Faʻasagaga o le D-Link DIR-300 A / D1 alalaupapa mo Rostelecom

I lenei laasaga taʻitasi taʻiala o le a ou faʻamatalaina auiliili le faagasologa o le faʻatūina o se uila o le Wi-Fi fou mai le laina D-Link DIR-300 e galulue ai ma le Initaneti ile Initaneti mai Rostelecom.

O le a ou taumafai e tusi ia faatonuga i le tele o auiliiliga e mafai ai: o lea e tusa lava pe e te leʻi faia ni fetuunaiga o auala, e le faigata ona e taulimaina le galuega.

O fesili nei o le a iloiloina auiliili:

  • Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi saʻo le DIR-300 A / D1
  • PPPoE Rostelecom faʻapipiʻi fesoʻotaʻiga
  • Faʻafefea ona setiina se faʻaupuga mo le Wi-Fi (vitio)
  • Faʻasaʻo le televise IPTV mo Rostelecom.

Fesoʻotaʻi le router

I le amataga, e tatau ona e faia se mea faigofie, pe faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi saʻo le DIR-300 A / D1 - o le mea moni e masani lava o le aufaipese a Rostelecom e tele taimi e feagai ai ma le fesoʻotaʻiga sese, lea e masani ona maua ai le mea moni e faʻapea i luga o masini uma, vagana ai le komepiuta fesoʻotaʻiga e aunoa ma le initaneti.

O le mea lea, i tua o le alalaupapa e 5 ia ports, o se tasi oi latou o loʻo sainia i luga o le Initaneti, e fa isi LAN. O le cable Rostelecom e tatau ona faʻafesoʻotaʻi i luga o le Initaneti. Faʻafesoʻotaʻi se tasi o ports LAN i le fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga o le komepiuta poʻo le komepiuta lea e te faʻapipiʻiina ai le alalaupapa (faʻatulaga lelei i luga o le uaea: o le a sili atu ona faigofie, pe afai e manaʻomia, e mafai ona e faʻaogaina le Wi-Fi mo le Initaneti). Afai ei ai foi sau atigipusa televise Rostelecom, ona oʻo lea i le taimi e fesoʻotaʻi ai, o le a matou faia i le mea mulimuli. Faapipii le uila i totonu o se eletise.

Faʻafefea ona e ulufale i le DIR-300 A / D1 ma fatuina se Rostelecom PPPoE

Faʻaaliga: i taimi uma o faʻamatalaga ua faʻamatalaina, faʻapea foi ma le maeʻa o le faʻatulagaga o le uila, o le fesoʻotaʻiga Rostelecom (High-speed connection), pe afai e masani ona e faʻaaogaina i luga o lau komepiuta, e tatau ona motusia, a leai e le aoga.

Faʻataʻituina soʻo se Initaneti ma ulufale i le 192.168.0.1 i le pusa o le tuatusi; alu i le tuatusi lenei: e tatau ona tatalaina le itulau o le saini i le upega tafaʻilagi o le DIR-300 A / D1, fesili mo le saini ma le upega tafailagi. O le le amanaʻia o le saini ma le upega tafailagi mo lenei masini e faʻatautaia ma pulea, i le faasologa. Afai, pe a uma ona ulufale atu i ai, ua toe faafoi atu oe i le itulau o le tusiga, o lona uiga, i le taimi o taumafaiga talu ai e setiina se uila o le Wi-Fi, ua suia oe e se isi tagata poo le isi tagata. Taumafai e toe manatuaina, pe toe faʻafoʻi le D-Link DIR-300 A / D1 i le fausaga faʻapipiʻi (taofi Toe Seti mo 15-20 sekone).

