360 Aofaiga o le Puipuiga 10.2.0.1238

E tatau i komepiuta o le tele o tagata faaaoga le puipuiga. O le itiiti ifo o le alualu i luma o le tagata faʻaaoga, o le faigata tele mo ia ona iloa le tulaga lamatia atonu o loʻo faʻatali mo ia i luga o le Initaneti. E le gata i lea, o le le faʻatulagaina o polokalama e aunoa ma le faamamaina atili o le tino, e mafua ai ona faʻaitiitia le saoasaoa o le PC atoa. O loʻo fesoasoani tagata puipui i le foia o nei faafitauli, 360 Total Security ua avea ma se tasi oi latou.

Faʻataʻitaʻiga atoa le faiga

E tusa ai ma lona agavaʻa, o le polokalama e ofoina atu i se tagata e le manaʻo e faʻataʻitaʻiina mataʻitusi taʻitasi, e amata ai se suʻesuʻega atoatoa o mea sili ona taua. I lenei faiga, 360 le aofaʻi o le saogalemu e fuafua pe faʻapefea ona sili atu le lelei o Windows, pe i ai faʻamaʻi ma polokalama le manaʻomia i totonu o le tino, le aofaiga o otaota mai le tumau ma isi faila.

Tau lava oomi le ki "Faamaoniga"mo le polokalama e siaki mea taitasi i le taimi. Ua maeʻa taʻitasi siaki taʻitasi, e mafai e le tasi ona matauina faʻamatalaga e uiga i le setete o se nofoaga faapitoa.

Antivirus

E tusa ai ma le au atiae, o le anti-virus e faavae i luga o masini e 5 i le taimi e tasi: Avira, BitDefender, QVMII, 360 Cloud ma System Repair. Faʻafetai atu ia i latou uma, o le avanoa e faʻamaʻafia ai se komepiuta e faʻaititia tele, ma e tusa lava pe faʻafuaseʻi ona tupu, o le aveesea o le mea na afaina o le a tupu filemu pe a mafai.

E tolu ituaiga siaki e filifili mai:

  • "Anapogi" - e naʻo nofoaga autu e masani ona maua ai siama;
  • "Atoatoa" - siaki le polokalama atoa ma mafai ona tele se taimi;
  • "Custom" - oe faʻamaʻo saʻo mai faila ma faila e te manaʻo e matamata ai.

A maea le lafoaia o soʻo se filifiliga, o le a amata le faagasologa, ma o le lisi o vaega e siakiina o le a tusia i le faamalama.

Afai e maua le taufaamatau, o le a talosagaina i latou e faavaivaia.

I le faaiuga o le a e vaʻai i se lipoti puupuu i le faʻataʻitaʻiga mulimuli.

O le tagata faʻaaoga o le a ofoina atu se faʻatulagaga e vave amataina le scanner i le taimi atofaina ma faʻaitiitia le manaʻoga e fesuiaʻi ma le lima.

Faʻavave o le komepiuta

Ua faʻaitiitia le faʻatinoga o PC i le taimi, ma o le mataupu o le faʻaaogaina lea o le polokalama e sili atu ona paʻu. E mafai ona toe faʻafoʻi lana taʻavale muamua e ala i le faʻamalieina o faʻatinoga e pei ona tatau ai.

Faʻavave faigofie

I lenei faiga, o siaki faavae e faʻagesegese ai le faʻaogaina o le OS ua siakiina ma ua faʻaleleia a latou galuega.

Taimi o totogi

O se faʻavae lenei i fuainumera, pe a mafai e le tagata faʻapitoa ona matamata i le kalafi o le taimi o le utaina o le komepiuta. Faʻaaogaina mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma mo le iloiloga o le "faʻaleagaina".

Ma le lima

O le mea lenei e tuʻuina atu e siaki le avetaavaleina o oe lava ma faʻaoga polokalame e le talafeagai e faʻatauina i Windows i taimi uma e faʻaaogaina ai.

