E faʻafefea ona aveese ia uʻamea mai igoa

Afai mo ni faʻamoemoega e manaʻomia ona aveese au mai ala pupuu i le Windows 7 (e ui lava, i se tulaga aoao, o le a aoga lenei mo le Windows 8), o iinei o le ae maua ai se faʻamatalaga auiliili ma faigofie e faʻamatalaina pe faapefea ona faia lenei mea. Vaʻai foi: E faʻapefea ona aveese au mai le pupuu o le Windows 10

O faʻavaʻaiga taʻitasi i Windows, i le faʻaopoopoga i le faʻamalo lava ia, ei ai foi le aū i le pito i lalo o le itu tauagavale, o lona uiga o se ala pupuʻu. I le tasi itu, e aoga tele lenei mea - o le a e le faʻafememeaʻi le faila lava ia ma le ala pupuu i ai, ma o se taunuuga o le a le aoga na e sau ai e galue i se avega moli, ma nai lo pepa o loʻo i ai, na o ni nai ala pupuu ia i latou. Ae ui i lea, o nisi taimi e te manaʻo ai e le o faʻaalia ia aū i luga o igoa, aua e mafai ona latou faʻaleagaina le mamanu fuafuaina o le laulau poʻo le laupepa - masalo o le mafuaaga autu lea e te manaomia e aveese ai le lauiloa mai le igoa.

Suia, tape, ma sui ia pere i luga o auala pupuu i Windows

Lapataiga: o le aveeseina o pere mai ala pupuu e mafai ona faigata ai ona galue i Windows ona o le mea moni o le a sili atu ona faigata le iloa o ala pupuu mai faila e le o.

Faʻafefea ona aveese ia pere mai ala pupuu e faʻaaoga ai le Faʻatonu Resitara

Amata le faatonu o le resitala: o le auala sili ona vave e faia ai lenei mea i soo se faʻamatalaga o Windows o le taʻavale lea o le Win + R i luga o le piano ma ulufale ai faʻatonutonu, ona kiliki lea OK pe Ulufale.

I le Ofisa Resitala, tatala le auala lenei: HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows CurrentVersion Explorer Shell Icons

Afai e misi le vaega Explorer Shell Ata, ona fai lea o se vaega i le kiliki i luga o le Malaga ma le ki o le kuki saʻo ma filifili le "Foafoaga" - "Vaega". A maeʻa lena, seti le igoa o le vaeluaga - Ata o le Shell.

I le filifilia o le vaega manaomia, i le itu taumatau o le faatonu resitala, kiliki-saʻo i luga o le avanoa avanoa ma filifili le "Foafoaga" - "Faʻasologa o le faʻaoga", faaigoa 29.

Kiliki i luga o le paramita 29 ma le kulupu taumatau, filifili le "Faʻataʻatia" mea autu o le lisi ma:

  1. Faʻamatala le auala i le faila faila i upusii. O le faʻamaonia faʻamaonia o le a faʻaaogaina e avea o se aū i luga o le igoa;
  2. Faʻaaoga le tau % windir% System32 shell32.dll, -50 e aveese ai pere mai igoa (e aunoa ma ni upusii); Faʻafou: i le faʻamatalaga lipoti e tatau ona faʻaaoga le Windows 10 1607% windir% System32 shell32.dll, -51
  3. Faaaoga %matagi%System32 shell32.dll, -30 e faʻaali se uʻamea i luga o igoa;
  4. % windir% System32 shell32.dll, -16769 - ia faʻaalia se uʻamea tele i luga o igoa.

A maeʻa ona faia suiga, toe faʻafouina le komepiuta (poʻo le alu i fafo o Windows ma toe foʻi mai i totonu), e tatau ona mou atu pere mai nai ala pupuu. O lenei metotia e tofotofoina i le Windows 7 ma le Windows 8. Ou te manatu e tatau ona galue i lomiga muamua e lua o le faiga faʻaoga.

Vitio faʻamatalaga pe faʻapefea ona aveese pere mai ala pupuu

O le vitio o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai le auala na faʻamatalaina, pe afai o le tusitusiga o le tusi lesona o se mea na le mafai ona malamalama i ai.

Faʻaogaina o Faailoga o igoa ma Polokalama

O le tele o polokalame ua mamanuina mo le mamanu o Windows, aemaise lava, ina ia suia ai ata, e mafai foi ona aveese au mai ata. Mo se faʻataʻitaʻiga, Iconpackager, Vaʻaiga Vaitala i luga o le Vista e mafai ona faia lenei mea (e ui lava i le Vista i le ulutala, e aoga i lomiga fou o Windows). I nisi auiliiliga, ou te manatu e leai se uiga e faamatala ai - i polokalama e le moni, ma, e le gata i lea, ou te manatu o le metotia ma le resitala e sili atu ona faigofie ma e le manaomia ai le faapipiiina o soo se mea.

Faʻamau faila mo le tapeina o aū i luga o ata pipi

Afai e te fatuina se faila i le .reg faʻaopoopoga ma le anotusi o loʻo i lalo:

Faʻamaumauga Resitara Resitala Windows 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE  SOFTWARE  Microsoft Windows  CurrentVersion  Explorer  Shell Icons] "29" = "% windir%  System32  shell32.dll, -50"

Ma a maeʻa, faʻalauiloa, o le a faia suiga i le resitala o Windows, ma tape le faʻaaliga o ufanafana i luga o ala pupuu (pe a uma le toe faʻafouina o le komepiuta). O le mea lea, ia toe faafoi mai le arrow arrow - nai lo -50, faʻamautinoa -30.

I le lautele, o auala uma ia e aveese ai le aū mai igoa, o isi uma e mafua mai i na faʻamatalaina. O lea, ou te manatu, mo le galuega, o le faʻamatalaga o loʻo tuuina atu i luga o le a lava.