E faʻapefea ona fufulu mama le otaota mai le lapisi i le Windows 7

Ua faʻasalalau e Microsoft le tele o lomiga o le polokalama o le Windows 10, o ia mea taʻitasi e iai ona lava uiga ma e talafeagai mo tagata faʻapitoa. Ona o le mea moni e faʻapea o le faʻatinoga o faʻatulagaga taʻitasi e eseese, o la latou tau e ese foi. O nisi taimi o tagata e galulue i le potopotoga a le Aiga e mananao e faʻaleleia le faʻaleleia o Pro, o lea la i le asō matou te fia faʻaalia pe mafai faapefea ona faia lenei mea e ala ile suʻeina auiliili auala e lua.

Vaʻai foi: O le a se laisene numera Windows 10

Faʻaleleia le Windows 10 Home i le Pro Version

Afai e te leʻi filifili pe faʻaleleia le fou fou, matou te fautuaina oe e faitau a matou isi mea i le sootaga lea. O le tusitala o lenei tusiga o loʻo faʻamatala auiliiliina eseesega i fonotaga, o lea e faigofie ai ona e iloa uiga o Home ma Professional Windows 10. Tatou te liliu saʻo i le auiliiliga o metotia o le faafouina.

Faitau atili: Faʻeseesega i le va o le Windows 10 faʻamaumauga o polokalama

Metotia 1: Ulufale le ki o loʻo iai

O le faʻapipiʻiina o se kopi laiseneina o le Windows e tupu i le ulufale atu i le ki o le faʻaagaga talafeagai. A uma lena, o faila talafeagai e sii mai. Afai na e faʻatauina se ki mai se faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi, o loʻo i ai sau masini komepiuta USB poʻo le DVD, na o oe e manaʻomia le ulufale i le code ma amata le faʻagasologa o le faʻatulagaga. Ua faia lenei mea e pei ona taua i lalo:

  1. Tatala le lisi "Amata" ma alu i "Filifiliga".
  2. Tusi i lalo e sue le vaega. "Faʻafouina ma le Puipuiga".
  3. I le itu tauagavale, kiliki i le vaega. "Faatoaagaina".
  4. Kiliki i le sooga "Suiga Key Key".
  5. Kopi le ki mai le tusi i le i-meli pe maua foi i luga o le atigipusa ma le uila. Ulufale i totonu o le fanua faapitoa, ona kiliki lea "Lisi".
  6. Faatali mo faʻamatalaga faʻamatalaga e faʻatumu.
  7. Ona fai atu lea ia te oe e faafou le lomiga OS o le Windows 10. Faitau faʻamatalaga ma faʻaauau.

O le meafaigaluega i totonu o le Windows e faʻamaeʻa ai le siiina mai o faila ma le faʻatulagaga faʻapitoa, ma o le a toe faʻafouina le faʻasalalauga. I lenei faagasologa, aua le tapeina le komepiuta pe faalavelaveina le fesootaiga i le Initaneti.

Metotia 2: Faʻatau ma faʻafou atili le faʻafouga

O le metotia na muamua atu e talafeagai mo na o tagata na faʻaaogaina se faʻasologa o le faʻaagaga mai se faʻatau faʻatagaina pe maua se laisene laititi poʻo le komepiuta flash flash ma le code o loʻo faʻaalia ile pusa. Afai e te leʻi faʻatauina le faʻafouga, e fautuaina e fai lenei mea e ala i le faleoloa aloaia a Microsoft ma faʻapipiʻi vave.

  1. Avea i le vaega "Filifiliga" tatala i luga "Faatoaagaina" ma kiliki le sootaga "Alu i le Faleoloa".
  2. O iinei e mafai ona e faamasani i le aoga o le faʻaaogaina.
  3. I le pito i luga o le faamalama, kiliki le ki. "Faatau".
  4. Saini i totonu o lau faʻamatalaga Microsoft pe afai e te leʻi faia.
  5. Faʻaaoga le pepa faʻapipiʻi poʻo le faʻaopopo e totogi ai le faʻatau.

A maeʻa le mauaina o le Windows 10 Pro, mulimuli i faatonuga i luga o le lau e faʻauma ai le faʻatulagaina o le faʻapotopotoga ma faʻaauau ona faʻaaoga saʻo.

E masani lava o le fesuiaiga i le fou fou o le Windows e tupu e aunoa ma ni faafitauli, ae le o taimi uma. Afai ei ai ni faʻafitauli i le faʻafouina o le faʻapotopotoga fou, faʻaaoga fautuaga talafeagai i totonu o le vaega "Faatoaagaina" i le lisi "Filifiliga".

Tagai foi:
O le a le mea e tupu pe afai e te le faʻagaoioia le Windows 10
Faʻapefea ona maua le code activation i le Windows 10