Faʻapipiʻi le Flash Player i luga o le Yandex Browser

O nisi taimi i totonu "Pule Sili" Se mea e iai le igoa e mafai ona faʻaalia. Mea le iloa poʻo le igoa lautele o le ituaiga o masini e iai se faailoga faʻalauiloa latalata i ai. O lona uiga e le mafai e le komepiuta ona faʻamaonia sao lenei meafaigaluega, lea e taʻitaʻia ai le mea moni o le a le aoga masani. Sei o tatou mafaufau i le auala e faʻaleleia ai lenei faafitauli ile PC ma le Windows 7.

Vaʻai foʻi: Faʻailoga "E le amanaiaina le masini USB" i le Windows 7

Fofo

Toeitiiti lava o taimi uma, o lenei sese o lona uiga e le o faʻapipiʻiina avetaavale masini komepiuta i luga o le komepiuta poʻo ua faʻapipiʻi ona faʻaogaina. E tele tali i lenei faafitauli.

Metotia 1: "Masini Faʻatino Meafaigaluega"

Muamua lava, e mafai ona e taumafai e foia le faafitauli i "Faʻamatalaga Faʻatino Meafaigaluega".

  1. Kiliki le Win + R keyboard ma faʻaoga se faʻamatalaga i le faamalama e tatala ai:

    hdwwiz

    A uma ona e ulufale i totonu "Lelei".

  2. I le matala amata amata "Masters" lolomi "Lisi".
  3. Ona, faʻaaoga lea o le leitio, filifili se fofo i le faafitauli e ala i le suʻeina ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi le masini, ona faʻasaga lea "Lisi".
  4. O le sailiga mo se masini e le fesoʻotaʻi fesoʻotaʻi e amata. Pe a iloa, o le a faʻaalia le faʻapipiʻiina o le auala, lea o le a foia ai le faafitauli.

    Afai e le maua le masini, i le faamalama "Masters" O le a faʻaalia se feʻau talafeagai. O isi gaioiga e talafeagai le gaosia pe afai e te iloa le ituaiga masini e le o amanaiaina e le polokalama. Kiliki le ki "Lisi".

  5. O loʻo lisiina se lisi o mea avanoa. Saili le ituaiga masini e te manaʻo e faʻaopopo, filifili lona igoa ma kiliki "Lisi".

    Afai e misi le aitema i le lisi, filifili "Faaali uma masini" ma kiliki "Lisi".

  6. I le itu tauagavale o le faamalama e tatala, filifili le gaosi oloa o le faafitauli. A maeʻa, i le itu tonu o le atinaʻe, o le lisi o faʻataʻitaʻiga uma o le gaosiga, o ona avetaavale o loʻo i totonu o le nofoaga autu, tatala. Filifili le filifiliga e manaʻomia ma kiliki "Lisi".

    Afai e te leʻi maua le mea e manaʻomia, ona manaʻomia lea e teomi le ki "Faʻamau mai le disk ...". Ae o lenei filifiliga e talafeagai mo na oi latou e iloa o loʻo manaʻomia le avetaavale manaʻomia i la latou PC ma maua le faʻamatalaga o loʻo i ai le lisi lea.

  7. I le faamalama e tatala, kiliki "Iloilo ...".
  8. O le a tatalaina le faamalama o le faila faila. Faʻasaga i ai i le lisi o loʻo i ai le avetaavale masini. Le isi, filifili lana faila i le faʻaopoopoga INI ma kiliki "Tatala".
  9. A maeʻa le ala i le faila avetaʻavale o loʻo faʻaalia i le "Kopi faila mai le disk"lolomi "Lelei".
  10. A maeʻa, toe foʻi i le faamalama autu "Masters"lolomi "Lisi".
  11. O le a faʻatinoina le faʻatulagaina o avetaavale, lea e tatau ona oʻo atu i le fofo o le faafitauli i le masini le iloa.

O lenei metotia ei ai ni faaletonu. O mea taua e tatau ona e iloa tonu po o fea meafaigaluega e faʻaalia i totonu "Pule Sili", i le avea ai o se tagata e leʻi faʻasalalau, ua i ai se avetaavale i luga o le komepiuta ma maua ai faʻamatalaga e uiga i le saʻo tonu lea o loʻo i ai.

