E faʻapefea ona faia le Telegram mai se leo leo

E le o se mea faalilolilo i soʻo se tasi na aofia ai e Microsoft i totonu o ana polokalame komipiuta Windows 10 e mafai ai ona aoina ma faʻasalalau atu i le faʻaumauga a le tagata faufautua faʻamatalaga e uiga i gaoioiga a le tagata, faʻapipiʻiina talosaga ma taga na latou faia, faʻamatalaga e uiga i le nofoaga o le masini, ma isi. O lenei tulaga e aafia ai le tele o tagata e faʻaaogaina, ae mafai ona maua se tulaga talafeagai o agatapuia pe a faʻaaoga le OS taatele. Meafaigaluega faʻapitoa faʻapitoa e pei o le Windows 10 Privacy Secure e fesoasoani i lenei lomiga.

O le feaveaʻi, o lona uiga, o le Windows 10 Privacy Privacy, o loʻo faʻaaogaina ai le malosi e puipuia ai le lūlūina o faʻamatalaga e faʻaaogaina ai i le lomiga lata mai o Microsoft OS. O le polokalama o loʻo tuʻuina atu ai galuega faʻavae, e faʻatatau ai, tusa lava pe leai se mafaufauga i mea faʻapitoa o le faʻatulagaina o le masini faʻaoga, e mafai ona puipuia le faʻatautaia o le faʻaogaina mai le tagata sili ona lauiloa o polokalama faʻapipiʻi.

Faʻamaumauga faʻapitoa

O le au atinaʻe o Windows 10 Privatei Fixer na taulai atu a latou oloa i luga o le tele o tagata faʻapitoa, e aofia ai le amataga. O le mea lea, o le polokalama e maua ai le gafatia e otometi le siakiina o le polokalama faʻapipiʻi mo faʻaletonu e faatatau i faʻamaumauga e mafai ona faamaumauina ma tuʻuina atu i le Microsoft server.

Tulaga faalilolilo patino

O le poloka autu autu, lea e mafai ona faʻaleleia e le Windows 10 Privacy Privacy, o le vaega taua lea e faʻaititia ai le maualuga o le puipuiga mai le faʻaaogaina o faʻamatalaga o tagata. E ala i le faʻaaogaina o le talosaga, e mafai ona aveese le faʻasalalauga o le faʻasalalauga, faʻamalo le faamama o le SmartScreen, taofia le faʻaliliuina atu o faʻamatalaga e uiga i le tusitusi.

Auaunaga ma nofoaga

I le talosaga a le tagata faʻaaoga, faʻaaogaina le polokalame, auaunaga ma auaunaga e nafa mo le aoina ma le faʻasoaina o faʻamatalaga e uiga i gaioiga a le tagata (i le mea moni, keyloggers) e mafai ona faʻafitauli.

Manatu faaalia ma telemetry

Faʻapipiʻiina i lalo o le tulafono faʻafaigaluega mo le tuʻuina atu o lipoti sese i le atinaʻeina o le faiga faʻaoga, faʻapipiʻiina o faʻamatalaga i luga o faʻalapotopotoga eseese o loʻo tutupu i le siosiomaga, faʻapitoa foʻi telefoni - faʻamatalaga e uiga i le faagaoioia o masini komepiuta, polokalama ma avetaavale e faʻaaoga ai le Windows 10 Privacy Fixer ma na o le lua kiliki kiliki.

Talosaga Fesoasoani

I le faaopoopo atu i masini natia o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le OS, e mafai ona faʻapipiʻi ma faʻasalalau le tele o faʻamatalaga e faʻaaogaina ai le faʻaaogaina o faʻamatalaga a Microsoft i totonu o le OS 10. O le Faʻamatalaga Faalilolilo e mafai ai e oe ona taofiofia le avanoa o nei meafaifaʻaili i le masini masini, kamera, faʻafesoʻotaʻi leitio, kalena, savali SMS, ma faʻamatalaga nofoaga.

Isi faʻaopoopoga

I le faaopoopo atu i filifiliga e faʻatupulaʻia ai le maualuga o le faʻaaogaina o le tagata faʻapitoa i le Windows 10, o le meafaigaluega i le fesili ua faʻapipiʻiina ma se galuega faaopoopo e mafai ai ona e aveesea tusi talosaga o aofia ai i le OS.

Mama

  • Faigofie faigofie;
  • Suʻesuʻega faʻapitoa faʻapitoa;
  • E le manaʻomia le faʻaaogaina e le tagata faʻapitoa le malamalama loloto i le faʻamoemoega ma le faʻatinoga o faʻalapotopotoga, auaunaga, ma le OS.

Faʻafitauli

  • Le toesea o le gagana Rusia gagana;
  • Le mafai ona pulea le faagaoioia o le polokalame;
  • Le leai o se masini mataalia e toe faafoi ai suiga ua faia;
  • E le faatagaina ai le faʻaaogaina o le lisi atoa o OS, o lona faʻatonuga e faʻaititia ai le maualuga o le saogalemu o faʻamatalaga ma faʻamatalaga o tagata.

Windows 10 Faʻasinomaga Faʻamatalaga o se mea faigofie faigofie lea e mafai ai e oe ona poloka le ala autu lea e maua ai e tagata mai Microsoft le faʻamatalaga o le tului. E talafeagai mo le amataina poʻo le le naunau e faʻasala i totonu o le faʻalavelave o le faʻagasologa o le faʻatulagaina o le faiga faʻaogaina e le au faʻaoga.

Faʻasaʻo le Windows 10 Privacy Privacy

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Windows Tweaker Privacy Privacy Polokalama e taofia le mataʻituina i le Windows 10 W10Privacy Spybot Anti-Beacon mo le Windows 10

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Windows 10 Faʻasinomaga Faʻasinomaga o se meafaigaluega faigofie-e faʻaaogā mo le le faʻaaogaina o OS faʻapipiʻi lea e mafai ai e se tagata atiaʻe ona saʻili i se tagata faʻaoga.
Faigaluega: Windows 10
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Bernhard lordfiSh
Tau: Faʻatau
Toa: 2 MB
Gagana: Igilisi
Version: 0.2