Faʻamatalaga faʻamaoni ma le faʻamatalaga Microsoft i le Windows 10


I le faagasologa o le galue ma se komepiuta, toetoe lava o tagata uma e faaaogaina o loʻo feagai ma ia faʻafitauli e pei o le faʻavasegaina o masini ma le masini komepiuta. I le tepa muamua, e leai se mea mataʻutia iinei, ae le o taimi uma lava le meafaigaluega faʻapitoa mo le faʻatulagaina o masini fesoasoani. I lenei tulaga, e tatau ona e suʻeina i "auaunaga" o polokalama a isi vaega.

Faʻapipiʻi le faʻaaogaina o mea aoga e masani lava o polokalama faigofie e mafai ona tuʻuina atu se auaunaga taua i le tagata faʻaaogaina. O lona uiga, faatasi ai ma le fesoasoani o ia faleaoga, i nisi tulaga e mafai ona toe faʻafoʻi le disk i lona gafatia faigaluega poʻo le toe faafoi atu i lona voluma muamua.

JetFlash Recovery Tool

E ui lava i lona faigofie faigofie, o lenei polokalama e mafai ai e oe ona aumai se kiliva flash flash, e le o "vaai" meafaigaluega a Windows i se tulaga faigaluega.
Faʻafetai i se faʻafitauli faapitoa o le algorithm, o lenei aoga o le a mafai ona toe faʻafoʻi le "ola" o masini faʻaleleia i le tele o mataupu.

E talafeagai mo le faʻaliliuina o micro USB flash drive.

E le pei o isi faʻaupuga o loʻo talanoaina i lenei tusiga, o le JetFlash Recovery Tool e faia mea uma lava, o lona uiga, e aunoa ma le faʻaogaina o le tagata.

Tikiake le JetFlash Recovery Tool

HDD Low Level Format Tool

O le HDD Low Level Format Format o se polokalama faigofie mo le faʻatulagaina o laititi o le avetaavale afi, faʻapitoa foʻi ma le vaʻaia, ma le "totonu" ma fafo.
Faafetai i le faatulagaina o le tulaga maualalo, o le disk ua toe-vaevaeina i vaega ma ua faia se laulau fou. O sea ituaiga taualumaga e le gata ina toe faʻafoʻiina ai le masini e teu ai mea, ae faʻaumatia atoa ai faʻamaumauga.

E le pei o isi polokalame ua vaʻai i ai iinei, HDD Low Level Format Tool e na o le faatulagaina o tulaga maualalo. O le mea lea, afai e naʻo lou manaʻomia o le faʻapipiʻiina o se disk poʻo le lelalala flash flash, ona sili atu lea ona faʻaoga isi meafaigaluega.

Tikiala le HDD Laʻasaga o le Faʻasalalauga

HPUSBFW

O lenei polokalame mo le faʻatulagaga o masini moli i le NTFS ma le FAT32. E le pei o loʻo taua i luga, o lenei fofo ua faamoemoe mo le faatulagaga masani o masini puʻe ma masini.

O le faʻaaogaina o lenei faʻaaogaina i luga o le auala o le faʻasalalauga faʻapitoa o le mafai lea ona toe faʻaleleia le numera o le avetaavale saʻo.

Maua le HPUSBFW

HP USB Disk Storage Format

O le HP USB Disk Storage Tool Tool o se isi polokalame mo le faʻatulagaina o masini faʻaleleia i le FAT32 ma le NTS, o se isi mea i le meafaigaluega masani.

E pei o le faʻaaogaina o le HPUSBFW, e mafai ai e oe ona fatu laulau FAT32 ma NTFS. E i ai foʻi meafaigaluega mo le faʻapipiʻiina o se masini faʻaleleia SD SD.

Maua le HP USB Disk Storage Format

Lesona: Faʻapefea ona faʻapipiʻiina se pulou USB i le HP USB Disk Storage Format

Afai o loʻo e feagai ma le mea moni e le o maua le faʻamalosi afi i le polokalama poʻo le faʻasalalauga faʻapitoa e le lelei le galue, o le mea lea i lenei tulaga e aoga le faʻaaogaina o polokalame o polokalame o loʻo i luga o le a fesoasoani e foia ai le faafitauli i le tele o mataupu.