Faʻaaogaina VKSaver e sau ai musika VKontakte

Ua uma ona matou tusia e uiga i se polokalama matagofie e pei o le FL Studio, ae o lona tamaoaiga, ma, sili atu ona taua, o galuega faʻapolofesa e mafai ona suʻesuʻeina toetoe lava a leai. I le avea ai ma se tasi o le telefoni leo telefoni a le lalolagi (DAW), o lenei polokalama e tuʻuina atu ai i le tagata faʻapitoa ia avanoa e le faʻamalosia e fatu ai a latou lava musika, tulaga ese ma maualuga.

FL Studio e le o faʻasaina le auala i le tusiaina o oe lava musika matagofie, tuu le aia tatau e filifili ai i le faila. O le mea lea, e mafai e se tasi ona tusia tala moni, ola meafaifaʻatusi, ona faaopoopo lea, faʻaleleia, faʻagasolo ma faʻaititia i latou i se tasi se tasi i le faamalama o lenei DAW faʻalelei. E faʻaaogaina e se tasi le tele o meafaifaʻaili leo, o se tasi e faʻapipiʻi ma faʻataʻitaʻiga, ma o se tasi e faʻapipiʻiina nei metotia i le tasi ma le isi, o le gaosia i le mea e gaosia ai se mea ofoofogia ma le ofoofogia mai se manatu musika.

Ae peitai, afai na e filifilia Studio FL o le autu, faila o le galuega, ma o le polokalama lea e te fatu ai musika taimi uma, o le a faigata ona e faia e aunoa ma ni faataitaiga. E toetoe lava o musika faaeletoroni (o lona uiga e le o le ituaiga, ae o le metotia o le foafoaga) ua faia e faaaoga ai faataitaiga. E aofia ai le hip-hop, puʻu-n-bass, dubstep, fale, tekinolosi ma le tele o isi musika. Ae tatou te leʻi talanoa e uiga i mea faʻapitoa i le FL Studio, e tatau ona e mafaufau i le manatu tonu o se faataitaiga.

Faataʻitaʻiga - o se vaega lea o le numera leo, ma e iai se siʻosiʻomaga itiiti. I ni faaupuga faigofie, e lelei lenei mea, sauni mo le faʻaaogaina, o se mea e mafai ona "vaʻai i totonu" i se musika.

O a ni faataitaiga

I le tautala tuusao e uiga i le Studio FL (e tutusa lava lea i isi DAWs aloaʻia), o samples e mafai ona vaevaeina i ni vaega:

tasi-fana (leo e tasi) - e mafai ona tasi le pu o le paʻu po o le paʻu, pei o le tusi o soʻo se mea fai musika;

lafu (loop) o se vaega o musika, o se vaega maeʻa o se tasi mea faifaaili, lea e mafai ona faʻapipiʻiina (toe faʻaalia) ma o le a faʻalogo lelei;

samples mo meafaifaʻaili (VST-plug-ins) - ao nisi mea fai musika e puʻeina le leo e ala i le faʻasoasoaina, o isi e galulue i luga o faʻataʻitaʻiga, o lona uiga, o leo na saunia i se taimi muamua ma faʻaulu i le faletusi o se meafaigaluega faapitoa. E maitauina o faʻataʻitaʻiga mo tagata e taʻua o faʻataʻitaʻiga ata e faamaumauina mo pepa taʻitasi eseese.

E le gata i lea, o se faataitaiga e mafai ona taʻua soo se faataitaiga lelei na e vavae ese mai se mea poo se faamaumauga, ona e faʻaaoga lea i lau musika. I le vaitaimi o lona faʻatulagaina, o le hip-hop na faia faapitoa lava i luga o faʻataʻitaʻiga - DJs na aumaia faʻamavae mai le tele o mea na pueina, ona tuufaatasia lea i ni musika atoatoa. O le mea lea, o se vaega o le paʻu na "vavae ese" (ma e masani ona vaʻaia leo taitasi), o se mea i lalo o le laina, o se mea fiafiaga, o mea uma na suia i le ala, faʻapipiʻiina e ala i aʻafiaga, faʻafefeteina le tasi ma le isi, faasolosolo malie se mea fou, tulaga ese.