Manatua: afai e leai ni itulau e tatalaina i le 192.168.0.1, ona:

  • Siaki pe a seti le faatulagaga o taʻaloga. TCP /IPv4 fesoʻotaʻiga faʻaaoga e fesoʻotaʻi ma le Maua Maualuga IP faʻaaogaina "ma" faʻafesoʻotaʻi DNS aunoa. "
  • Afai e le fesoasoani le mea o loʻo i luga, ia siaki foi pe faʻapipiʻiina avetaavale aloaia i luga o le fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga o lau komepiuta poʻo lau komepiuta.

A maeʻa ona e ulufale i lau initaneti ma le upega tafai saʻo, o le a tatala le itulau autu o faʻaoga masini. I luga, lalo ifo, filifili "Setete Maualuga", ona sosoo ai lea ma lalo o le "Network", kiliki i le sootaga WAN.

O le itulau o loʻo i ai le lisi o fesoʻotaʻiga faʻapipiʻiina i le uila o le a tatalaina. O le a na o le tasi - "Dynamic IP". Kiliki i luga e tatala ai ona faʻaiʻuga, lea e tatau ona suia ina ia mafai ona faʻafesoʻotaʻi e le router i le Initaneti e Rostelecom.

I mea e fesoʻotaʻi ai, e tatau ona e faʻamaonia le taua o tulaga faatapulaa:

  • Mamanu o Fesootaiga - PPPoE
  • Igoa Igoa - le saini mo le Initaneti ua tuʻuina atu e Rostelecom
  • Motugaafa ma le upu faʻamaonia - Initaneti i le Initaneti mai Rostelecom

O isi vaega e totoe e mafai ona suia e le suia. I nisi o itulagi, ua fautuaina e Rostelecom le faʻaaogaina o fuainumera eseese o le MTU nai lo le 1492, ae i le tele o tulaga, o lenei tau e sili ona lelei mo fesootaiga PPPoE.

Kiliki i le "Faʻamau" le faamau e teu ai tulaga: o le a toe faafoi atu oe i le lisi o fesoʻotaʻiga faʻatautaia i le alalaupapa (o lea o le a "momotu" le sootaga). Faʻalogo i le faailo i le taumatau pito i luga, ofo atu e teu ai tulaga - e tatau ona faia lenei mea ina ia latou le toe faʻaaogaina, mo se faataitaiga, le tapeina o le malosiaga o le uila.

Toe faafou le itulau ma le lisi o fesoʻotaʻiga: afai o saʻo uma uma ua uma ona tusia saʻo, o loʻo e faʻaaogaina le Internet Internet Rostelecom, ma i luga o le komepiuta lava ua vaʻaia le fesoʻotaʻiga, o le ae iloa ua suia le tulaga o le fesoʻotaʻiga - o lea ua "fesoʻotaʻi". O le mea lea, o le vaega autu o le faatulagaga o le alatele DIR-300 A / D1 ua maeʻa. O le isi laasaga o le faʻapipiʻiina o le leoleoina o le saogalemu.

Faʻatulagaina o le Wi-Fi ile D-Link DIR-300 A / D1

Talu ai ona o le faatulagaina o laina eletise ole laina eletise (setiina o se upega tafailagi i luga o se laina eletise) mo eseesega fesuiaiga o le DIR-300 ma mo kamupani eseese e leai se eseesega, na ou filifili ai e tusia se vitio auiliili i lenei mataupu. I le iloiloina e iloiloga, ua manino mea uma ma e leai ni faafitauli mo tagata e faaaogaina.

Lisi YouTube

Faʻasinomaga TV Rostelecom

O le setiina o se televise i luga o lenei router e le o se mea faigata: ia alu i le itulau autu o le initaneti o le masini, filifili le "IPTV setete magic" ma faʻamaonia le port LAN lea o le a tuʻuina i ai le pusa seti. Aua nei galo e teuina ia tulaga (i le pito i luga o le faasilasilaga).

Afai ei ai ni faʻafitauli pe a faʻatulagaina le uila, ona mafai lea ona maua le tele o taimi ma fofo talafeagai ile itulau o le Router Setting Instructions.