Faʻafefea ona faʻamalosi VKontakte

O tagata taʻitasi e iai a latou lava masaniga ma mea e fiafia i ai e uiga i le galue i luga o le Initaneti, o le mea lea o loʻo tuʻuina atu ai nisi faʻamaumauga i tagata suʻesuʻe. O nei tulaga e mafai ai e oe ona faʻamaonia lau 'upega tafailagi - ia faigofie ma faigofie mo tagata uma lava. O le ai ai foi se puipuiga mo le tagata lava ia. Sosoo, mafaufau i tulaga e mafai ona e faia i lau sailiga.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le masini

O le tele lava o tagata suʻesuʻe ei ai faʻapipiʻi filifiliga i faʻamau tutusa. E le gata i lea, o le a faʻamatalaina le faʻaaogaina o mea e siakiina, ma o fesoʻotaʻiga i lesona auiliili o le a tuʻuina atu

Faasalalauga faʻasalalau

Faasalalauga i luga o itulau i luga o le Initaneti e aumaia ai le le fiafia ma e oo lava i le ita i tagata. O lenei mea e sili ona moni mo ata susulu ma fenumili paʻepaʻe. O nisi faasalalauga e mafai ona tapunia, ae o loo i luga pea o le mata i le taimi. O le a le mea e fai i lenei tulaga? E faigofie lava le fofo - faʻapipiʻi o faʻaopoopoga faapitoa. E mafai ona e mauaina faʻamatalaga auiliili i lenei mea e ala i le faitauina o le tusiga lenei:

Lesona: Faʻafefea ona faʻaumatia faʻamatalaga i totonu o le masini

Faatulagaina o le itulau amata

A e amata muamua lau 'upega tafaʻilagi, o itulau amata o itulau. I le tele o sailiga, e mafai ona e suia le itulau web amata i le isi, mo se faʻataʻitaʻiga, ia:

  • Lau afi suʻesuʻe suʻesuʻe;
  • Faʻasalaga faʻamau (tafaʻi);
  • Fou itulau.

O faʻamatalaga nei o loʻo faʻamatalaina pe faapefea ona faʻaeʻeina se suʻesuʻega i le itulau autu:

Lesona: Faatulagaina o le itulau amata. Internet Explorer

Lesona: Faʻafefea ona seti Google e avea ma itulau amata i le masini

Lesona: Faʻafefea ona faia Yandex i le amataga itulau i Mozilla Firefox browser

I isi tagata suʻesuʻe, ua faia lea i se auala talitutusa.

Polokalame o le motusia

E toatele tagata e fiafia e seti se upega tafailagi i la latou saite Initaneti. E aoga tele, aua e le mafai e le tagata faʻaoga ona popole ile talaaga o asiasiga i nofoaga, download history. E le gata i lea, e le itiiti, o faʻamaloiloga puipuia o itulau asiasi, tusi tusi ma tulaga o le uila lava ia o le a puipuia. O le a fesoasoani le tusiga o loʻo mulimuli mai i le setiina o le uputatala mo lau sailiga

Lesona: Faʻafefea ona seti se faʻauluuta i luga o le masini

Faʻasalalauga Faʻatonu

E ui lava o loʻo i ai i le masini taʻitasi se faʻataʻitaʻiga lelei, o loʻo i ai se mea faʻaopoopo e mafai ai e oe ona sui foliga o le polokalama. O lona uiga, e mafai e le tagata faʻaoga ona faʻapipiʻi soʻo se autu e maua. Mo se faʻataʻitaʻiga, i Opera o le a mafai ona faʻaaoga le lisi autu autu poʻo le fatuina o lau lava autu. O le auala e faia ai lenei mea o loʻo faʻamatala auʻiliʻili i se isi mea e ese ai:

Lesona: Opera Browser Interface: Thèmes

Faasaoina Tusi

O tagata popoto lauiloa ei ai se filifiliga e faʻapolopolo ai tusi. E mafai ai e oe ona faʻapipiʻi itulau i au e sili ona e fiafia i ai ma toe foi atu ia i latou i le taimi tatau. O lesona o loʻo i lalo o le a fesoasoani ia te oe e iloa auala e teu ai afifi ma vaʻai ai.

Lesona: Laveaina o le 'upega tafaʻilagi i Opera tusimaʻitusi

Lesona: Faʻafefea ona faʻapolopolo tusi tusi i le Google Chrome browser

Lesona: Faʻafefea ona faʻaopoopo se faailoga tusi i Mozilla Firefox browser

Lesona: Pin tafaʻi i Internet Explorer

Lesona: O fea oi ai faʻamaufaʻailoga Google Chrome?

Faʻamatalaga faʻaleleia ole sailiga

E toʻatele tagata e iloa e mafai ona vaʻaia se 'upega tafaʻilagi e fai ma polokalama e le faʻaaogaina. O le a mafai ai, mo se faʻataʻitaʻiga, ona vave tatalaina fesoʻotaʻiga i le sailiga faʻamaonia. Ae ui i lea, e le o tagata uma e iloa auala e faia ai le masini tele. O le lesona o loʻo mulimuli mai o le a fesoasoani e te malamalama ai i lenei fesili:

Lesona: Filifili le siaki le faʻaaoga i Windows

Ina ia mafai ona faʻaogaina le 'upega tafailagi mo oe lava ma galue malosi, e tatau ona e faʻatulagaina e faʻaaoga ai le faʻamatalaga i lenei tusiga.

Faʻatonu le Initaneti Explorer

Faʻasaoina o le Yandex Browser

Opera Browser: Seti Web Browser Setup

Faʻasinomaga le Google Chrome Browser