O mea fai musika e faʻaaogaina e fai ai faʻataʻitaʻiga

O le mea lautele, tekinolosi, e pei o le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga lava ia, e le faʻatagaina le faʻaaogaina o nisi mea fai musika e fatuina i le taimi e tasi. Ae peitai, afai e te fuafua e fatuina se musika, o le manatu lea o loo i ai i lou ulu, o se vaega musika atoatoa-solo atonu e le fetaui ma oe. O le mafuaʻaga lea e vaevaeina ai faʻataʻitaʻiga, mo le tele o vaega, i ni vaega eseese, e faalagolago i le mea na tusia ai musika pe a faia, atonu e mafai ona:

  • Percussion;
  • Papa;
  • Faʻasaʻo;
  • Mea faʻamalosi;
  • Tupulaga;
  • Telefoni.

Ae o lenei lisi o meafaifaʻaili, o faʻataʻitaʻiga e mafai ona e faʻaaoga i au musika, e le muta iina. I le faʻaopopo atu i nei meafaifaʻaili, e mafai ona e maua ni faʻataʻitaʻiga ma ituaiga uma o "faʻaopoopoga" tala faʻapitoa, e aofia ai Ambient ma FX. O nei leo e le pa'ū i lalo o soʻo se vaega ma e leai se fesoʻotaʻiga tuusao i mea fai musika. E ui i lea, o nei leo uma (mo se faʻataʻitaʻiga, cotton, gnash, mimiti, gaoioi, leo o le natura) e mafai foi ona faʻaaogaina i musika, faʻasolosolo malie, sili atu le manaia ma muamua.

O se isi nofoaga e tuʻuina atu i ia faʻataʻitaʻiga e pei o le cappella mo FL Studio. Ioe, o lipine nei o vaega leo, lea e mafai e le tagata taʻitoʻatasi ona tagiauʻu poʻo upu atoa, fasifuaitau, poʻo ni fuaiupu fusi atoa. I le auala, saili se vaega talafeagai, ole iai o mea lelei i ou lima (pe naʻo se manatu i lou ulu, saunia mo le faʻatinoga), faʻaaogaina gafatia o le Studio FL, e mafai ona e fatuina se tulaga tulaga ese, tulaga maualuga poʻo se faʻalauiloa.

O mea e tatau ona e gauai i ai pe a filifilia ni faʻataʻitaʻiga

FL Studio o se polokalame musika faʻapolofesa. Ae peitaʻi, afai o le lelei o faʻataʻitaʻiga e faʻapipiʻi ai au lava musika, e le lelei tele, e te le ausiaina soʻo se masini ata, e tusa lava pe e te tuʻuina atu le faʻafefiloi ma le puleaina o lau ala ala.

Lesona: Faʻafefiloi ma faʻatautaia i le FL Studio

O le tulaga lelei o le mea muamua lea e tatau ona vaʻai i ai pe a filifilia se faʻataʻitaʻiga. E sili atu, e tatau ona e vaʻavaʻai i le iugafono (numera o paʻu) ma le fua faʻatatau. O le mea lea, o le maualuga o nei fuainumera, o le a sili atu le lelei o lau faataitaiga. I le faaopoopo atu, e leai se taua o le faatulagaga lea e faamaumauina ai lenei leo. O le tulaga, lea e faʻaaogaina e le gata i le tele o polokalama mo le fatuina o musika, o le faatulagaga WAV.

O fea e maua ai samples mo FL Studio

O le pusa faʻapipiʻi o lenei faʻataʻitaʻiga e aofia ai ni nai faʻataʻitaʻiga, e aofia ai leo e tasi-shot ma faʻapipiʻi sauni. O i latou uma o loʻo tuʻuina atu i ituaiga musika eseese ma ua fetaui lelei i totonu o faila, na o lenei seti seti o le a lava lea mo nai tagata e galulue ai. O le mea e lelei ai, o gafatiaga o lenei fale lauiloa e faʻatagaina ai oe e faʻaopoopo i ai le numera o faʻataʻitaʻiga, pe afai e lava le tolu i luga o le puʻupuʻu.

