D-Link firmware DIR-300 C1

E pei ona ou tusia, D-Link DIR-300 C1 o se faʻafaigata faʻalavelave, o le tele o tagata e faʻamatalaina le tusiga e mafaufau i le auala lava e tasi. O se tasi o faafitauli e tulaʻi mai i le D-Link DIR-300 C1 o le faatauina mai o Wi-Fi o le le mafai ona toe faafou le firmware i le auala masani, e ala i le initaneti o le alalaupapa. Aʻo faʻafouina le faʻaogaina o le polokalame e faʻatautaia mo taʻavale D-Link, e leai se mea e tupu, ma o le firmware e i ai pea le 1.0.0. O lenei tusi lesona o le a faʻamatalaina pe faapefea ona foia lenei faafitauli.

Tikiake le D-Link Click'n'Connect ma le Faamaumauga o le Faamama

I luga o le nofoaga aloaia o le D-Link, i le pusa ma le firmware mo le D-Link DIR-300 C1 //ftp.dlink.ru/pub/Router/DIR-300A_C1/Firmware/ o loo i ai se isi pusa - bootloader_update ma se zip-archive dcc_v.0.2 .92_2012.12.07.zip i totonu. Faʻamau i luga o lau komepiuta lenei faʻamaumauga. O le isi, faʻaauau e pei ona taua i lalo:

  1. I le mea e tupu ai le faila, saili i le faila dcc.exe ma faʻalauiloa - o le a amata le faʻaaogaina o le D-Link Click'n'Connect. Kiliki le polo lapotopoto lapotopoto "Fesoʻotaʻi ma faʻapipiʻi le masini."
  2. Mulimuli i faatonuga uma o le fesoʻotaʻiga o le router, laʻasaga i lea laasaga.
  3. A faʻaaoga e le faʻamatalaga e te faʻamalosi le DIR-300 C1 ma se firmware fou, malilie ma faʻatali mo le faʻagasologa o le faiga.

O le iʻuga, o le ae faʻapipiʻi, e ui e le o le mea mulimuli, ae o le D-Link DIR-300 C1 firmware. I le taimi nei, e mafai ona e faʻaleleia le masini faʻapitoa fou i le faʻaaogaina o le 'upega tafaʻilagi o le router, o mea uma o le a galue e pei ona faʻamatalaina i le D-Link DIR-300 Firmware manual.