E faʻapefea ona ou faʻaaogaina "Vayber" i luga o se komepiuta e aunoa ma se telefoni

O Viber (Viber) o le avefeʻau lata mai lea e sili ona lauiloa mo taʻaloga e aunoa ma se totogi, talatalanoa, feʻau tusitusi ma le faila o faila. E le o tagata uma e iloa o le "VibER" e mafai ona faʻapipiʻiina ma faʻaaogaina e le gata i luga o le telefoni, ae faʻapea foi ile komepiuta.

O le anotusi

  • E mafai ona faʻaaoga le "Vayber" i luga o le komepiuta
    • Faʻatulaga i luga o le komepiuta e faʻaaoga ai le telefoni
    • A aunoa ma se telefoni
  • Seti Setete
  • Laulau o galuega
    • Talanoaga
    • Tala o le malo
    • Isi faʻaopoopoga

E mafai ona faʻaaoga le "Vayber" i luga o le komepiuta

"VibER" e mafai ona faʻapipiʻiina i luga o le PC pe faʻatasi ai ma se telefoni pe faʻatasi foi ma se emulator. Mafaufau i auala uma e lua.

Faʻatulaga i luga o le komepiuta e faʻaaoga ai le telefoni

I luga o le upega tafaʻilagi aloaia a Viber, e mafai ona e mauaina le faʻamatalaga o le talosaga mo soʻo se masini komepiuta.

Ina ia faapipii VibER i lau PC e faaaoga ai lau telefoni, fai mea nei:

  1. Alu i le itulau aloaia o Viber ma download le faila faila mo lau masini komepiuta.
  2. Taʻu le faila download. I totonu o le pusa talanoa o loʻo i ai, tuʻu se siaki i lalo o le maliega laisene (1) ma kiliki i le Seti button (2).

    E le mafai ona faʻaaogaina le faʻatagaina e aunoa ma le maliega laisene

  3. Faatali seiloga e faʻapipiʻi le polokalama i luga o le komepiuta ma taʻavale ai. O le a faʻamalosia oe e faʻatautaia le faʻatagaga. I le fesili "E i ai sau Viber i luga o lau telefoni?" Tali ioe. Afai e leai sau Viber i lau telefoni, faʻapipiʻi, ma pe a maeʻa ona faʻaauau le faatagaga i le komipiuta o le polokalama.

    O le auala e faʻagaoioia ai le talosaga e maua uma i le faʻaaogaina o le telefoni ma aunoa ma lea.

  4. I le pusa talanoa o loʻo sosoo mai, faʻapipiʻi le numera o lau numera (1) e fesoʻotaʻi ma le teugatupe, ma kiliki le button "Faʻaauau" (2):

    O le talosaga ua faʻaaogaina e le numera telefoni e fesoʻotaʻi ma le teugatupe.

  5. A maeʻa lena, o le a uunaia oe e faʻaosooso Viber i le masini faʻaopoopo. I totonu o le pusa talanoa, filifili le ki "Tatala QR-scanner".

    QR code o loʻo faʻaaoga i le faʻagasologa o le faʻagasologa i masini faʻaopoopo

  6. Tusi le telefoni i le ata o QR code i luga o le PC. O le suʻesuʻeina o le a tupu faʻafuasei lava.
  7. Ina ia mafai ona faʻaalia uma talatalanoaga i le manatuaina o le PC, faʻamaopoopo faʻamaumauga.

    Mo nei tusi talosaga e faʻafouina i taimi uma i luga o masini uma, e tatau ona e faʻamaopoopo

  8. E i ai se faʻasologa o talosaga e faʻaalia i luga o le telefoni, lea e te manaʻo e faʻamaonia. A maeʻaeʻa manuia, e mafai ona e faʻaaoga le avefeau.

A aunoa ma se telefoni

Ina ia faapipii VibER i luga o se PC e faaaoga ai se emulator, fai mea nei:

  1. Faʻasalaga le free version mo le PC. A oʻo i le pusa o faʻamatalaga ma le fesili "E i ai sau Viber i lau telefoni feʻaveaʻi?" Faʻaalia, faʻaitiitia.

    Aʻo leʻi amataina le faʻapipiʻiina o le talosaga e aunoa ma se telefoni, e te manaʻomia le downloadina o le emulator mo le "Android"

  2. Faʻapipiʻi nei le emulator mo le polokalama Android i lau komepiuta. O tagata faʻapitoa e faʻaoga le faʻafanua BlueStacks.