Lesona: Faʻafefea ona faʻaopoopo faʻataʻitaʻiga i le FL Studio

O le mea muamua, o le nofoaga muamua e suʻe ai faʻataʻitaʻiga o le 'upega tafaʻilagi aloaia lea o le polokalame, pe a fai o loʻo tuʻuina atu se vaega faapitoa mo nei faʻamoemoega.

Faʻapipiʻi samples mo FL Studio

O le mea e lelei ai pe leaga, ae o faʻataʻitaʻiga uma i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia, e totogi, i le mea moni, e pei o le faʻatauvaʻa o Image-Line lava ia e totogi. O le mea moni, e tatau lava ona e totogi mo mea e sili ona lelei, aemaise lava pe afai e te fatuina musika e le gata mo le fiafia i faafiafiaga, ae faapea foi ma le manao e maua tupe i luga, faatau atu i se tasi, pe faasalalauina i se mea.

I le taimi nei, e tele naua tusitala o loʻo galulue i le faia o faʻataʻitaʻiga mo FL Studio. Faafetai ia latou taumafaiga, e mafai ona e faʻaaoga leo faʻapitoa -o le tusiaina o oe lava musika, tusa lava pe o le a. E mafai ona e suʻeina nisi o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa i inei, ma isi faʻamatalaga sili ona maualuga, faʻataʻitaʻiga faʻapitoa mo le fatuina oe lava musika e mafai ona maua i lalo.

Aiaiga Faataʻitaʻi Latou te ofoina mai se faʻalapotopotoga tele o faʻataʻitaʻiga o meafaifaʻaili taʻavale e sili ona lelei mo ituaiga musika e pei o Downtempo, Hip Hop, Fale, Minimal, Pop, R & B, faʻapea foʻi ma le tele o isi.

Faʻatonuga - e le talafeagai le vavaeeseina i latou e ala i le ituaiga, e pei ona i luga o lenei 'upega tafaʻilagi e mafai ona e maua ni faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga mo tofo ma lanu uma. Soo se vaega musika, soʻo se mea fai musika - o loʻo i ai mea uma e tatau ai mo le fatufatuaʻi gaosia.

Lapa faʻavave - O faʻataʻitaʻiga faʻapitoa a nei tusitala e lelei mo le fatuina o musika i ituaiga o Tech House, Techno, House, Minimal ma isi.

Loopmasters - O se faleteuoloa tele o faʻataʻitaʻiga i le ituaiga BreakBeat, Downtempo, Electro, Techno Trance, Urban.

Big fish audio - i luga o le 'upega tafaʻilagi o nei tusitala e mafai ona e mauaina ni faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga toetoe o soo se ituaiga musika, e tusa ai ma mea uma e fetaui lelei. Le mautinoa o a leo e te manaʻomia? O lenei 'upega tafaʻilagi o le a fesoasoani ia te oe e maua ai le mea sao.

E taua le taʻuina atu o punaoa uma o loʻo i luga, e pei o le upega tafaʻilagi a le FL Studio, e le o tufatufa atu a latou faʻataʻitaʻiga mo le leai o se totogi. Ae ui i lea, i le tele o lisi o anotusi o loʻo tuʻuina atu i nei 'upega tafaʻilagi, e mafai ona e mauaina i latou o loʻo maua saoloto, faʻapea foi ma na mea e mafai ona faʻatau mo naʻo pennies. E le gata i lea, o tusitala o faʻataʻitaʻiga, e pei o soo se tagata faʻatau oloa lelei, e masani lava ona faʻaititia a latou oloa.

O fea e maua ai faʻataʻitaʻiga mo tagata faʻataʻitaʻi ata

I le amataga, e taua le matauina o tagata faufautua ata e lua ituaiga - o nisi o na mea ua mamanuina e faia na o latou lava samples, o isi ua i ai nei leo i totonu o la latou faletusi, lea, i le ala, e mafai ona faalauteleina i taimi uma.

Kontakt mai le Native Instruments - o le sui pito sili ona lelei o le ituaiga lona lua o tagata faʻataʻitaʻi ata. I fafo atu, e pei o ituaiga uma o synthesizers o loʻo maua i le Studio FL, ae o loʻo galue i se auala eseʻese.

