeau aloaʻia faʻafuaseʻi. O se tasi oi latou e le mafai ona mafai. O lona uiga o le tagata lea o le a faʻauluina le ICQ, ae o isi o le a le iloa i le initaneti. Mo i latou, o le a foliga mai e le o galue le ICQ mo ia. Ae o nisi tagata e masalosalo latou te le o iai i luga o le initaneti pe a mafai ona latou faʻailoa. O le mea lea, latou te mananaʻo e siaki.

Ma ina ia siaki le ICQ mo le faʻamaonia, e tele lava le faigofie ona faʻaoga nofoaga. Latou te galulue ina ia faʻaaogaina e le tagata faʻaoga. O lo latou faʻaaogaina o le faʻaaogaina e le tagata faʻaoga i lana UIN ma vaʻavaʻai i le auala e iloa ai e isi tagata. Afai e te le iloa pe faapefea ona maua lau numera ICQ, faitau nei faatonuga.

Download ICQ

Auaunaga mo le siakiina o le ICQ i luga o le oso

O se tasi o punaoa lauiloa e pei o le kanicq.ru. Ina ia faʻaaogaina, e tatau ona e ulufale i lau UIN i le fanua talafeagai, ma kiliki le "Siaki" le faamau.

A maeʻa lena, o le a vaʻai le tagata faʻaoga i le iuga - e pei o isi tagata e vaʻai i ai.

O le isi 'upega tafaʻalouiloa e inviznet.ru. O lona faaaogaina e foliga tutusa ma le kanicq.ru. O loʻo i ai se fanua mo le ulufaleina o le ICQ numera patino, faʻapea foi ma le "Siaki" le button. E totoe na o le ulufale i le UIN ma kiliki le ki.

A maeʻa lena, o le a faʻaalia e le tagata faʻaaoga le iuga o le siakiina mo le faʻatagaina.

O le lisi o isi nofoaga e mafai ai e oe siaki le ICQ mo le faʻatagaina o loʻo taua i lalo:

  • uinsell.net;
  • spoolls.com;
  • prosto-iq.ru;
  • icq-mobi.ru.

I le auala, ina ia faʻaalia ai le tulaga lē vaaia i totonu o le ICQ, e tatau ona e alu i le ICQ i totonu o faatulagaga ma tuʻu le "Vaavaaia" i le "Tulaga" laufanua.

Atonu e manaia: Toe faʻaleleia le password i ICQ - faʻamatalaga auiliili

O le mea lea, e siaki le ICQ i luga o le valavala, e tatau ona e alu i se tasi o nofoaga o loʻo taʻua i luga, ma faia nisi laasaga faigofie. O iina e tatau lava ona e ulufale i totonu o le malae talafeagai i se numera patino, lea e taua UIN, ma kiliki le "Siaki" le faamau. E leai lava se mea faigata i lenei faʻatonuga ma tagata uma e manaʻo e mafai ona faʻatino.