I paranesi "Galuega faʻatulagaina" ma Talosaga Talosaga o faiga ia e galue mai lea taimi i lea taimi. O nei mea e mafai ona faʻaaogaina e suʻeina ai ni faʻafouga o soʻo se polokalama, ma isi. Faʻamolemole soʻo se laina e maua ai se faʻamatalaga auiliili. E masani lava, o le momotuina o se mea iinei e le manaʻomia seʻi vagana ua e matauina o se polokalama e faʻaaluina le tele o punaʻoa ma faʻagesegese le PC.

Mekasini

O le isi laupepa, o le mea o le a e matamata ai i fuainumera o au mea uma na fai muamua.

Faamama

E pei ona taʻu mai e le igoa, e manaʻomia le faʻamamaina e faʻasaʻo avanoa i luga o le disasiolosi o loʻo nofo nei i faila lē tumau ma faila. 360 Aofaiga o siakiina saogalemu na faʻapipiʻi plugins ma faila lē tumau, ona faʻamamā lea o faila ua maeʻa, ma, manino, o le a le manaʻomia e se komepiuta poʻo ni faʻamatalaga patino.

Meafaigaluega

Le pito sili ona manaia o latou uma oi ai, aua e maua ai le tele o eseesega faaopoopo-e ono mafai ona aoga i nisi tulaga o galuega ma se komepiuta. Sei o tatou tilotilo vave atu ia i latou.

Faʻalogo! O nisi o meafaigaluega e maua i le Premium version 360 o le Total Security, lea e te manaʻomia e faʻatau ai se laisene. O nei taʻaloga ua faailogaina i se faʻamaupu i luga o le pale i le pito i luga tauagavale.

Ad blocker

E masani lava, faatasi ai ma nisi polokalame e fesuisuiai i luga o le faʻapipiʻiina o iunite faʻaopoopo lea e oso aʻe i luga pe a faʻaaogaina se PC. E le mafai i taimi uma ona aveese, aua o le tele o nei fenumeli e le o manaʻomia e le o iai i totonu o le lisi o polokalama faʻapipiʻi.

"Pulu le afaina" vave poloka poloka faasalalauga, ae na o le tagata na ia faʻalauiloaina lenei meafaigaluega. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ata "Faasalalauga Snipat"ona kiliki ai lea o le fuʻa poʻo le faʻamatalaga faʻasalalau. O se mea e le o manaʻomia o le a aliali i totonu o le lisi o loka, mai le mea e mafai ona faʻamutaina i soo se taimi.

Faʻatonuina o le Desktop

Faʻaopoopo i luga o le komepiuta se vaega laʻititi, lea e faʻaalia ai le taimi, aso, aso o le vaiaso. I le taimi lava lea, e mafai e le tagata faʻaaoga ona suʻeina le komepiuta atoa, faʻatulagaina le laupepa matala, ma tusi ai faʻamatalaga.

Muamua le faamuamua

E maua naʻo tagata e umia le Premium Premium ma fesoasoani ia latou avea ma tagata muamua e maua ni foliga fou mai tagata atiaeina.

Mobile Management

Se isi talosaga mo le vave auina mai o ata, vitio, leo ma isi faila i lau masini feaveaʻi Android / iOS. Lagolagosua ma maua ia lava faamatalaga mai lau telefoni, papa i lau PC.

I le faʻaopoopoga, ua valaʻauina le tagata faʻaaoga e mulimuli i savali e oʻo mai i le telefoni ma tali mai le komipiuta. O le isi filifiliga talafeagai o le faia lea o se faʻamaumauga mai se telefoni i luga o se PC.

Taʻaloga taʻaloga

O tagata taaalo o le taʻaloga e masani ona mafatia i se polokalama le atoatoa - o isi polokalame ma faagasologa e galulue tutusa, ma o mea aoga komepiuta aoga foi e alu i ai. O le taaloga e mafai ai e oe ona faʻaopoopo taaloga faʻapipiʻi i se lisi faʻapitoa, ma le 360 ​​le aofaʻi o le saogalemu o le a faʻatūina le maualuga le faamuamua mo i latou i taimi uma e faʻalauiloa ai.

