Faʻavaveina o le Faʻatasi i TuneUp Utilities

CFG (Failautusi Faʻasalalau) - o se faila faila e aveina ai faʻamatalaga o le faʻatutuina o polokalama. E faʻaaogaina i se tele o talosaga ma taaloga. E mafai ona e fatuina se faila i le CFG faʻalauteleina oe, faʻaaogaina se tasi o auala avanoa.

Filifiliga mo le fatuina o se faila faatulagaina

O le a tatou iloiloina na o filifiliga mo le fatuina o faila CFG, ma o latou anotusi o le a faalagolago i le polokalama lea o le a faʻaogaina ai lau faʻalapotopotoga.

Metotia 1: Tagatatau ++

Faatasi ai ma le faatonu tusitusi Notepad ++ e faigofie ona e faia se faila i le faatulagaga e manaʻomia.

  1. A e amataina le polokalama e tatau ona vave faʻaalia se fanua mo le tusia o tusitusiga. Afai e tatala se isi faila i le Notepad ++, e faigofie ona fatu se mea fou. Tatala le tab "File" ma kiliki "Fou" (Ctrl + N).
  2. Ma e mafai ona e faʻaaogaina le faamau "Fou" luga o le laulau.

  3. O loʻo tumau pea e faʻatonuina ai taʻiala talafeagai.
  4. Tatala toe tatala "File" ma kiliki "Faasaoina" (Ctrl + S) poʻo "Faasaoina" (Ctrl + Alt S).
  5. Po o le faʻaaogaina o le faamau i le panel.

  6. I le faamalama e aliali mai, tatala le pusa e teu ai, tusi "config.cfg"fea "config" - le igoa taatele o le faila faatulagaina (atonu o ese), ".cfg" - faʻaopoopoga e te manaʻomia. Kiliki "Faasaoina".

Faitau atili: Faʻapefea ona faʻaaoga le Notepad ++

Metotia 2: Faila Faʻasaʻo Faʻatonu

Ina ia fatuina faila faila, o loʻo i ai foi polokalame faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, Faila Faʻasaʻo Faʻatonu. Na mamanuina e fatuina le Counter Strike 1.6 game CFG faila, ae o lenei filifiliga e talia foi mo isi polokalama.

Faʻasaʻo le Faʻasaʻo Faʻatonu Faʻasaʻo

  1. Tatala le lisi "File" ma filifili mea "Fausia" (Ctrl + N).
  2. Pe faʻaaoga le ki "Fou".

  3. Ulufale i mea e manaʻomia.
  4. Faalautele "File" ma kiliki "Faasaoina" (Ctrl + S) poʻo "Faasaoina".
  5. Mo le mafuaʻaga lava e tasi, o le kulupu o loʻo i ai le tali tutusa.

  6. O le matala o le Matalala o le a tatalaina, o fea e te manaʻomia ai e alu i le pusa laveaʻi, faʻamaonia le igoa ole faila (o le a le faʻaaogaina "config.cfg") ma taomi le faamau "Faasaoina".

Metotia 3: Tagalaʻau

E mafai ona e fatuina se CFG e ala i se Pasepad masani.

  1. A e tatalaina le Notepad, e mafai loa ona e ulufale i faʻamaumauga.
  2. A uma ona e lesitala mea uma e te manaʻomia, tatala le laupepa. "File" ma filifili se tasi o mea: "Faasaoina" (Ctrl + S) poʻo "Faasaoina".
  3. O le a tatalaina se faamalama lea e tatau ona e alu ai i le lisi saʻo, faʻamaonia le igoa ole faila ma sili ona taua - nai lo le ".xtxt" faatonuina ".cfg". Kiliki "Faasaoina".

Metotia 4: Microsoft WordPad

Toe mafaufau i le polokalame, lea e masani ona faʻaleleia i Windows. O le Microsoft WordPad o le a sili atu ona lelei i filifiliga uma e lisiina.

  1. I le tatalaina o le polokalama, e mafai loa ona e resitalaina ia laina faʻaopoopo faatulagaina.
  2. Faʻalautele le lisi ma filifili soʻo se auala faʻapitoa.
  3. Pe mafai foi ona e kiliki se faʻamatalaga faapitoa.

  4. Ae ui i lea, o le a tatalaina se faamalama lea tatou te filifilia ai se nofoaga e teu ai, ma tuu le igoa o le faila i le faʻaopoopoga CFG ma kiliki "Faasaoina".

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o soʻo se metotia e faʻaalia se faasologa tutusa o gaoioiga mo le fatuina o se faila CFG. E ala i polokalame lava e tasi o le a mafai ona tatalaina ma fai suiga.