Smileys mai VKontakte ataata

Mo nisi faʻamatalaga talafeagai o pepa poʻo le teuina o meaʻai i totonu o le lomitusi, o nisi taimi e faʻaaogaina ai e le aufaʻatasi ia polokalama eseese. E masani lava, e faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta e avea o se lomitusi lolomi, lea e mafai ona filifilia i soʻo se faatonu o pepa i le vaega "Lolomi". O sea polokalama o le GreenCloud Printer, lea o le a talanoaina i lenei tusiga.

Faʻasaoina o mea taumafa

O le mea autu o le GreenCloud Printer o se faʻamalosia malosi o mea taumafa. O lenei mea e mafai ai ona faʻaititia le faʻaaogaina o pepa mo le lolomiina e ala i le lolomiina o le lua pe fa itulau ile tasi laupepa. E le gata i lea, GreenClaud Printer e mafai ai e oe ona matua teuina i luga o le ink Consumer, mo le mea lenei e tatau ona e setiina le parakalafa manaʻomia i le vaega "Laveina o le vaitusi". O le aofai o mea le lelei o le a faʻaalia i le pito i lalo o le itulau i fua faʻatatau ma pasene.

Le mafai ona auina atu se pepa

I le faʻaaogaina o le GreenCloud Printer, e le mafai e le tagata faʻapitoa ona lolomiina le pepa manaʻomia, ae faʻapena foi le auina atu o lona PDF. E mafai foi ona e auina atu i le i-meli pe lafo i le Google Drive ma Dropbox. Mo le filifiliga mulimuli o le a manaʻomia ai le faatagaga, lea e mafai ona pasia i le polokalama.

Faʻasalalau

O le isi mea manaia o le GreenCloud Printer o le "Faʻafitauli". Afai o le polokalama e amata le galue le saʻo, e mafai ona e taʻavale se siaki masini komepiuta, lea o le a toe faaleleia ai faafitauli uma na o ia ma toe faafoi atu le GreenClaude Printer i le auala faigaluega masani.

Mama

  • Faʻatau Rusia;
  • Le mafai ona faʻapolopolo oloa;
  • Faʻamatalaga o le faʻapipiʻiina o galuega.

Faʻafitauli

  • Maua laisene;
  • O nisi vaega e naʻo avanoa i le faʻasalaga totogi.

GreenCloud Printer o se polokalame e sili ona taua mo tagata o loʻo taumafai i auala uma e teu ai tupe i mea taumafa. I le faʻaopoopoga, e mafai ai e oe ona faʻamautu ma lolomi fuainumera i luga o pepa ma vaitusi e le faʻaaogaina. E moni lava, o lenei uiga e naʻo le avanoa e totogi, ae e aunoa ma lenei, o le GreenCloud Printer e sili ona lelei le faʻaoga-tagata ma o loʻo i ai se atinaʻe gagana Rusia.

Download GreenCloud Printer Trial

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Lolomi Ata RonyaSoft Poster Printer Lolomiina ata i luga o se lomitusi e faaaoga ai le Lolomiina o Ata Polokalame mo le lolomiina o pepa i le lomitusi

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
GreenCloud Printer e mafai ai e le tagata faʻaoga ona faʻaalu tele i luga o mea taumafa i le faagasologa o le lolomiina o pepa i luga o le lomitusi, ma e iai foʻi nisi faʻaopoopoga aoga faʻapitoa.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Manulauti
Tau: $ 27
Toa: 17 MB
Gagana: Rusia
Version: 7.8.3.0