E mafai ona valaʻauina le saogalemu o le VST-plug-ins, ma o le tulaga lea, o tagata taʻitasi o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga, lea e mafai ona eseese (o loʻo i ai leo o musika eseese ma ituaiga), ma e le gata i lea, mo se faataitaiga, le piano.

O le kamupani Kamupani a le Kamupani a le Kamupani a Kontakt, ua avea ma se saofaga e le mafaamatalaina i le vaega o musika i tausaga o lona soifuaga. Latou te fatuina ni mea faifaʻatasiga, faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga, ae vavaeese mai lena mea latou te faʻatuina ni mea fai musika tulaga ese e mafai ona paʻi atu i ai. O nei mea e le na o ni faʻataʻitaʻiga poʻo ni synthesizers, ae o analogic faaletino o mea uma o polokalama e pei o le FL Studio o loʻo aofia ai i le masini e tasi.

Ae, e le o le taua o Native Instruments, sili atu saʻo, e uiga i isi mea uma. I le avea ai o le tusitala o Kontakt, ua faʻasaʻolotoina e lenei kamupani mo ia ni nai faʻaopoopoga, meafaigaluega faʻalauiloa, o loʻo i ai se faletusi o faʻataʻitaʻiga. Iloilo auiliili o latou tulaga, filifili ia leo talafeagai ma sii mai pe faatau i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le au atinaʻe.

Faʻaaʻoaʻo samples mo Kontakt

E faʻapefea ona fai ni faʻataʻitaʻiga oe lava

E pei ona taʻua i luga, o nisi o faʻataʻitaʻiga e suʻe leo (Kontakt), o isi e faatagaina oe e fatuina lenei leo, sili atu, fai a oe lava faʻataʻitaʻiga.

O le fatuina o lau lava faataitaiga faʻapitoa ma le faʻaaogaina e fatu ai lau lava musika i le FL Studio e faigofie. Muamua e tatau ona e maua se vaega o se musika poʻo se isi lava leo pueina e te manaʻo e faʻaaoga, ma tipi mai le ala. E mafai ona faia lenei mea faʻatasi ma isi tusitala faʻatasi ma FL Studio faʻamaumau meafaigaluega faʻaaoga Fruity Edison.

Matou te fautuaina ia faamasani: Polokalama mo le tataina o pese

O le mea lea, a uma ona tipi ese le fasi vaega talafeagai mai le ala, ia faasaoina, sili atu o se uluaʻi, e aunoa ma le pala, ae le taumafai foi e faaleleia atili e ala i le polokalama, e sili atu le maualuga o le bitrate.

Ole taimi nei e tatau ona e faʻaopopo i se mamanu faʻatusa i le mamanu o le polokalame - Slicex - ma ave le fasi pepa na e tipi i ai.

O le a faʻaalia i le tulaga o se galulolo, vaevaeina i faailoga faʻapitoa i ni vaega eseese, e tutusa uma lava (ae le o le leo ma le tuusaʻo) o le Piano Roll, kī kī (e mafai foi ona e taina se fati) poʻo ni piano keyboard. O le numera o nei 'upega' musika 'e faalagolago i le uumi o le fati ma lona maualuga, ae afai e te manaʻo ai, e mafai ona e fetuunai uma ma le lima, o le tonality e tumau lava ia.

O le mea lea, e mafai ona e faʻaoga i luga o le piano, kiliki MIDI pe na o le faʻaogaina o le kiore e taʻalo ai lau fati, faʻaaoga leo o le fasi pepa na e oti. I lenei tulaga, o le leo o loʻo i luga o le kulimi taʻitasi o se isi faʻataʻitaʻiga.

Ioe, o mea uma lava. O lenei ua e iloa mea faʻapitoa o loʻo iai mo le FL Studio, pe faapefea ona filifili i latou, o fea e maua ai, ma pe faʻapefea foi ona e fatuina oe lava. Matou te moomoo ia e fatuina le manuia, atinaʻe ma galueaina i le fatuina o oe lava musika.