Taofi "Faʻavevesi" o loʻo maua le faʻasologa o le tusi lesona - oe lava e mafai ona filifilia auala ma tautua o le a momotuina i le taimi o le taʻaloga o le taaloga. O le taimi lava e te alu ese ai i le taaloga, o le a toe faʻatuina mea uma na taofia.

VPN

I mea moni faʻaonapo nei e le faigofie ona faia e aunoa ma ni punaoa fesoasoani mo avanoa i nisi o punaoa. Ona o le taofia faifaipea o nisi nofoaga ma auaunaga, o le toatele ua faamalosia e faʻaaoga le VPN. I le avea ai o se tulafono, e faʻapipiʻi e tagata i totonu o se masini komepiuta, ae afai e talafeagai le faʻaaogaina o isi Initaneti poʻo le suia o le IP i le polokalama (mo se faʻataʻitaʻiga, i le taaloga lava e tasi), e tatau ona e faʻaaogaina i le pepa o le laupepa.

360 Aofaiga o le Puipuiga o loʻo i ai lana lava VPN "SurfEasy". E manino ma aoga le leai o se eseesega mai ona itu uma, o le mea lea e le tatau ona e toe aʻoaʻoina.

Palola

O se aoga aoga mo le siakiina o talosaga e faʻaaoga ai le initaneti. O i latou o loʻo faʻaalia i totonu o se lisi, faʻaalia o le download ma le vave toe aumai. E fesoasoani lenei mea ia iloa poʻo le a tonu le saoasaoa o le Initaneti ma e faʻaaogaina ai le fesootaiga.

Afai o se tasi o talosaga e foliga mai masalosalo pe na o le faʻailoa, e mafai ona e faʻatapulaʻaina le oʻo mai ma le vave alu poʻo le poloka avanoa i le upega tafaʻi / taofi le polokalama.

Faʻalauiloa avetaavale

E tele avetaavale ua le toe i ai ma e le o toe faafou mo le tele o tausaga. O lenei mea e faapitoa le moni i polokalama faakomepiuta, lea e masani ona galo i tagata faaaoga le manaʻomia o se faʻamatalaga.

O le mea fou e faʻaleleia ai le avetaʻavale e vaʻaia ma faʻaalia uma na vaega o le eletise e manaʻomia ona faʻapipiʻiina se kopi fou, pe afai ua faʻasaʻolotoina mo latou.

Disas analyzer

O a tatou faʻaupuga malosi e teuina le tele o faila, ma o le tele o ia mea e masani ona sii mai ei tatou. O nisi taimi matou te downloadina faila tetele, e pei o tifaga po o taaloga, ona galo ai lea ia i matou e tatau ona aveese mea e fai ma le le tatau ai vitio.

"Disk Analyzer" faʻaalia le tele o avanoa o loʻo faʻaaoga e le faiga o faila faila ma faʻaalia le tele o latou. E fesoasoani e faʻamalamalama vave le HDD mai faʻamatalaga le aoga ma maua ai megabytes saoloto ma gigabytes.

Mea e teu ai mea e le faʻapitoa

Afai e toatele tagata e galulue i le komepiuta, e mafai ei latou taitoatasi ona matamata i le gaoioiga a le isi. E faʻaaogaina e tagata taʻavale gaoi gaoi mamao. I le 360 ​​Aofaiga o le Puipuiga, e mafai ona e faʻamalo uma tulaga o lau galuega i le kiliki tasi ma tape kuki na faʻaolaina e ala i polokalame eseese, faʻamuamua tagata suʻesuʻe.

Faʻamaumauga o faamatalaga

E toatele tagata e iloa o faila ua maeʻa e mafai ona toe maua e ala i faʻaaogaga faapitoa. O le mea lea, pe a tulai mai ni tulaga e tatau ai ona soloiese faʻamaoni nisi o faʻamatalaga taua, o le a manaʻomia se tagata faʻapitoa faapitoa, e tutusa ma mea o loʻo i totonu o le masini komepiuta e fesiligia.

Tala o aso uma

Faʻatulagaina se faʻasalalauga talafou ia iloa mea uma na tutupu i le lalolagi, i aso taitasi e maua ai se vaega fou o tala taua ile luga o le komepiuta.

