Faʻafefea ona download le Windows 8.1 ma se ki mai le Windows 8

O le mea moni o loʻo i ai i Microsoft se itulau aloaʻia e mafai ai e oe ona download le Windows 8 ma le 8.1, i le na o se kulupu oloa, e manaia ma faigofie. Afai e le o se mea e tasi: afai e te taumafai e sii le Windows 8.1 i luga o se komepiuta ua uma ona faʻaleleia i lenei lomiga, ona talosagaina lea oe e ulufale i le ki ma o le ki mai le Windows 8 o le a le galue. E aoga foi: Auala e faʻapipiʻi ai le Windows 8.1

O le mea moni, na ou mauaina se fofo i le faafitauli pe a le talafeagai le ki o laisene o le Windows 8 mo le faʻaaogaina o le Windows 8.1. Ou te maitauina foi e le fetaui mo se fale mama, ae o se fofo i lenei faafitauli o loʻo avanoa foi (silasila i le Mea e fai pe afai e le fetaui le kī pe a faʻaeʻe le Windows 8.1).

Faʻafou 2016: o loʻo i ai se auala fou e sii mai ai le uluai ISO Windows 8.1 mai le upega tafaʻilagi a Microsoft.

Faʻapipiʻiina le Windows 8.1 e faʻaaoga ai le ki o le Windows 8

O le mea muamua, muamua, alu i le //windows.microsoft.com/ru-ru/windows-8/upgrade-product-key-only and click "Install Windows 8" (e le Windows 8.1). Amata le faʻapipiʻiina o le Windows 8, ulufale i lau ki (Faʻamataina le ki o le Windows faʻapipiʻi) ma pe a amata le "Amata Windows," ia tapunia le faʻapipiʻi (e tusa ai ma nisi o faʻamatalaga, e tatau ona faʻatali seia oʻo i le 2-3%, ae na amata mai le amataga , i le laasaga "Iloiloina o le taimi").

A maeʻa lena, toe foʻi i le itulau i luga o le Windows download ma kiliki i le "Download Windows 8.1". A maeʻa le polokalama, Windows 8.1 o le a amata ona sii mai vave, ma o le a le talosagaina oe e ulufale i le ki.

A maeʻa le download, e mafai ona e fatuina se masini komepiuta pulou USB, fatuina se ISO, pe faʻapipiʻi i luga o se komepiuta.

O le mea lena! E tumau pea le faafitauli i le faʻapipiʻiina o le Windows 8.1, ma talu ai o le faʻapipiʻiina o le a manaʻomia ai foi se ki, ma, toe fai, o le a le aoga le mea o iai. O le a ou tusi e uiga i lenei taeao a taeao.