Tupulaga Mataʻitusi 3.201

Kopi o faila eseese o loʻo i luga o se komepiuta e mafai ona tele se avanoa avanoa. O lenei faafitauli e faapitoa lava le faigata mo tagata e masani ona faʻaaogaina mea faitino. Ina ia faʻaumatia lenei ituaiga faila, e tatau ona e faʻaaogaina se polokalame faapitoa o le a faia uma lava oe lava galuega, ma o le a naʻo le tagata na te filifilia le le talafeagai ma faʻamalo ese mai le PC. Masalo o le sili ona faigofie o latou o le Dup Detector, lea o le a talanoaina i lenei tusiga.

Malosiaga o le sailia o foliga tutusa

O le Dup Detector o loʻo tuʻuina atu i le tagata faʻaogaina avanoa eseese e tolu mo le mauaina o foliga talitutusa i luga o se komepiuta. A e filifilia le filifiliga muamua, e mafai ona e suʻesuʻeina le lisi filifilia mo kopi o ata. O le filifiliga lona lua ua mamanuina e faʻatusatusa ai faila faila o loʻo i ai i nofoaga eseese o le komepiuta. O le mea mulimuli e mafai ai ona faʻatusatusa soʻo se ata ma le anotusi o loʻo i luga o le ala saʻo. Faatasi ai ma le fesoasoani a le Dup Detector, e mafai ona e faia se siaki komipiuta maualuga ma aveeseina kopi le talafeagai o ata.

Fausiaina o faletusi

E mafai e le Dup Detector ona fatuina lana lava atinaʻe mai ata o loʻo maua i totonu o se lisi eseese. O lenei mea e mafai ai ona faʻatulaga uma ata i se faila se tasi i le faʻaopoopoga DUP ona faʻaaoga lea mo siaki faʻatusatusa mulimuli ane.

Taua le iloa! O sea ituaiga gaioiga e fatufatuina pe a uma ona faʻapolopolo iuga o siaki.

Mama

  • Tuuina atu tufatufaga;
  • Faigofie faigofie;
  • Le mafai ona faia ni gaioiga;
  • Laititi mea mamafa faʻapipiʻi.

Faʻafitauli

  • Le leai o le gagana Rusia.

O le mea lea, o le Dup Detector o se meafaigaluega faigofie tele ma faigofie lea e mafai ona mataʻituina le tusi faʻamaufaʻailogaina i se taimi vave lava ma mafai ona tuʻuina atu i le tagata le filifiliga po o le a le kopi e tatau ona faʻaumatia ma o fea e teu ai. O lenei mea e faʻatagaina ai oe e faigofie ona fufulu mamanu le komepiuta mai ata le talafeagai, ma faʻateleina ai le vaalele avanoa.

Tikialoa le Dup Detector mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faila Failautusi Faʻamatalaga DupeGuru Picture Edition Ata Leai Ave faʻataʻitaʻi le faila o le faila

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le Dup Detector o se polokalama laʻititi ma sili ona lelei e maua ai le tomai e fufulu ai le disaki o le komepiuta mai le ata tutusa lava.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Prismatic Software
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Igilisi
Version: 3.201