Faʻasagaina o le Wi-Fi TP-Link TL-WR740N router mo Rostelecom

O lenei tusi lesona o loʻo faʻamatalaina auʻiliʻilia le auala e faʻafesoʻotaʻi ai se alalaupapa uila (e tutusa ma le telefoni i Wi-Fi) e galue ai ma le telefoni feaveaʻi mai Rostelecom. Vaʻai foi: TP-Link TL-WR740N Firmware

O laasaga nei o le a iloiloina: faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le TL-WR740N e faʻatautaia, fatufatu se fesoʻotaiga i le Initaneti i Rostelecom, pe faʻapefea ona seti se upega tafailagi i le Wi-Fi ma pe faapefea ona seti le televise IPTV i luga o lenei router.

Fesoʻotaʻi le router

Muamua, ou te fautuaina e faʻatulagaina e ala i se fesoʻotaiga fesoʻotaʻi, nai lo le Wi-Fi, o le a laveaʻiina oe mai le tele o fesili ma faafitauli faʻapitoa, aemaise lava se tagata faʻapitoa.

I le pito i tua o le alalaupapa e lima ni ports: tasi le WAN ma le fa LAN. Faʻafesoʻotaʻi le Rostelecom cable i le WAN port i le TP-Link TL-WR740N, ma faʻafesoʻotaʻi se tasi o ports LAN i le fesoʻotaʻiga o fesoʻotaiga a le komepiuta.

Liliu le uila o le Wi-Fi.

PPKE fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga mo Rostelecom ile TP-Link TL-WR740N

Ma o lenei ia faʻaeteete:

  1. Afai na e faʻalauiloa muamua soʻo se fesoʻotaʻiga i le Rostelecom poʻo le televave fesoʻotaʻiga e faʻafesoʻotaʻi i le Initaneti, vavae ese ma le toe faʻaaogaina - i le lumanaʻi, o lenei fesoʻotaʻiga o le a faʻavaeina ai le uila lava ia ona "tufatufaina" lea i isi masini.
  2. Afai e te leʻi faʻalauiloaina se fesoʻotaʻiga i luga o le komipiuta, a. Sa maua le Initaneti i luga o le upega tafaʻilagi, ma ua i ai sou modem Rosatlecom ADSL ua faʻapipiʻiina i luga o le laina, e mafai ona e faaseʻeina lenei laasaga uma.

Faʻataʻituina lau suʻesuʻega sili ona fiafia i ai ma le ituaiga i totonu o le pusa o le address tplinklogin.upega a le 192.168.0.1, lolomi Ulufale. I le saini e ulufale ai ma le upu faʻailo, faʻapipiʻi le pule (i le lua itu). O nei faʻamaumauga o loʻo faʻaalia foi i luga o le igoa ile pito i tua o le alalaupapa i le vaega "Default Access".

O le itulau autu ole atinaʻe TL-WR740N o le a tatalaina, pe a fai uma laasaga e faʻaoga ai le masini. Afai e le tatalaina le itulau, alu i le faʻalapotopotoga faʻapitonuʻu (pe a fai e faʻafesoʻotaʻi oe i le uaea i le alalaupapa) ma siaki i totonu o faatulagaga TCP /IPv4 i DNS ma Na mauaina le IP aunoa.

Ina ia faʻatulagaina le Initaneti e Rostelecom, i le lisi o loʻo i le itu taumatau, tatala le mea "Network" - "WAN", ona faʻamaonia ai lea o laina o fesoʻotaʻiga nei:

  • Uiga o le WAN - PPPoE poʻo Rusia PPPoE
  • Username and password - o au faʻamatalaga e faʻafesoʻotaʻi i le Initaneti, lea na maua ai Rostelecom (o mea e te faʻaaoga e fesoʻotaʻi mai i lau komepiuta).
  • Faʻasalaga lona lua: Faʻamalosi.

O isi vaega e le mafai ona suia. Kiliki le Save button, ona Fesootai lea. A mavae ni nai sekone, toe faafou le itulau ma o le a e vaʻaia ua suia le tulaga o fesoʻotaʻiga i le "Faʻafesoʻotaʻi". Faʻamauina le Initaneti i luga o le TP-Link TL-WR740N ua maeʻa, faʻaauau ona setiina se upu faʻaulu i le Wi-Fi.

Faʻasalalauga Saogalemu Lelei

E faʻapipiʻi le faʻafesoʻotaiga o laina eletise ma lona malupuipuia (ina ia le faʻaogaina e ou tuaoi lau Initaneti), alu i le lisi o mea "Lelei Lelei".

I luga o le itulau "Lelei Faʻatonu" itulau e mafai ona e faʻamaonia ai le igoa o le fesoʻotaʻiga (o le a iloa ma e mafai ona e vaʻaia au fesoʻotaiga mai isi), aua le faʻaaogaina Cyrillic pe a faʻamaonia le igoa. O isi vaega e totoe e mafai ona suia e le suia.

Wi-Fi i le TP-Link TL-WR740N

Faʻasaga i lalo i le Puipuiga Lelei. I luga o lenei itulau e mafai ona e setiina se upega tafaila i luga o le upega tafailagi. Filifili WPA-Personal (fautuaina), ma i le Pusa o le PSK Password, ulufale i le upu e manaʻomia o le sili atu ma le valu tagata. Faasaoina tulaga.

I lenei laasaga, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i le TP-Link TL-WR740N mai se laulau po o se telefoni poʻo le suʻeina o le Initaneti mai se komepiuta e ala ile Wi-Fi.

Faʻalogoina televise IPTV e Rostelecom ile TL-WR740N

Afai, faatasi ai ma isi mea, e tatau ona e maua le televise mai Rostelecom, alu i le lisi autu "Network" - "IPTV", filifili le alalaupapa "Alalaupapa" ma faʻapipiʻi le taulaga LAN i luga o le uila o le a fesoʻotaʻi le pusa seti.

Faasaoina tulaga - faia! E mafai ona aoga: faʻafitauli faʻapitoa pe a seti se alatele