    BlueStacks - o se siosiomaga tulaga ese mo telefoni feaveaʻi, e faʻaalia ai le sili atu ona lelei

  3. A maeʻa ona faʻapipiʻi le tufatufaina atu, faʻapipiʻiina le faʻatulagaga e avea ma polokalama masani. O le faʻatulagaga faʻatulagaga e talia uma tulaga ma faʻaalia le nofoaga o BlueStacks.

    E leai ni aiaiga faaopoopo e manaʻomia e faʻatonutonu ai le BlueStacks emulator.

  4. Folau BlueSacks i luga o le komepiuta, faʻaoga "Viber" i le pusa suʻesuʻe ma filifili le talosaga.

    E ala mai i le emulator e mafai ona e taʻavale soʻo se telefoni feaveaʻi i lau komepiuta.

  5. Ulufale i le Faleoloa Taʻuta i luga o lau Google Google ma download le "VibER". Ona o le emulator, o le faleoloa o le a manatu o loʻo lafoina e le avefeʻau i luga o le telefoni.

    A uma ona tuʻuina le emulator, e mafai ona e siiina saʻo talosaga i lau komepiuta mai Google Play

  6. A maeʻa le faʻapipiʻiina o le avefeau, o le a faʻaalia se faamalama e fesili mo le numera o le telefoni. Faatumu le pusa, ulufale i lou atunuu.

    Faʻamaumauga o faʻamaoniga e manaʻomia mo le faʻamautuina o fesoʻotaʻiga ma le talosaga.

  7. I luga o le telefoni faʻamaonia o le a maua se faʻamaoniga o le faʻamaonia, lea e tatau ona toe faia i le window BlueStacks. Kiliki i le "Faʻamasinoga".

    A maeʻa ona faʻamaonia le faʻatagaina o le teugatupe, faʻapipiʻi le faʻatulagaina o le synchronization setting.

  8. A maeʻa lena, tatala le faʻamau faʻapipiʻi Viber lea na e faʻapipiʻi muamua i lau PC ma, e aunoa ma le tapunia o le emulator, kiliki "Ioe".

    O le faʻatagaina o le faatagaga pe ae amataina le polokalama o le a auina atu i le emulator, muamua-faʻapipiʻiina i lau PC

  9. Vaʻai i le avefeau i le emulator, e tatau ona i ai se faʻasologa o le faatagaga. Faʻaalia lenei code i totonu o le faamalama o le faʻapipiʻiina o le tulaga tuʻufaʻatasia o Viber. O le a otometi le amataina o le avefeʻau, ma e mafai ona e faʻaaogaina.

Seti Setete

Ina ia faʻaaogaina atoatoa le avefeʻau, e manaʻomia e le tagata faʻapipiʻi ona faʻatutu lana tala. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le ata i le pito i luga taumatau o le laulau ma ulufale i le polokalama polokalama. O se atigipusa e iai faʻamaufaʻailoga e fa o le a faʻaalia i luga o le mata: "Account", "Viber Out", "Audio ma Video", "Privacy", "Faʻamatalaga".

Kiliki i luga o le "Tala" tab. Afai e te manaʻo ia amata e Ian ia taimi taʻitasi ona seevae, siaki le pusa (1). Suia le talaaga o le faamalama o le galuega e te fiafia i ai (2), filifili le gagana polokalame (3) ma faʻaagaoioia pe faalēaogāina le otometi faʻatatauina o ata ma vitio (4).

O faʻavae autu o le talosaga o loʻo i totonu o le "Tala"

O Viber Out tab ua mamanuina e pulea ai tupe totogi. Lenei e mafai ona e faʻatumu le paleni o tala, vaʻai faʻamatalaga e uiga i le faasologa o tau, valaau ma totogi.

I le tab Viber Out e mafai foi ona e maimoa i faʻamatalaga e uiga i le tau o telefoni i se tasi poʻo se isi atunuu.

Tapa o le "Audio ma le vitio" ua mamanuina e suʻe ma fetuunai le leo ma le ata.

I le tab "Audio ma le vitio" e mafai ona e faia se isi avanoa mo mea taitasi

O le faʻasologa lenei e faʻaogaina e puipuia ai le tagata lava ia. E mafai ona e faʻamaonia uma fesootaiga faʻafesoʻotaʻi (1), malilie pe musu e aoina faʻamaumauga o faʻamaumauga (2), maua nisi faʻamatalaga e uiga i le tulafono faʻapitoa (3) poʻo le faʻaaogaina o le avefeau i le komepiuta (4).

