Fofoina o le faafitauli i le faapipiiina o antivirus Kaspersky i le Windows 10

O le puipuiga o le vaega - antivirus muamua sa faʻapipiʻiina i le Windows 7 operating system. Afai e te faʻaaogaina le isi vaega-anti-virus software, e talafeagai le taofi o le Puipuiga, talu ai e itiiti se aoga faʻaaoga i lona faagaoioiga. Ae o nisi taimi o lenei vaega o le tino e le atoatoa e aunoa ma le malamalama o le tagata. Liliuina i tua e faigofie lava, ae e te le mafaufauina e oe lava oe i taimi uma. O lenei tusiga o le a aofia ai auala e 3 e faʻamalo ai ma mafai ai le Defender Windows. Tatou amata!

Vaʻai foi: O le filifiliga o le antivirus mo se komepiuta vaivai

Faʻasao pe faʻamalo le Windows 7 Defender

Puipui Windows e le o se polokalama antivirus atoa, o lea o se faatusatusaga o lona gafatia ma masini komepiuta mastodons mo le puipuia komipiuta e pei o Avast, Kaspersky ma isi e sese. O lenei vaega o le OS e mafai ai ona e maua le puipuiga sili ona faigofie e faasaga i faʻamaʻi, ae e le mafai ona e faʻamoemoeina le taofia ma le iloa o soʻo se tagata e sili atu ona lamatia i le saogalemu o lau komepiuta. E mafai foi e le Puipui ona feteenai ma isi masini software, o le mafuaaga lea e tatau ona tape ai lenei vaega fesoasoani.

Faapea ua faamalieina oe i le galuega a lenei polokalame anti-virus, ae talu ai ona o se polokalame talu ai nei na faʻatulagaina poʻo se taunuuga o se komepiuta ua faʻatautaia e se isi tagata, ua le mafai ai ona faʻafitauli. Aua e te popole! E pei ona taʻua muamua, o faatonuga mo le toe amataina o le galuega a le Defender o le a lisiina i lenei tusiga.

Tao le Defender Windows 7

E mafai ona e taofia le Defender Defender e ala i le liliu i luga e ala i le faʻauiga o le Polokalama Puipui, taofia le tautua e nafa ma lona faʻatinoina, poʻo le aveeseina mai se komepiuta e faʻaaogaina ai se polokalama faʻapitoa. O le metotia mulimuli nei o le a sili ona aoga pe afai e itiiti lava sou vaʻa avanoa ma o megabyte taʻitasi o le avanoa avanoa vaʻa e taua.

Metotia 1: Polokalame Polokalama

O le auala pito sili ona faigofie e faʻaalu ai lenei vaega o loʻo iai i ona faatulagaga.

  1. E tatau ona tatou ulu atu "Lisi Pulea". Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki "Amata" i luga o luga o luga o le faletusi poʻo i luga o le ki o le igoa tutusa i luga o le kesi (togitogiga i luga o le ki "Windows" tutusa le mamanu autu "Amata" i le Windows 7 poʻo isi lomiga mulimuli ane o lenei OS). I le vaega tonu o lenei lisi tatou te maua ai le ki tatou te manaʻomia ma kiliki.

  2. Afai i totonu o le faamalama "Lisi Pulea" ituaiga faʻamatalaga e mafai "Category", ona tatau lea ona tatou sui le vaaiga i "Ata laiti" poʻo "Ata Matagofie". E faigofie ai ona maua le faʻamaonia. "Puipui o le Windows".

    I le pito i luga taumatau o le faamalama o mea e aofia ai se faamau "Vaʻai" ma o le faʻamatalaga manino ua faʻaalia. Kiliki le sootaga ma filifili se tasi o manatu e lua e fetaui ma i matou.

  3. Sue se mea "Puipui o le Windows" ma kiliki i luga. O ata o loʻo i totonu o le Nofoaga Faʻatonutonu o loʻo i ai i luga o le maota, o lea e tatau ai ona e tutoatasi i le lisi o polokalama o loʻo i ai iina.

  4. I le faamalama e tatala "Puipuiga" i le pito i luga o le laupapa tatou te maua ai le faamau "Polokalama" ma kiliki i luga. Ona kiliki ai lea o le ki "Filifiliga".

  5. I lenei lisi, kiliki i le laina "Pule"lea o loʻo i le pito i lalo o le pito i luga o le vaega o loʻo i luga. Ona faʻamalo lea o le filifiliga "Faaaoga lenei polokalama" ma tulei le faamau "Faasaoina"i tafatafa o le a avea ma talipupuni. I le Windows 7, o le talipupuni o loʻo faʻaalia ai taga o le a faia i aia tatau.

    A maeʻa le faʻalavelave i le Puipui, e tatau ona faʻaalia lenei faamalama.

    Toto "Katia". Fai, Windows 7 O le tagata Puipuia e le atoatoa ma e le tatau ona faalavelave oe mai le taimi nei.

Metotia 2: Talo le auaunaga

O lenei metotia o le a mafai ai e oe ona faʻatoʻa le Defender Defender i ona tulaga, ae i le faatulagaga o le polokalama.

  1. Faasolo le autū autu "Manumalo + R"lea o le a amataina ai se polokalame ua taua Taumafai. E tatau ona matou ulufale i totonu o le poloaiga o loʻo tusia i lalo ma kiliki "Lelei".

    msconfig

  2. I le faamalama "Faʻasalaga Faʻatonu" alu i le tab "Auaunaga". Faʻasolo i lalo le lisi seʻia matou maua le laina "Puipui o le Windows". Aveese le siaki muamua ao lei faia le igoa o le auaunaga matou te manaomia, kiliki "Faaaoga"ona sosoo ai lea "Lelei".