Faʻamatalaina le taimi i totonu o tulaga, o le ae maua se faamalama pop-up e faʻaalia ai le poloka faʻamatalaga ma fesoʻotaʻiga i tusiga mataʻina.

Faʻapipiʻi vave

O komepiuta fou po o polokalama komepiuta e masani ona le aofia ai le telefoni feaveaʻi. I le faamalama o le faʻapipiʻi, e mafai ona e vaʻaia ia talosaga e manaʻomia e le tagata e fia vaai iai i lana PC, ma faʻapipiʻi.

O le filifiliga e aofia ai polokalama autu e manaʻomia e toetoe lava o tagata taʻitasi e iai komepiuta e maua ai le fesoʻotaʻiga.

Puipuiga o le Initaneti

O se faʻaopoopoga faʻapulaʻaina e naʻo le faʻaalia o le Internet Explorer ma le siakiina o poloka suiga i le itulau o le fale ma le inisinia suʻesuʻe. E masani ona tupu lenei mea pe a faʻapipiʻi le masini komepiuta ma faʻasalalauga fefaʻasoaʻiga, ae talu ai e leai se avanoa e faʻaopoopoina ai isi 'Initaneti faʻatasi ma IE, "Puipuiga o le Puipui" ae le aoga.

Faʻapipiʻi Patch

Suʻega mo faʻamatalaga mo le saogalemu o le Windows e leʻi faʻapipiʻiina e le tagata faʻapipiʻi ona o le faʻamalosia o OS faʻaleleia poʻo isi tulaga, ma faʻapipiʻi ai.

Faʻamatalaga Puipuiga

Fautuaina pe a galulue ma faila taua e manaʻomia ai le faʻaleleia atili o le tulaga saogalemu. Le faia o faʻamaumauga e puipuia mai le aveesea o pepa. E le gata i lea, e mafai ona toe foʻi i se tasi o tala tuai, lea e taua pe a galue i ni tusitusiga tusitusi ma faila o tusitala ata. I le faʻaopoopoga i le faʻaaogaina atoa e mafai ona vavaeina faila na faʻamaufaʻailoga e virus virus.

Faʻamamaina le resitara

Faʻateleina le resitala, soloina lala ua le toe tupu ma ki e aliali mai, e aofia ai pe a maeʻa le aveesea o polokalama. E le faʻapea o lenei mea e aʻafia ai le faʻaogaina o le komepiuta, ae e mafai ona fesoasoani e aloese mai faʻafitauli e fesootaʻi ma le aveeseina ma le faʻatulagaina o le polokalama lava e tasi.

Sandbox

Se siosiomaga malupuipuia e mafai ona e tatalaina ai faila masalosalo eseese, siakiina latou mo siama. O le faiga o le polokalama e le aafia i soo se auala, ma e leai ni suiga o le a faia iina. O se mea aoga pe afai e te siiina se faila, ae e te le o mautinoa e uiga i lona saogalemu.

Faʻamāina o faʻamaumauga faʻapipiʻi

O le isi faila mama e aveese faʻamaumauga kopi o avetaavale ma faʻafouina polokalama. O isi ma isi o loʻo faia i taimi uma e te faʻapipiʻiina ai nei ituaiga o polokalama, ma ua faamoemoe e toe foʻi i tua pe afai o le a le saʻo le galuega fou. Ae peitaʻi, afai e leʻi leva ona e faʻafouina se mea ma e mautinoa i le mautu o Windows, e mafai ona e soloina faila le talafeagai.

Faigatā vavave

Faʻaauau o le faʻaogaina o le polokalama o le faʻamalosiina o le komepiuta. Faʻatonu le faila o faila i le "denser", ma faʻasaʻo ai se pasene patino o avanoa i luga o le malo.

Ransomware Tool Decryption

Afai o oe o se "laki manuia" e puʻeina ai se siama na natia ai se faila i luga o lau PC, puʻeina fafo fafo poʻo le mālosi lele, e mafai ona e taumafai e vavaeina. E masani ona osofaia e le au osofaʻi auala faanatinati anamua, o lea e le faigata ai ona toe faafoi se pepa i se pepa e faʻaaoga, mo se faʻataʻitaʻiga, lenei faʻaopoopoga.