Metotia 2: Pule Faʻatonu

Le auala sili ona faigofie e faʻaleleia ai le faafitauli tuusao "Pule Sili" - o le faʻafouina lea o le faʻaogaina o masini. O le a faia, e tusa lava pe e te le iloa po o le a le vaega o loʻo toilalo. Ae, o le mea e leaga ai, o lenei auala e le masani ona galue. Ona e manaʻomia lea e suʻe ma faʻapipiʻi le avetaavale.

Lesona: Faʻapefea ona tatala le "Pule Faʻatonu" i le Windows 7

  1. Faʻasani-lelei (PKM) i le igoa o mea e le o iloa i totonu "Pule Sili". I le lisi o loʻo i ai, filifili "Faʻafou le faʻaopoopo ...".
  2. A maeʻa lenei mea, o le a tulai mai se faʻafouga o faʻalapotopotoga faʻatasi ma avetaavale toe faʻaleleia ma le le iloa meafaigaluega o le a saʻo le amataina i totonu o le polokalama.

O le filifiliga o loʻo i luga e fetaui lelei pe afai o loʻo i ai i le PC ia avetaavale talafeagai, ae mo nisi mafuaaga i le taimi muamua o le faʻapipiʻi sa faʻapipiʻi ona faʻaogaina. Afai o se avetaʻavale le saʻo e faʻapipiʻiina i luga o le komipiuta pe ua le atoatoa, o lenei algorithm o le a le fesoasoani i le foia o le faafitauli. Ona e manaʻomia lea e fai taga o loʻo talanoaina i lalo.

  1. Kiliki PKM i le igoa o mea le iloa i totonu o le faamalama "Pule Sili" ma filifili se filifiliga "Meatotino" mai le lisi na faʻaalia.
  2. I le faamalama e tatala, ulu i le vaega "Auiliiliga".
  3. Le isi, filifili mai le lisi pa'ū "ID ID". Kiliki PKM E tusa ai ma le faʻaalia o faʻamatalaga i le eria "Taua" ma i le lisi autu o loʻo i ai, filifili "Kopi".
  4. Ona mafai lea ona e alu i le 'upega tafailagi o se tasi o' auʻaunaga e maua ai le tomai e suʻe ai avetaavale e le ID ID. Mo se faʻataʻitaʻiga, DevID poʻo le DevID DriverPack. O iina e mafai ona e ulufale ai i le kopi o le masini kopi kopi ua uma ona kopiina i le fanua, amata le sailiga, sii mai le avetaavale talafeagai, ona faapipii lea i luga o le komepiuta. O lenei taualumaga o loʻo faʻamatala auʻiliʻili ia tatou mea eseese.

    Lesona: Faʻapefea ona maua se avetaʻavale i ID ID

    Ae matou te fautuaina tutusa tutusa e ave ai avetaavale mai le nofoaga aloaia o le gaosi meafaigaluega. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻamatala muamua lenei punaoa uepi. Ulufale i totonu o le atigipusa suʻesuʻega a le hardware hardware ma taumafai e suʻe le faʻataʻitaʻiga ma le gaosiga o le masini e leʻi faʻasalalauina i le gaosiga. Ona faapena foi lea i le auala lava e tasi e ala i le sailiga sailiiliga saili le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa ma mai iina e sii mai le avetaavale, ona faʻalauiloa lea o le masini e sii mai ma faʻapipiʻi i totonu o le masini.

    Afai o le togafitia o le sailiga e ala i le ID ID e foliga mai e faigata tele mo oe, e mafai ona e taumafai e faʻaaoga polokalame faʻapitoa e faʻapipiʻi ai avetaavale. O le a latou mataʻituina lau komepiuta ona saili lea i le Initaneti mo mea e misi ma a latou masini faʻapipiʻiina i totonu o le masini. Ma ia faia nei mea uma, o le a masani ona e manaʻomia naʻo le tasi le kiliki. Ae o lenei filifiliga e leʻo faʻatuatuaina e pei o le algorithms faʻapipiʻi faʻapipiʻi ua faʻamatalaina muamua.

    Lesona:
    Polokalama mo le faʻatulagaina o avetaavale
    Faʻafefea ona faʻafouina avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

O le mafuaaga e amataina ai nisi masini i le Windows 7 o se masini e le faʻamaonia, o le tele lava o le le lava o avetaavale po o le fausiaina saʻo. E mafai ona e foia lenei faafitauli i le "Faʻamatalaga Faʻatino Meafaigaluega" poʻo "Pule Sili". E i ai foi le filifiliga o le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa e faʻapipiʻi ai avetaavale.