  3. Afai a maeʻa ona i ai lea o sau savali mai "Faʻamaumauga o Faʻatonu"lea e ofoina atu se filifiliga i le va o le toe amataina o le komepiuta i le taimi nei ma e aunoa ma le toe amataina, e sili atu le filifili "Alu ese e aunoa ma le toe faʻafouina". E mafai ona e toe faʻafouina le komepiuta, ae e le mafai ona toe maua mai se faʻamaumauga lea na leiloloa ona o le faʻafuasei ona tapeina.

Vaʻai foi: Faʻasalalau faʻamatalaga

Metotia 3: Aveese le faʻaaogaina o se polokalame lona tolu

O meafaigaluega faʻapipiʻi mo le faʻapipiʻiina ma le aveesea o polokalama e le faatagaina ai oe e aveese le vaega ua fausia i totonu o le masini komepiuta, ae o le Windows Defender Uninstaller e faigofie. Afai e te filifili e faʻamalo meafaigaluega o loʻo fausia, ia mautinoa e teuina faʻamatalaga taua mo oe i se isi taavale, aua o taunuuga o lenei faagasologa e mafai ona afaina tele ai le faatinoga i le lumanaʻi o le OS atoa, e oʻo lava i le leiloloa o faila uma ile taʻavale mai le Windows 7.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻaogaina le Windows 7 system

Faʻasaʻo le Uninstaller Windows Defender

  1. Alu i le saite ma kiliki "Download le Defender Defender Uninstaller».

  2. A maeʻa le polokalama, faʻafetaui ma kiliki le ki. "Aveese le Defender Windows". O lenei gaioiga o le a aveesea uma le Defender Defender mai le polokalama.

  3. I se taimi mulimuli ane, o le laina "Ua taofia le kilia le laiga a Windows Defender". O lona uiga o le tapeina o ki o le Defender o Windows 7 i totonu o le resitala, e mafai ona fai atu, solo ese soʻo se mea e taʻuina i le polokalama. O lea e mafai ona tapunia le Uninstaller Windows Defender.

Vaʻai foi: E faapefea ona e iloa po o le a le antivirus e faʻapipiʻi i lau komepiuta

Liliuina o Windows Defender 7

O lenei tatou te tilotilo i le auala e mafai ai e le Windows Defender. I le lua o metotia e tolu o loʻo faʻamatalaina i lalo, e na o le tatau lava ona tatou vaʻai. O le a matou faia lenei mea i totonu o le puipuiga o le Faʻamasinoga, faatulagaga o le polokalama ma le polokalama faʻafoe.

Metotia 1: Polokalame Polokalama

O lenei metotia e toeitiiti toetoe lava o faatonuga uma mo le le mafai ona faʻaogaina i totonu o le puipuiga a le Defender, na o le pau lava le eseesega o le a ofoina mai e le Puipui ia i tatou ina ia mafai ai ona vave faʻalauiloaina.

Toe fai faatonuga "Metotia 1: Polokalame Polokalame" 1 i le 3 laasaga. O le a oʻo mai se savali mai le Defender Defender, lea o le a logoina ai i tatou ua maeʻa. Kiliki i le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻi.

A maeʻa sina taimi, o le a tatala le mata o le antivirus autu, faʻaalia le faʻamaumauga i le faʻataʻitaʻiga mulimuli. O lona uiga ua fesuisuiai le antivirus ma ua maeʻa ona faʻatino.

Faitau foi: Faatusatusaga o antivirus Avast Free Antivirus ma Kaspersky Free

Metotia 2: Faʻamaumauga Faʻatonu

Tasi se faailoga ma le Defender e toe galue. Faʻatoa fai le laasaga muamua o faatonuga. Metotia 2: Talo le auaunagaona sosoo ai lea ma le lona lua, e na o le tatau lava ona togi le tautua "Puipui o le Windows".

Metotia 3: Faʻatulagaga o Galuega e ala i Pulega

O loʻo i ai se isi auala e mafai ai e lenei 'auʻaunaga ona faʻaaogaina le "Panel Control", ae e ese mai i le uluai faʻasagaga o faatonuga pe a tatou amataina le polokalama Defender.

  1. Alu i totonu "Lisi Pulea". Faʻapefea ona tatala, e mafai ona e maua i le faitauina o le laasaga muamua o faatonuga. "Metotia 1: Polokalame Polokalame".

  2. Suʻe i totonu "Lisi Pulea" le polokalama "Pulega" ma kiliki e faʻalauiloa.

  3. I le faamalama e tatala "Saili" O le ai ai le tele o igoa eseese. E tatau ona tatou tatalaina le polokalama "Auaunaga"kiliki faalua i luga o le igoa.

  4. I le faasologa o le polokalama "Auaunaga" tatou maua "Puipui o le Windows". Kiliki i luga i le kī saʻo o le kusi, ona fai lea i le lisi matamata mataʻitu i luga o le mea "Meatotino".

  5. I le faamalama "Meatotino" Matou te faʻaalia le taʻaloga otometi o lenei tautua, e pei ona faʻaalia i le screenshot. Matou te taomi le faamau "Faaaoga".

  6. A maeʻa nei gaioiga, o le filifiliga o le a faʻamalamalamaina. "Tamoe". Fai se kiliki i luga, faatali seʻi toe amata le galuega a le Puipui ma kiliki "Lelei".

Vaʻai foi: O le fea e sili atu: Kaspersky antivirus poʻo le NOD32

Pau lava lena. Matou te faʻamoemoe o lenei mea na fesoasoani ia te oe e foia ai le faafitauli o le mafai pe le mafai ai ona puipuia le Windows Defender.