Faʻasalaga masani

Na faʻalauiloa le vaega faʻavae, o loʻo iai avanoa mo le fufuluina vave o le OS mai lapisi.

Ola autu

Vaega o loʻo aofia ai le ufiufi 360 le aofaʻi o le Puipuiga.

Faʻamatalaga faʻalelei faigofie, leai se mea faʻapitoa.

A aunoa ma se faasalalauga / Promotion faapitoa / Lagolago

3 aitema ua fuafuaina mo le faʻatauina o se Faʻamatalaga Taʻitasi. A maeʻa lena, o le faasalalauga i totonu o le free free version ua tape, o faʻalauiloa mo le tagata faʻatau e faʻaalia, ma e mafai ona faʻafesoʻotaʻi le auʻaunaga faʻapitoa fesoasoani lagolago.

Windows 10 Faʻaaogaina Faʻaaogā Tele

E ofoina mai e sii mai se tusi talosaga mai le Faleoloa a le Microsoft, lea o le a faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i le puipuiga, tulaga ma isi faʻamatalaga aoga i le tulaga o poloka Windows.

Telefoni feaveaʻi

Suʻe i le itulau o le browser, lea e mafai ai e le tagata faʻaoga ona faʻaaoga ia tusi talosaga mo masini feaveaʻi. O iinei o le ae maua ai le sailiga suʻesuʻeina o lau telefoni, lea, ioe, e tatau ona faʻatutu muamua, faʻapea foʻi ma se meafaigaluega e faʻaoʻo ai le mana o le pati.

O le suʻesuʻeina o le masini e galue e ala i le auaunaga a Google, i lona uiga, toe fai le gafatia o le uluai auaunaga. O le 360 ​​Battery Plus ua faʻamaonia le ofo e sii mai ai le tagata suʻesuʻe mai le Google Play Store.

Mama

  • Polokalame Multifunctional e puipuia ai ma faʻamalieina lau PC;
  • Uiga atoa a Rusia;
  • Uiga manino ma faʻaonapo nei;
  • Galuega lelei o le antivirus;
  • Le auai o le tele o meafaigaluega mo soʻo se taimi;
  • Faʻapitoa o se vaitaimi o le 7-aso mo totogi totogi.

Faʻafitauli

  • Vaega o meafaigaluega e te manaʻomia e faʻatau;
  • Unobtrusive faasalalauga i le saolotoga;
  • E le fetaui mo PC vaivai ma le komepiuta mea laiti;
  • O nisi taimi e mafai ai ona faia se vili mataga;
  • O nisi meafaigaluega e matua leai lava se aoga.

360 Le aofai o le Puipuiga e le na o se fausaga, ae o se tuufaatasiga o le tele o mea aoga ma meafaigaluega e mafai ona aoga tele i le tele o tagata faaaoga. I le taimi lava e tasi, o lenei faʻaopoopoga o polokalama faʻaopoopo e mafua ai taofi i luga o komepiuta mamana ma o loʻo faʻasalagaina i le avetaavale. O le mea lea, afai e te vaʻai atu o le lisi o galuega fesoasoani ua lapoa tele mo oe, e sili atu le vaʻavaʻai i isi tagata faufautua ma faʻataʻitaʻiga o le faiga faʻaogaina.

Tatalo 360 Aofaiga o Puipuiga mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻasalalau 360 Vaefaʻataua le polokalama o le antivirus software Aveese le 360 ​​papatusi saogalemu uma mai le komepiuta Faʻamaumauga o le saogalemu o Microsoft Aofaʻi faʻasolosolo

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
360 Le aofaʻi o le Puipuiga o le puipuiga o le puipuia o siama ma foliga o le faʻaogaina o masini komepiuta ma se seti o mea aoga aoga mo galuega faigofie ile PC ma le Initaneti.
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7, XP, Vista
Category: Antivirus mo Windows
Faʻapupula: Qihoo
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 10.2.0.1238