O le faʻamaumauga "Privacy" e mafai ai foi ona e galue ma talosaga i isi masini fesootai.

Faʻaaogāina o le faʻamaufaʻailoga mulimuli, e mafai ona e faʻamalamalamaina faʻamatalaga ma leo.

E mafai ona e taitaia matagi ma leo i luga o masini uma mai le "Notifications" tab

A maeʻa le faʻatulagaina o le polokalama, toe foʻi i le laulau o le polokalama.

Laulau o galuega

O 'autū autu e te manaʻomia e galulue ai ma le polokalame o loʻo faʻaalia i le ata o loʻo i lalo ma se faʻavaa mumu. Ua taʻua i latou o "Conversations", "Tupe a le Malo" ma le "More."

I luga o le telefoni autu o le talosaga o loʻo i ai le faʻaoga o "Chats", "Contacts", "Valaʻau" ma le "Public Menu"

Talanoaga

O le "Conversations" button o loo i luga o le komepiuta se lisi o au fesootaiga lata mai. Faatasi ai, e mafai ona e vaʻavaʻai i talanoaga fou, tali mai, amataina telefoni.

Le amataina o se talanoaga ma se tasi mai le lisi o au fesoʻotaʻiga - maua i le lisi ma kiliki i le avatar. A maeʻa lena, o le a tatala se talanoaga ma lenei faafesootaʻiga i le ogatotonu o le laulau, ma se ata lautele ma nisi faʻamatalaga faaopoopo o le a faʻaalia i le itu taumatau. Ina ia auina atu se feau i le tagata na talosagaina, ia faapipii i le fanua o loo i le pito i lalo o le faamalama, ma kiliki le ki o le ki i le avefeau po o luga o le Enter button i luga o le komepiuta komepiuta.

Pe a auina atu le feʻau i le tagata na fai ma sui, o le feau "Faʻaalia" o loʻo aliali mai i lalo, ma afai e faitauina e le tagata o loʻo talosagaina - "Vaʻaia".

I le itu tauagavale o le faʻailoga o le savali o loʻo i ai ni ata se tolu: "+", "@" ma se foliga laititi pele (vaai i le isi ata). Faʻaaogaina o le "+" faʻamaufaʻailoga e mafai ona e suʻe ai tusitusiga, ata ma faila musika i totonu o le pusa talanoa. Icon "@" ua mamanuina e suʻe ai tagata taʻavale, vitio, gifs, tala fiafia ma faʻamatalaga e uiga i ata tifaga.

O le mea muamua lava i luga o le komepiuta o le ki "Talitonuga" poʻo se isi "Konesata"

O le ata i le foliga o foliga matagofie e maua ai le avanoa i se seti o fasi taʻavale mo taimi uma.

O ata i totonu o le pusa savali e mafai ai ona e faʻaogaina le avanoa e talanoa ai talanoaga.

O le seti o fasi pepa i totonu o Viber e faʻafouina i taimi uma.

Tala o le malo

O le isi kosi i luga o le komepiuta ua mamanuina e galulue ai ma faʻamatalaga lautele.

O le tala a le malo e tutusa ma le lautele i luga o fesoʻotaʻiga lautele

O faʻatalatalanoaga nei o tagata fai ata tifaga, o faipule, tagata musika, tusitala ma isi tagata lautele. E mafai ona e fatuina lau lava tala faʻasalalau ma faʻapipiʻi tagata e ala i mea e fiafia i ai, uo poʻo uo.

Isi faʻaopoopoga

Afai e te kiliki i le button "..." ma le igoa "More", ona tatala ai lea o le faamalama o le faatulagaga. I totonu o lenei faamalama, e mafai ona e sui lau avatar (1), valaaulia au uo mai fesoʻotaʻiga lautele (2), faʻafesoʻotaʻi le numera o le lesitala mai le tusi tuatusi (3), matamata i le lisi o fesoʻotaʻiga uma (4) poʻo le alu i le nofoaga o avefeʻau (5).

Ina ia vave alu i tulaga o le avefeau, e mafai ona e faʻaaoga le "More" poʻo le "..." button

O le mea lea, o Viber o se avefeau faʻavave faigofie ma faigofie-e faʻaaoga i luga o le telefoni ma le komepiuta. E tusa lava po o le a le auala e faʻaaoga ai, o le a faʻafeiloai e Viber le tagata faʻaaogaina le tele o galuega ma le manaia o minute o fesoʻotaʻiga ma pals.